Gå til innhold
Hundesonen.no

Lansti

Medlemmer
  • Innholdsteller

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Lansti

  1. Jeg har en tispevalp som er 7.5 mnd gammel, og som er min første. De siste dagene har vi lagt merke til at tissen hennes har hovnet opp en del, og hun er veldig varm i området rundt. Jeg har prøvd å Google om det kan være urinveisinfeksjon eller om det kan være løpetid, men jeg synes ikke det virker som hun har det vondt eller noe ubehag, synes ikke hun tisser mindre og oftere, men hun lukter veldig på det etter hun har tisset. Hun slikker seg kanskje litt ekstra nedentil, men ellers virker hun vanlig. Hun har til vanlig veldig liten matlyst og spiser sjeldent til og med en gang om dagen, men fikk her om dagen i seg en del kattemat. Vet ikke om det kan ha noe å si ift til urinveisinfeksjon, men tanken slo meg. Dette er som sagt min første hund, og jeg må innrømme jeg er litt stresset for om det er UVI eller om det «kun» er første løpetid ?
  2. Ja, bare en godkjent/ikke godkjent eksamen. Den er valgfri, men man må ta den for å kunne fortsette videre kurs ?
  3. Jeg har gått introduserings kurset, og det er kjempe kjekt å ha! Uavhengig av om man skal gå videre eller ikke, synes jeg det var veldig nyttig og lærerikt. Mitt tips er å ta eksamen uansett, fordi hvis man ikke tar eksamen kan man dessverre ikke ta videre kurs. Jeg tok ikke eksamen og angrer meg ihjel... Men kurset anbefales uansett! Super dyktige og hyggelige "lærere" og.
  4. Hei! Jeg er ny hundeeier til ei nydelig Bichon Frise tispe, som nå er 12 uker. hun begynner å bli langhåret og fin, men når burde man egentlig starte å klippe de? Foreløpig er det pelsen rundt øynene og litt inni ørene som er mest utfordrende. Jeg har vurdert å klippe litt rundt øynene, men har rett og slett ikke turt fordi jeg er redd den korte pelsen vil bli mer irriterende for hun. Dyrlegen sa også til oss at vi skulle nappe pelsen inni ørene, og jeg leste et sted at det skulle gjøres med hendene, men jeg forstår ikke helt hvordan jeg skal få til det? Kan man bruke pinsett eller er det mer smertefullt? Mange spørsmål på en gang, men setter veldig stor pris på alle svar ? Hilsen lykkelig, men meget forvirra ny hundeeier!
×
×
  • Opprett ny...