Gå til innhold
Hundesonen.no

Marlilov

Medlemmer
  • Innholdsteller

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Marlilov

  1. Vi var så heldige i våres å komme i kontakt med en helt ny FL oppdretter som tilfeldigvis hadde en felles bekjent.. tror det er mye flaks innblandet, men stiller meg bak tipset om å bli medlem av finsk lapphund-sidene på facebook, kanskje bli kjent med noen som eier FL og på den måten komme inn i miljøet. Jeg var også veldig aktiv med å skrive meldinger med oppdretter både før og etter det ble avtalt valp, samt prøve å få til telefonsamtale. Føler man får vist mer av seg selv når man prater sammen. Fikk veldig god kjemi med oppdretter, men tror bekjentskapet utgjorde en betydelig forskjell for at vi fikk valp til slutt.. Masse lykke til! Det er virkelig en rase det er verdt å vente på!
  2. Tusen takk for alle svar! Setter pris på litt ulike perspektiver på emnet! Vi hentet valpen i starten av mai og hun var da hos oss i to uker før jeg reiste til mine besteforeldre med henne forrige helg. Hun tilpasser seg ekstremt fort ig er litt sånn «her bor jeg» uansett hvor hun taes med. Virker med andre ord veldig trygg. Hun skal nå være hele sommeren hos mine besteforeldre og så ser vi hvordan det blir videre. Vi er i hvert fall overlykkelige over å ha fått en utrolig rolig og trygg hund i hus ?
  3. Tusen takk for svar og innspill! ❤️
  4. Hei! Jeg har nylig hentet hjem en finsk lapphund valp. Planen er å dele denne med mine besteforeldre, da jeg studerer og har varierende med tid når studiene tar seg opp, samtidig som de er gamle men allikevel har lyst på hund igjen da deres tidligere hund døde i mars, og syntes det var trygt at jeg kan være i bakhand om noen av dem skulle bli syke, selv om de er superfriske nå! Jeg bor i Trondheim og mine besteforeldre i Lofoten. Hunden kommer nok for det meste til å være i nord, men komme til oss i trondheim på besøk i perioder.. Jeg lurer på om noen har erfaring med slik deling, bli hunden stresset av det? Burde vi vente med å flytte på henne til hun er eldre? Noen andre innspill? Tips til hvordan opplegget kan gjøres best mulig? Jeg vil så gjerne det beste for hunden, men sliter med å finne informasjon på dette området.
×
×
  • Opprett ny...