Gå til innhold
Hundesonen.no

Alleggro

Medlemmer
  • Innholdsteller

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Alleggro

  1. ? Ser den lokale hundeklubben har egen gruppe for dette. Har kontaktet dem også og hørt. Har sett en del videoer på youtube i dag, og både eier og hund ser så glade ut ?
  2. Heisann! Har akkurat funnet ut om rallylydighet, og det virker jo bare knallkjekt! Er det noe jeg allerede nå med en 10 uker gammel valp kan begynne å leke med den med?
  3. Hehe, det skal jeg få til
  4. Heisann, jeg fikk hjem valpen min i går, og i den grad de første 24 timene er noe å vurdere noe som helst ut i fra, så har jeg en veldig snill valp. Han viser mye god atferd, og virker lett-trent. Blir gjerne med på å leke, vil se opp mot ansiktet mitt, slipper faktisk lekene uten at jeg trenger lokke med godbit, og han står ved døren når han trenger å gå ut (oppdretter har vært god på å danne grunnlag her). Vi skal på valpekurs om 2 uker, og jeg lurer på råd/tips frem til da sånn at både han og jeg får så godt utbytte av kurset som mulig? Jeg har fri de neste to ukene, nettopp for å kunne være bare valpemamma nå...
  5. Vi får (endelig) hund igjen om halvannen måned! Minstemann hadde litt astma som nyfødt og førskoling, men dette har han vokst av seg, og vi kan på nytt få oss hund. Jeg gleder meg sånn at jeg nesten ikke får sove på nettene ? Det er over 12 år siden vi hadde hund sist, og det var en godt voksen, så vi er nærmere 20 år siden vi hadde valp. Vi henter hunden på østlandet, og skal kjøre tilbake til Stavanger. HVordan kan vi gjøre hjemturen så god som mulig for pelsdotten? Jeg tenker at dersom han sover og ser ut til å ha det bra, er det ikke noe grunn til å stoppe for å lufte ham, samtidig er vi forberedt på å stoppe hvert kvarter om det er det som må til. En bekjent av meg mente vi kunne gi valpen reisesyketabletter, men det syns jeg høres så skummelt ut... Jeg ønsker tips om alt, med så små teskjeer som mulig! Har lest en del her inne før jeg meldte meg inn, og ser at det er mange kloke mennesker her med masse erfaring og gode tips... Ser frem til å bli bedre kjent ?
×
×
  • Opprett ny...