Gå til innhold
Hundesonen.no

Frk.J

Medlemmer
  • Innholdsteller

    20
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Frk.J

  1. Frk.J

    Bil og bur

    Hei! Er på utkikk etter en praktisk bil med plass til et stort dobbeltbur (Ala variocage dobbel L-XL), med firehjulstrekk og helst 5 seter. Ikke noe minus om den er billig i drift heller, hehe. Må være en det er mulig å få kjøpt brukt billig. Har en subaru forester 2008 modell nå som er god å kjøre og tar seg bra fram, men den har ikke plass til større enn variocage dobbel M, og det blir for lite... Har sett på muligheten for tilpassing av bur, men Kela har ikke svart enda, men Aluconsolt skulle ha 9k for dobbeltbur til bilen min, og får kjøpt biligere variocage på finn, så tror ikke det blir aktuelt. Tips om gode burløsninger eller biler?
  2. Takk for svar! Har et godt inntrykk av dem, så kanskje det blir det på meg også etterhvert!
  3. Da henger jeg med, takk!
  4. ahaa, skjlnner ! Takk for at du deler dine erfaringer!
  5. Men kan man ta eksamen etter introkurs? Så bra at din erfaring er så bra! Og så bra at de som arrangerer er flinke!
  6. Er dyrebar omsorg i samarbeid med NMBU på Ås jeg har sett på:) Er selv ferdig vernepleier i 2022 og ønsker å drive med dyreassistert terapi med både hund og hest i fremtiden, så det ser jo veldig relevant og spennende ut!
  7. Hei! Noen her inne som har etterutdannet seg innen dyreassistert terapi, evt kjenner noen som har det? Har sett på utdanningen til NMBU og dyrebar omsorg(den de samarbeider på) og det er veldig relevant for hvilken retning jeg vil bevege meg karrieremessig, men vil gjerne høre folks erfaringer!
  8. @simiratror jeg lander på Lundquist, men det vipper vel mellom de to ja! Takk for svar og deling av erfaringer!
  9. @simiraliker godt Turid Rugaas og "på talefot med hunden", så var sånn jeg ble nysgjerrig på innlandet ja! Tviler ikke på at deres utdanning er god, men jeg er bare nysgjerrig på om feks lundquist kan være like god-tross halve prisen! Har jo inntrykk av at den også er ganske omfattende! Hvilken ville du valgt om du skulle valgt? @maysofieahh, okey-takk for info! Har dårlig kjennskap til Din Hundeskole fra før, så gidder ikke kjøre to timer hver vei dersom det ikke er minst like bra som de andre! @LØJhar bare hørt positivt om dem, så da vil jeg tro opplegget holder seg like bra som da du gikk der! Hvordan opplevde du de som holdt kursene? Tusen takk for at dere deler deres erfaringer med meg, det setter jeg stor pris på! ❤️
  10. Heisann! Jeg skal ta instruktørutdanning og står mellom noen hundeskoler: Innlandet hundesenter, Lundquist, Nordby(men han har jeg kontaktet to ganger uten å få svar..) og din hundeskole(Tønsberg, så et par timer unna meg). Noen som har erfaringer med disse skolene som vil dele? Synes innlandet virker veldig bra, men er også den dyreste av dem. Jeg vil lære mest om atferd og problemløsning, da dette er mitt interessefelt:)
  11. Hundetrenerutdannelsen til innlandet hundesenter(totalt 32000kr) eller din beste venn(15000kr)? Har hørt ar innlandet hundesenter sin er veldig omfattende og har flere «lag», men er det noen som har erfaringer eller meninger jeg burde ta i betraktning?:) andre tips tas også imot!
  12. Heihei! Noen som har noen gode tips om podcaster om hund og hundetrening?:)
  13. Hei! Jeg har en hund som egentlig er ganske flink til å ikke ødelegge leker, men jeg opplever at "pipen" blir ødelagt utrolig fort på alle leker jeg har prøvd. Den faller stort sett ut etter et ptar ganger i bruk. Bruker pipeleke som belønning, så tenker ikke altfor store leker, pleier som regel å bruke ball. Noen som har erfaring med en pipeleke(gjerne ball) hvor pipen faktisk holder? Har prøvd tennisballene og de blå og røde ballene til kong, men disse "knekker" jo i skjøtet veldig fort... Tips tas imot med stooor takk!
  14. Min buhund tispe ble vel ferdig utvokst da hun var ca 1.5 år. Hun er liten av vekst, bare 13 kg, men måtte gå opp en selestørrelse fra da hun var 1 år og til nå når hun er 2.5
  15. Frk.J

    Dunker

    Jeg forbereder meg på å skaffe meg en til hund etterhvert og har satt igang en tankeprosess. Har for tiden en ung norsk buhund og vi trener litt lydighet, går på småviltjakt og trener apportering(ja-hun er faktisk en dugelig apportør). Vi trener egentlig stort sett på det vi synes er gøy, og har ikke noe behov for å bli verdensmester i noe som helst! Men jeg tenker at neste hund skal bli en mer målrettet jakthund da frøkna jeg har nå har litt lyst til å jakte alt på en gang...? Jeg har et hjerte for de norske rasene og har derfor blitt litt nysgjerrig på dunkeren. Noen som har erfaring med dunker og hvor lettdresserte disse er? Eller noen med dunker som har gått kurs utenom jakt(typ basic lydighet, agility, flyball, spor, eller lignende)? Jeg er ikke en person med behov for å konkurrere, men liker å være aktiv med hundene og synes det er fint å gå kurs for å bygge relasjon og ha det gøy sammen☺️
  16. Aha, det høres jo bra ut. Skal ta en nærmere titt på dem? Tall for tips!
  17. Har du gått instruktørkurset/fordypningskurset hos lundqvists?:)
  18. Har fått med meg at de har veldig positiv hundetrening ja, noe jeg liker? Vet du om noen man burde styre unna? Har hørt litt blandet ang Oslo hundeskole sitt instruktørkurs for eksempl??‍♀️
  19. Noen som har tatt instruktørkurs hos Din Beste Venn og kan si noe om sin erfaring? Evt andre hundeskoler med gode instruktørkurs? Alle erfaringer og råd om hundeskoler tas imot med stor takk!?
×
×
  • Opprett ny...