Gå til innhold
Hundesonen.no

Tarzzi

Medlemmer
  • Innholdsteller

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Tarzzi

  1. Jeg er helt sikker på at motparten også har hatt et liknende tilfelle! Ikke minst, de er jo litt av noen propeller staffene også ?
  2. Det vil jeg tro, kan ikke se hvor dette passer inn i loven. Hvilken paragraf er det du sikter til isåfall? ? Min tanke bak dette innlegget er egentlig ikke å diskutere meninger etc. om temaet - var vel mer av egen nysgjerrighet for hvordan dette blir gjort korrekt, da jeg selv har gjort en feil Som nevnt, det finnes flere måter å hjelpe valpen å få ståører - som jeg synes er helt ok! Men om det er effektivt er vel en annen sak. Noen som vet litt om det jeg egentlig spurte om i innlegget?
  3. Som 16-åring som nylig hadde fått meg hund med hengører, så var nok ikke dette noe jeg tenkte på den tiden. Men jeg er helt enig med deg! En kan jo fortsatt avle på friske individer med litt utseendemessig skavanker, så lenge man finner en motpol på det området i tispa/hannen.
  4. Jeg har lært min lekse og kommer ikke til å gjøre det igjen!
  5. Heisann ? Har en voksen hund selv med hengører som ble teipet som liten, så er egentlig ikke relevant nå lenger. Spør egentlig av ren nysgjerrighet, for jeg skjønner jo at det er noen som gjør noe riktig ? Skjønner flere mener man kan barbere/trimme ørene om de har en del pels - den er jo forsåvidt forståelig. Andre mener det fungerer å massere for å få blodsirkulasjon: men å massere ører får man jo beskjed av veterinærer om å ikke gjøre da det øker voksproduksjon. Har også lest litt på dette med å gi cottage cheese og yoghurt som kalsium "tillegg". Andre som har andre små knep før det kommer til siste punkt som teiping? Noen som har vært borti Breathe right nesestrips for å få de til å stå? Ser jo egentlig utrolig genialt ut, da de ser relativt stive ut og er laget for å ha på huden! Ikke er de vulgære og ser ikke ut til å være så enormt plagsomme heller Ser at papp er blitt brukt en del, men det må vel være svært ubehagelig? Dumme som vi var så ga vi fra oss ansvaret til oppdretter som brukte sportsteip (!!!) og surret rundt ørene. Hunden endte opp med rødt utslett etter en uke (dette skulle vi ha på i 3 uker ?). Teipeteknikken derimot tror jeg hadde fungert til aussier, han hadde mer oppreiste ører før teipingen enn etter?
  6. Hei dere der ute Jeg og min kjæreste har begge hver sin hund. Min er en veldig aktiv og avbalansert hund som er egentlig veldig avslappet til alt og alle. Min hund er en lydig hund og ble mye trent under tiden hvor hundeoppdragelse var veldig viktig - (0-3 års alder). Han har altså en god grunnmur til å være såpass avslappet. Hunden til kjæresten er ei veldig stressa tispe, som har enormt med separasjonsangst til han - selv når det kun er meg og henne ilag så springer hun i ring, bjeffer og gauler som bare det. Hunden hans er også ekstremt sjalu hvor hun stresser veldig mye når jeg er til stede, spesielt når vi har intimkontakt. Da kan hun begynne å løpe, pese, bjeffe og av og til kommer å dytte og skrape på oss. Hans måte å takle dette på er å skjelle på hunden og av og til holde henne nede helt til hun klarer å roe seg ned. Jeg mener dette er kun en kortsiktig måte å takle problemet på og man derfor er nødt til å finne en måte å takle dette på en mer langsiktig plan. For meg så merker jeg at hunden ikke har det bra med seg selv og dette er absolutt noe å ta tak i, noe jeg også har fått kjæresten til å innse. Jeg synes denne type oppførsel ikke hører hjemme og lurer derfor på om hvordan man kan endre dette? Jeg mener selv han burde oppsøke noen profesjonelle som kan tyde og hjelpe til under trening. Jeg tror han synes det er en skam å oppsøke atferdsterapeut, siden han prøver å fremstå som en flink hundeeier med gode oppdragelseskunnskap. Om jeg er helt enig her er jeg ikke helt sikker på, da vi har helt forskjellig type hundeoppdragelse - dette har så klart noe med individene også å gjøre. Siden han ikke tar til seg dette rådet - lurer jeg på om det er noen videoer, bøker, linker etc. jeg kan gi til han slik at han kan prøve å jobbe på egenhånd.
×
×
  • Opprett ny...