Jump to content
Hundesonen.no

GamerWithDog

Medlemmer
 • Content Count

  27
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About GamerWithDog

 • Rank
  Nykommer

Profile Information

 • Hunderase
  Engelsk bulldog.

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Henger meg med, satser på å få meg hundebebis i løpet av '20-årene, selv om eg ikkje veit 100% hvilken rase det blir enda.
 2. Ho aker seg ikkje, bare setter seg ned. Ho prøver heller ikkje å vaske seg, men det hadde ho uansett ikkje klart siden ho ikkje rekker til.
 3. Ingen diagnose. Den er ikkje direkte bløt eller uformelig, men ikkje heilt solid/fast heller... Slik har det vært av og på siden eg byttet fra vom til tørrfor, har nevnt det til dyrlegen tidligere, men de sa ikkje noe særlig på det. Det er altså ikkje hver dag, men innimellom at ho har litt bløtere avføring enn ellers, derfor sier eg det ikkje er unormalt. Frøkna får matrester (grønnsaker, brød, ris) og frukt i blant + treningsgodbiter og hundeknask, men utover det, så får ho ikkje i seg så mye rart. Det lukter ikkje kvalmende søtlig, ei heller som fisk, død eller fordervelse som
 4. Det lukter ikkje sur fisk fra frøkna. I dag har ho begynt å sette seg ned, slik som hunder gjerne gjør når noe "henger igjen" etter avføring, men det er ingenting der. Etter at ho bæsjet ute så var ho litt rødlig i åpningen, mulig det var litt blod, men eg så ingenting i/på selve bæsjen, ho satte seg ned før eg rakk å se nærmere og vips, der var det borte.
 5. Oppdretter får eg ikkje tak i, og eg kjenner ingen som har erfaring med rasen, men har uansett ingen tro på at det er vanlig, for da hadde det nok skjedd før, men det oppsto i dag. Fòret har ho stått på i eit par mnd og det har fungert veldig bra, så det er ikkje det som gjør det, og maten står i skåla hele dagen, så ho velger selv når ho vil spise siden det passer best for meg/oss. Eg kan heller ikkje ha ho på gulvet, for eg har vegg til vegg teppe på soverom. Det virker som om ho ikkje kniper igjen bak, og derfor siver det ut nå. I går (forgårs) hadde ho hard mage, så kanskje det
 6. Mulig dette blir feil underforum. Frøkna er av ein rase som fiser ein del, og fra i natt til nå har det komt små puddinger med avføring ut ved fjerting - sjukt ekkelt siden ho sov i senga med meg ? Eg har gått og sjekka rumpa hennes i heile dag, og ho er med jevne mellomrom "blaut i baken" og eg har da måttet vaske ho bak. Dette er første gang eg har opplevd, til tross for at eg har hatt fleire fjertere i hus tidligere. Avføring ute var litt bløt, men det er ikkje unormalt for frøkna mi. Har noen andre vært borti det samme? ?
 7. GamerWithDog

  Zooplus

  Det er nettbutikken eg bruker når eg bestiller ting til hunden min. Det er veldig greit å få hundemat levert på døra, i stede for å måtte hente ut tunge esker på postkontoret (særlig for meg som ikkje har bil). Det tar litt tid å få pakken da, og enkelte ting er av dårligere kvalitet enn andre. Har fått svar på e-post raskt også. Og ikkje hatt noen problemer med PostNord, de ringer når de er på vei, og eg får pakken levert på døra.
 8. Eg besøkte ikkje og fikk valpen levert heime hos meg, da oppdretter bor eit godt stykke unna og eg er billøs (+ oppdretter hadde valpene hos noen andre fordi ho holdt på med flytting, så eg har ikkje peiling på adressen). Eg ser jo at det burde fått alarmklokker til å gå av, men eg følte (og føler vel på sett og vis fortsatt) at det var seriøs oppdrett, men hva som har skjedd nå med dette her med omregistrering og stamtavle osv, det er jo eit mysterium. Eg veit at min oppdretter har eit samarbeid med ein mer lokal oppdretter av samme rase (hvor eksen min kjenner sønnen til den lokale oppd
 9. NKK har ikkje mottatt noe forsøk på eierskifte av hunden. Og eg har fortsatt ikkje fått svar fra oppdretter. Supert ?
 10. Eg har sendt e-post til de nå, så håper på å høre fra de etter helgen. Takk for svar og godt råd ? Hatt litt trøblete internett her, så derfor har eg ikkje fått svart før nå.
 11. Kanskje ikkje, men det har aldri vært eit problem hos mine (1 renraset, 2 blandinger). Pelsen kan godt være kort til medium lengde, glatt og mjuk, men eg utelukker ingen raser pga pels typen da. Som skrevet; eg vil helst ikkje ha ein rase som krever pelsstell daglig eller som eg må få opplæring i hvordan eg skal klippe/nappe (barbermaskin-klipp eller å gre pelsen med ein børste er greit). Lett trent er selvfølgelig det beste, men intet krav. Midt på treet av førerorientert/selvstendig, eg liker at de kan tenke litt selv egentlig. Eg vil, som sagt, ikkje ha veldig små raser. Eg er
 12. Eg har kontrakten liggende. NKK sjekket ingenting, de svarte på mer "generell basis".
 13. Eg sikter bredt, ser fram til å få mange forslag ? Neida, eg har altså ingen konkrete enda, men eg har vurdert å ta ein av rasene eg har hatt tidligere igjen, siden eg veit sånn ca hvordan de er, da nærmere bestemt rottweiler.
 14. Etter betenkningstid har eg kommet fram til at eg har tid, overskudd og økonomi til å skaffe meg livspartner nummer to ein gang i relativt nær framtid (innen 2-3 år vil eg si). Derfor kunne eg tenkt meg å høre om noen av dere her på forumet har forslag til raser som kan passe til meg, for eg er blank på hvilken rase eg vil ha (har naturligvis noen tanker, men ingenting konkret enda), og eg liker å være forberedt god tid i forveien. Men eg tenker at raser som er avlet med veldig spesifikke formål, som feks jakthunder, er uaktuelle for meg, siden eg er mest ute etter "selskapshund", turkompanjon
×
×
 • Create New...