Jump to content
Hundesonen.no

Deadline

Medlemmer
 • Content Count

  17
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

7 Neutral

About Deadline

 • Rank
  Nykommer

Profile Information

 • Bosted
  Bergen

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ser ut som en typ terrier, men hvilken? Google bildesøk var ikke til hjelp, og ser at fotoet er mye brukt. Noen tips?
 2. Litt dårlig bilde, men hva tror dere dette kan være? Fra databasesidene til NKK.
 3. Min kjære mor skal ha hund til neste høst, og ville egentlig ha en doodle. Etter at vi gjorde endel research, kom vi frem til at dverg/mellompuddel er helt riktig hund for henne. Vi hadde også 'fordommer', basert på den barbert snute-greien, men de blir så fine med bart atte! Dessuten har puddel som rase såpass mange gode kvaliteter, at det er synd at de blir diskvalifisert på grunn av utseende. Så nå gjenstår abre å finne en god oppdretter på vestlandet et sted, så tips mottas med takk!
 4. Kunnskapsrike hundefolk, hva er dette for en rase? Ser litt spisshundaktig ut, men jeg vet ikke. Beklager lite bilde, og hvis jeg eventuelt poster på feil underforum.
 5. Det er mye man ikke trenger, selv synes jeg det var litt artig.
 6. Tøft prosjekt, håper de får realisert! http://kck.st/2swgfb0
 7. Jeg var innom siden deres, og der var jo de hundene jeg 'kjenner' Tusen takk for tips, kommer absolutt til å ringe de!
 8. Tusen takk for respons alle sammen! Jeg må innrømme at jeg er litt forvirret, fordi Springerene jeg har møtt i England, ser veldig annerledes ut enn de som er linket her. Jeg vil anta at jeg bare har vært borti working-typen, og det er vel egentlig en sånn en jeg kunne tenkt meg. De ser slik ut:
 9. Kan jeg overta hunden din? Leste meg opp litt på MH, interessant. Er det noen hundeoppdrettere man vet om som 'følger' disse mentalreglene, og ikke konsekvent avler på linjer med sånn blodhundaktig og tung stil? Pelsstell er vel en treningssak for både hund og eier, så er ikke så opptatt av det _må_ være den letteste pelsen å holde.
 10. Det var det jeg også kom fram til.
 11. Jeg har ikke så peiling på disse hundene, så fant en artikkel på Wikipedia. Derfor jeg lurte på hvilken type det var. https://no.wikipedia.org/wiki/Pitbuller
 12. Er ikke vanlig staffe en type pitbull da? Eller tenker dere spesielt på de ulovlige fra USA?
×
×
 • Create New...