Jump to content
Hundesonen.no

Wenche04

Medlemmer
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Wenche04

 • Rank
  Nykommer

Profile Information

 • Hunderase
  schæfer
 1. Jeg har vært på helgekurs med Aktiv Hundeskole. Gikk stort sett ut på å rykke i båndet. Jeg kommer ikke til å gå kurs med de igjen.
 2. Ifølge veterinær så måtte hunden opereres/ biopsi for å kunne få endelig diagnose. En annen mulighet var å prøve kortison, noe hun har gått på en god uke, uten forbedring. Hunden har tatt alle mulige prøver / undersøkelser og ingen ting slår ut. Har lest på nett og vært inne på en side som heter Ofa.org som tester . Noe erfaring med den siden. Synes det er vanskelig på utenlandske sider, og usikker på hvor seriøst det er. Foreldrene er ikke testet.
 3. Da har vi dessverre fått beskjed om at hunden mest sannsynlig har DM. Alt annet er vist utelukket, så da er det vist ikke mer å gjøre (ifølge dyrlegen). Men finner ikke noen steder at hunden blir "sliten" og mangler overskudd. Mulig at det henger sammen med at den mangler muskler. Men er ustø i beina og har svake reflekser i bakbeina. Og ifølge nettet så er dette en sykdom som rammer hunder over 5 år. Noen som vet om det er noe poeng i å genteste nå, og hvordan man gjør det? Tips om sider/ informasjon om sykdommen og gode råd mottas gjerne.
 4. Hva er DM? Googlet det nå. Uff for en sykdom. Skal høre med dyrlegen over helga.
 5. Har ei tispe på litt over 2 år. For noen mnd siden merket vi at hun ikke var helt i form, hun ble fort sliten. Etterhvert ble det diare og oppkast med blod i. Ble da behandlet for mage og tarminfeksjon. Ble etterhvert noe bedre, men ikke helt tilbake i form. Så etter en helg med kurs og mye aktiviteter, hvor hunden ikke fungerte/ble tydelig sliten kontaktet jeg dyrlege igjen. Nye blodprøver, røntgen og div undersøkelser. Mistanke om betennelse i bukspyttkjertel ble utelukket. Det viser seg at tispa har mistet mye av muskelmassen og derfor ikke klarer å være i aktivitet. I tillegg har hun puss
 6. Har ei tispe på litt over 2 år. For noen mnd siden merket vi at hun ikke var helt i form, hun ble fort sliten. Etterhvert ble det diare og oppkast med blod i. Ble da behandlet for mage og tarminfeksjon. Ble etterhvert noe bedre, men ikke helt tilbake i form. Så etter en helg med kurs og mye aktiviteter, hvor hunden ikke fungerte/ble tydelig sliten kontaktet jeg dyrlege igjen. Nye blodprøver, røntgen og div undersøkelser. Mistanke om betennelse i bukspyttkjertel ble utelukket. Det viser seg at tispa har mistet mye av muskelmassen og derfor ikke klarer å være i aktivitet. I tillegg har hun puss
×
×
 • Create New...