Gå til innhold
Hundesonen.no

Miliane

Medlemmer
  • Innholdsteller

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Miliane

  1. Wow, tusen takk for at du tok deg tid til et så utfyllende svar. Vi skal forsøke så godt vi kan å dra nytte av alle gode tips i ringen i Bø:)
  2. Oj, nettopp, da gjør vi ikke det! Får man lov til å snakke til hunden mens dommeren ser på den da? Hun blir fort litt ukomf i ringen .
  3. ahh, takk for svar. Så da blir det bare litt vanskeligere med best i rase, men man kan få cert likevel. Ja, hun er alltid velstelt og traver pent og pyntlig ved siden, og står rolig (men kan fort finne på å ville sitte (knis). Jeg er ikke veldig erfaren på å "skjule" feil, ettersom jeg ikke aner hva jeg skal skjule enda. hehe. Blir en dommer irritert hvis en står på utsiden med noe som fanger hundens oppmerksomhet?
  4. Hei, høres ut som dere her har god erfaring med utstillinger. Vi deltar med jakthund på utstilling og er ganske nye i "gamet". Kan jeg stille et par (sikkert ganske dumme) spørsmål? Vi har deltatt på 2 utstillinger tidligere (med Excellent 1JKK og 1UKK, men uten CK), begge gangene dømt av en dommer med jakthundbakgrunn, denne gangen ser jeg at dommeren er en allrounddommer og jeg blir jo bekymret for at han ser etter andre ting (at hårene ligger plettfritt osv) enn det de tidligere har gjort og kanskje er mer opptatt av at vi viser hunden mer profesjonelt (som dere hører, jeg har ikke peiling) Er det noen som har noen tips her? Det er heller ikke mange påmeldte i rasen vår, men ser at det blant annet er påmeldt en i championklassen. Vi hadde håpet på en god dag å kanskje kunne få en cert, men det høres jo da ganske utenkelig ut, dersom det deltar en som er champion?
×
×
  • Opprett ny...