Gå til innhold
Hundesonen.no

Magica fra Tryll

Medlemmer
  • Innholdsteller

    27
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Magica fra Tryll

  1. *innledningsinnlegget er fjernet*
  2. Nei se der du... Magica fra Tryll tuslet inn på siden til kennel Sidistar som skriver at de leverer valper til bl.a. blindeforbundet i Sverige og de skriver (i 2017)
  3. Du kunne putta den i en bæsjepose og kasta den i søpla ved første anledning, ikke hive ting/mat/"mat" ut av bilvinduet.
  4. Og hva sier styret i borettslaget til dette da? I-landsproblem...jada noen må gjerne kalle det det, men det der (og et par andre ting) hadde gjort meg v.e.l.d.i.g irritert! Jeg hadde ikke nøyd meg med å få ut frustrasjon på Hundesonen for å si det forsiktig. Ta litt hensyn til folk så er mye gjort! All sympati herfra!
  5. Hadde bare flere innsett dette før de anskaffet seg små hunder Og også et spark til oppdrettere av små hunder som selger dem som "hunder som ikke behøver mosjon" (satt på spissen).
  6. Nei, helt utrolig altså at det ikke går an å få avviklet den f**nskapen.
  7. Hvorfor 5 år, 5 år er jo j*vlig mange år! Ikke så innmari imponert.
  8. Innlegget til TrasselTrollet bærer vel ikke mer preg av å vite hvordan du er enn f.eks. innlegget mitt i går? Når man legger ut et innlegg så må man forvente å få diverse oppfatninger/råd/synspunkter og det er vel derfor man "lufter" ting her inne.
  9. Nei, Uno trenger ikke større uteområde, han har hele verden utenfor hjemmet sitt så det skal du ikke tenke på. ...men dere har muligens en liten utfordring mht kommunikasjon når det gjelder både det ene og det andre, du og gubben din
  10. Inntil kanskje 10 år tilbake vet jeg at det var ganske vanlig å fjerne sporer på frambeina på "rase x" + at det var én oppdretter av "rase y" som alltid fjernet sporene på frambeina. Når man påtraff en hund av den rasen uten sporer på frambeina så visste en hvor den kom fra. Dette ble gjort da valpene var kun en dag eller tre gamle og det ble gjort i valpekassa uten bedøvelse.
  11. Du, en ting skal du ha helt klart for deg, jeg tør å stå for det jeg skriver. Og det du kaller sleivspark kan jeg ikke forklare annerledes enn hva jeg har gjort så får du mene og skrive det du måtte ønske. Fritt frem for det. Men vit en ting - det finnes faktisk en annen sannhet enn din. Iblant. Og en ting til - det finnes faktisk bilder av kuperte hunder som blir lagt ut i diverse tråder der verken hund eller tråd tilhører sonenfolk. Jeg ser at jeg kunne ha formulert meg slik: "Ved (eller hvilke preposisjon som er korrekt) bilder av bikkjer med kuperte ører" istedenfor "I billedtråder med bikkjer med kuperte ører." Men jeg tror kanskje ikke dette har utgjort noen forskjell. Hvem kunne vite at dette skulle bli et slikt rabalder. Sånn nå kan jeg ikke gjør mer
  12. Jeg er trådstarter. Dette var mine betraktninger i AN-tråden: I tråder vedr bikkjeraser som lider pga kroppslige skavanker - full enighet på Hundesonen at dette absolutt ikke er greit. I tråder vedr det å uten/"uten" grunn kastrere bikkja, fjerne kroppsdeler uten grunn - full enighet på Hundesonen at dette absolutt ikke er greit. I billedtråder med bikkjer med kuperte ører - masse likes, rosende ord og hjertesmileys Det var uten andre baktanker eller hint eller henvisning til verken medlemmer på hundesonen eller noen spesielle hunder. Det var etter at jeg så bildene som jma at jeg la ut ut ovennevnte innlegg med mine betraktninger pga det jeg har lest over lang tid om folks "dobbelmoral" (veldig feil uttrykk, men i mangel av annet ord) for hva man godtar og synes er greit og ikke synes er greit. Til tross for at innlegget ble postet da det ble - jeg hadde ikke tenkt på verken spesielle hunder eller eiere eller deres motivasjon for å ha kupert hund, det var kommentarene og meningene til folk som jeg hadde i tankene. Legg gjerne til meninger om hva andre medlemmer sier, mener, tror og hinter, men dette er i hvert fall bakgrunnen for mitt innlegg. Og som sagt – det var kun en betraktning i AN-tråden ala andre sine betraktninger om hunder og livet i sin helhet (og for så vidt også teite NAV-ansatte, udugelige sjåfører etc). Det var ikke jeg som lagde tråd om dette og det er ikke min feil at tråden har blitt lang og heftig. Sånn – da er jeg ferdig med dette, har i grunnen ikke mer å legge til så får man tro og mene det man vil om min intensjon. (Holdt nesten på å skrive - på seg selv så kjenner man andre)
  13. Last ned salgsoppgaven, der står bla. strømforbruket, takst, egenerklæring fra selger og evt. pålegg før f.eks. en del av huset er godkjent som utleiedel.
  14. Hva er greia der? Det er ikke mer innviklet enn som så: Da jeg i dag formiddag så en del bilder som ble lagt ut i går kveld i en tråd av jma så skrev jeg et lite innlegg i AN og det var det... trodde jeg inntil jeg leste denne tråden. Dette var mitt innlegg i Akkurat nå (det var ikke jeg som lagde denne tråden): I tråder vedr bikkjeraser som lider pga kroppslige skavanker - full enighet på Hundesonen at dette absolutt ikke er greit. I tråder vedr det å uten/"uten" grunn kastrere bikkja, fjerne kroppsdeler uten grunn - full enighet på Hundesonen at dette absolutt ikke er greit. I billedtråder med bikkjer med kuperte ører - masse likes, rosende ord og hjertesmileys.
  15. Da jeg i dag formiddag så en del bilder som ble lagt ut i går kveld i en tråd av jma så skrev jeg et lite innlegg i AN og det var det... trodde jeg inntil jeg leste denne tråden.
  16. I tråder vedr bikkjeraser som lider pga kroppslige skavanker - full enighet på Hundesonen at dette absolutt ikke er greit. I tråder vedr det å uten/"uten" grunn kastrere bikkja, fjerne kroppsdeler uten grunn - full enighet på Hundesonen at dette absolutt ikke er greit. I billedtråder med bikkjer med kuperte ører - masse likes, rosende ord og hjertesmileys.
  17. For et hyggelig bilde og du ser jo bare så trivelig ut da!!
  18. Men du er jo også i kategorien "folk som ikke vet noen ting om verken deg eller din hund?" Skal trådstarter heller ta i mot råd fra deg?
  19. Nordberg dyreklinikk. Enkle lokaler, tilhører ikke kjede, de har flinke veterinærer, greie priser og er imøtekommende og hyggelige. Har vært der flere ganger.
  20. Kloklipp er bare noe som må gjennomføres med jevne mellomrom. Tips: Stå over bikkja med hodet ditt retning bakenden på den og ta opp potene omtrent som du skulle ha tatt opp høvene på en hest og klipp ivei og bli ferdig med det. Kjapt ekspedert, den når deg ikke med tennene og du får gjennomført kloklippingen. Dersom den skulle begynne å blø så ikke lag mye styr med det, det er gjerne langt igjen til nerven. Du har blodstopper (jeg bruker kaliumpermanganat-pulver kjøpt på apotek, en diger boks som varer 1000 år og koster ikke stort), q-tips og et lite papir klart. Trykk papiret inntil kloa som blør og ta litt blodstopper på en lett fuktet q-tips og trykk q-tipsen inntil kloa. Ferdig. Klipp neste klo. Ikke mer styr enn det.
  21. Da kan du bare henvise til Norsk Tibetansk Terrier Klubb der de skriver vedr terrierbiten : Men søren at jeg ikke skal ha to og ikke bor sånn til at jeg kan ta sjansen på at to stk. evt skulle begynne å jazze hverandre opp og starte å bjeffe. Jeg kunne godt tenke meg å overta den der, jeg blir jo varm om hjertet når jeg leser om den for den minner meg så inderlig om min tidligere lille tass. Lykke til altså!!
×
×
  • Opprett ny...