Jump to content
Hundesonen.no

Kenzo

Medlemmer
 • Content Count

  67
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

47 Excellent

About Kenzo

 • Rank
  Nykommer

Profile Information

 • Hunderase
  Samojed

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Vi fikk for en tid siden kjøpt multebein på vår lokale dyrebutikk. De lukta sjukt godt og hunden sin ånde ble jo helt fantastisk. Nå skjønner jeg at dette ikke var det beste å gi hunden. Lokalbutikken har gått konkurs. Det var råhud? Som var smaksatt, men hunden likte de. De hadde smak av vilt og kylling også. Vet noen om noen nettbutikker som selger disse? Kan de ha noe annet navn enn multebein?
 2. Overskriften her er like rotete som dette innlegget kommer til å bli, bare så dere er advart. Jeg har en samojed hann, han er 4,5 år. De siste mnd (2-3 mnd tid) har han flere ganger om dagen, i perioder, kastet opp/gulpet blank væske og skum. Dette kan komme etter at han har drukket vann. Spesielt kommer det opp hvis han f.eks legger seg ned etter å ha drukket. Det er gjerne ikke brekninger når dette skjer, det bare kommer opp. Så i starten trodde jeg at det kunne være at han rett og slett drakk for mye og for fort, slik at det kom i retur. Jeg hadde også lest at kaldt vann kan føre til
 3. 2 mennesker og en samojed-gutt på 30 kg. Enebolig på ca 350 kvm, men bare ca 280 er bebodd og brukes Håper vi kan få en til samojed I høst/før sommer neste år
 4. Vi la han på rygg I fanget for kos (elsker å bli klødd på magen mens han ligger på rygg I fanget vårt) og så klipte samtidig. Lettere å være to og evt holde labben fast. Etter noen slike runder skjønte han at dette må han gjennom, så nå får vi klippet uten store protester Kloklipp er en av de tingene jeg ikke gidder å dille mer med, samme med å ta på sele. Biter han så ignorerer jeg det til jeg er ferdig. Han biter ikke så hardt, mer for å dra hendene våre bort. Da får han heller ikke respons på det og gidder ikke gjøre det så mange ganger.
 5. Jeg ville I hvertfall ventet til neste vinter og sett an situasjonen da, før jeg hadde investert i det nå som vinteren uansett er på hell Har du ikke blåser, så anbefaler jeg det. Lettere å få ut den vanskelige pelsen da
 6. Hvis han er under året, så har du mest sannsynlig svaret der. Det kommer nok til å endre seg når han blir eldre og får skikkelig pels. I hvertfall ut fra egen erfaring. Nå kladder han under potene hvis været er gufsent, men potesalve har hjulpet på det og klumper i pelsen har vi ikke sett siden han var valp.
 7. Sport 1 her tar ikke inn hundeutstyr(jeg har spurt), og xxl har ikke disse som er "polstra", bare slik med enkle reimer liksom. Da skal jeg sjekke de ut Men mener de ikke har like mye refleks, eller tar jeg feil?:)
 8. Noen som vet om denne sela er i salg enda og hvor? Nettbutikk da altså. Finner mange t-seler, men synes denne var så myk og god, med god refleks Må ikke være samme farger altså.
 9. Anbefaler det ikke, Samojeden vår går på kok om han må ha på seg sånn dress...
 10. Har du tips til andre merker du mener er bra da? Jeg trodde det bare fantes en kickbike ?
 11. Spørs om det ikke er forventninger ja. Det skjer jo alltid noe når vi drar i bilen, tur, besøke folk etc. Han har aldri vært bilsyk heldigvis eller hatt negative erfaringer i bil. Vi har hele tiden vært så fornøyde med at han bestandig har vært så trygg i bil og lett å ha med seg.
 12. Nei, dette har vart noen mndrs tid, så jeg tror ikke det er dekkskifte desverre :/ og så er det jo bare i vår bil. Den er riktig nok en eldre modell og arbeidsbilen er åretsmodell. Dette var ikke et problem før etter sommeren i grunn. Han blir heller ikke ofte forlatt, så han burde ikke forbinde det med det heller, det er jo også et større problem når vi er to, kontra hver for oss. noen tips til hvordan jeg kan gjøre han trygg igjen? Er desverre ikke noen adferdskonsulenter I området som jeg kan forhøre meg med heller.
 13. Hunden vår på snart 2 år er plutselig blitt så urolig i privatbilen vår, spesielt om vi begge (jeg og samboer) er sammen i bilen. Tidligere var han totalt trygg i bil, og vi kunne gå fra han i bilen og f.eks en snartur inn på butikken uten problem. Nå bjeffer han fra vi starter bilen til vi kommer hjem igjen. Hvis vi f.eks drar på besøk til noen er han superstressa før vi drar, i bilen, men legger seg fint ned når vi skal hjem igjen. Vi har ikke gjort noen endringer og passer på å ikke stresse før vi drar og går gjerne en liten tur først så ha får gjort fra seg. I arbeidsbilen til sa
 14. Gratulerer med valp! Vi brukte puppia sele de første mnd når vi fikk vår samojed Vi syntes de var veldig enkle å lette å bruke, Deretter brukte vi en vanlig T-sele. Nå er han 1,5 år og nå bruker vi ruffwear front range. Helt grei til å gå i Men til trekk bruker vi trekkseler. Vent til du får valpen og ta den med i dyrebutikken for å prøve. God trening for valpen er det også!
×
×
 • Create New...