Gå til innhold
Hundesonen.no

egotistic

Medlemmer
  • Innholdsteller

    0
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

egotistic's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Så mye rart i denne verden! Hvorfor kan man ikke stole på folk nu mer? Har desverre lært meg den harde veien. Vær ikke så godtroende at folk er behjelpelig om det skulle skje noe. Eller at di kan handle fra eget hode. Blir nåkk siste gang jeg handler noe kostbart utenfor våre grenser igjen. Ville ha litt nytt blod og syntes hunden var helt uforskammet herlig på bildene.
  2. Tydligvis så er norge på en annen planet.. Men nja selger virker ikke som at man kan tenke selv. Står et skilt på gardemoen at reiser man med hund så skal du gå på rød sone. Noe selger ikke har fått med seg. Det er greit at jeg har ansvaret. Det har jeg forstått men dette med skiltet og grønn eller rød sone.. må jeg hjelpe og vise hvordan man spiser eller går?
  3. Hun må jo allerede ha betalt for alt dette. Vist ikke får man ikke ny bilett om den ikke betales. Har veldig lyst til akkurat det. Men synes det er litt ille at over 16000,- skal gå i dass.. Er man oppdretter og selger må man vel kunne være litt smilende? Ikke bare kreve penger..
  4. Dette er en renraset papillon med fulle papirer. Utstilte foreldre i begge ledd og testede foreldre. Gatemix er lett og få tak på i norge ☺
  5. Det viser seg at hunden hadde fått ormekur men ikke stemplet inn.. Med andre ord så er selger helt fritatt fra vett og etikett. Pluss skiltet som mattilsynet opplyser meg om i et skriv at selger gikk på grønnt tross for at det er skiltet at alle som reiser med hund må gå på rød sone?
  6. Jeg kan bare skylle meg selv! Men når jeg skrev med selger var alt greit og klart, selger hadde levert mange hunder over hele landet før. Jeg trengte bare være der og ta imot hunden. Dette har jeg fått bot/regning på fra mattilsynet om. Er det fear at jeg skal betale selgers bot for at selger går på grønnt når hun skal fortolle hunden igjennom og da må gå rødt? Blir en veldig kostbar liten hund dette..
  7. Hunden er ikke levert. Selger tilbyr seg å levere hunden gratis til st.holm med ferge/båt. Da selger jobber på båt. Men mener at det var mitt ansvar at det gikk som det gikk når selger skulle levere hunden. (Ser nå...) Har kontrakt der det står at "the buyer guaratees to provide information abaout dogs travelling to his country and to pay for it in time". Min engelsk er like bra som salami på brunost! Men selger vil at jeg skal betale for hele suppen. Jeg kan få mine penger tilbake ÷ det som selger fikk på flyplassen. Eller jeg kan betale og selger leverer hunden til st.holm..
  8. Er det noen oppegående folk her som kan hjelpe meg. Hvordan kan dette løses? Kan jeg heve kjøpet å få pengene jeg betalte for hunden tilbake? Nu lurer jeg på hvilke rettigheter jeg har?! Har kjøpt (og betalt for valp og reise tur-retur til selger) en liten valp fra latvia og selger skulle levere denne i norge. Desverre så oppstod komplikasjoner.. Det viser seg for det første at dette ikke lov. Selger får ikke levere hund til kjøper om den ikke står i selgers navn. For det andre så hadde hun ikke behandlet den for bendelorm så den hadde alikavell ikke fått komme inn til norge. Hadde jeg hentet selv så hadde det ikke blitt noe problem. Det andre selger gjør er å gå på grønnt gjennom tollen og får en saftig bot. Etter at mattilsynet avviser hunden. Med en saftig bot til eier (meg) for oppstalling av hunden noen timer. Siden selger sitter i forhør med politi pga at selger ikke går inn på rødt som det står tydelig skiltet om. Nu kommer det spennende.. Selger kommer seg hjem med valpen gjennom st.holm etter noen timer. Hun skriver seinere til meg og synes jeg skal betale for boten hun fikk av politiet og for biletten tilbake med hunden. Er dette virkelig min feil og jeg skal betale for? Syntes det var nokk med regningen fra mattilsynet, denne fikk jeg siden hunden står i mitt navn.
×
×
  • Opprett ny...