Gå til innhold
Hundesonen.no

Therese&Babar

Medlemmer
  • Innholdsteller

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Hunderase
    Husky/samojed-mix

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Therese&Babar's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

4

Nettsamfunnsomdømme

  1. Takk takk. Det ligner på en samjoed, den på profilbildet ditt. Men er det ikke det?
  2. Det blir spennende å se framover. Vi har hele tiden forsøkt å unngå kornprodukter, men nå forsøker vi enda renere kost. Noen middagsrester og godbiter blir det selvsagt, men jeg har tro på at variert, med måte og selvsagt med unntak, er veien å gå.
  3. Jeg heter Therese og har en flott husky/samojed. Vi er en familie på fem, pluss hund og katt. Babar er 2,5 år og er en supervennlig og grei fyr. Han er morsom, sånn passe lydig, snill med barn, valper og voksne hunder og andre dyr. Han kan springe løs i egnede områder og vil veldig gjerne treffe andre hunder. Det er litt for få steder der det er greit å ha hunder løse i vårt område, synes vi. Vi bor i Inderøy, Nord-Trøndelag. Det hadde vært artig å høre om flere har den samme blandingen. Vi ble overrasket over at en polarhund kunne være såååå vennlig mot alt og alle. Tidligere har vi hatt andre typer polarhunder og de har gjerne vært medkjønnsagressive og har absolutt ikke kunne vært uten bånd. Ellers vil vi gjerne få tips om områder man kan lufte hunder fritt og treffe andre hunder. Og så er man jo som andre hundemennesker.. Går aldri lei av emnet "hund".
  4. Hei! Jeg er bare nysgjerrig på om andre har opplevd det samme. Har nettopp gått over til vom og forer da med 50/50 Provit og Appetitt Grainfree. Vår husky/samojed på 2, 5 år ble som en ny hund etter at han hadde spist dette på andre dagen. Vanligvis er han på pletten og vil "hjelpe til" på kjøkkenet etter at vi har spist middag. Spretter opp hvis jeg går på badet eller i gangen osv. Han er ikke hyperaktiv, altså, men bare litt ivrig på mat og oppmerksomhet. Men i går - han lå og sov tungt, orket ikke å dilte etter, var ikke interessert da vi ryddet matbordet. Han virket fornøyd, ikke uvel. Og ikke minst, vi merket ikke en eneste fis.. Kan det virkelig være at han følte seg mett og fornøyd etter måltidet? Funker det kanskje på samme måte for hunder, som mange mener glutenfritt virker positivt på AD/HD? I så fall, hurra!
×
×
  • Opprett ny...