Gå til innhold
Hundesonen.no

ildergreier

Medlemmer
  • Innholdsteller

    54
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av ildergreier

  1. On 3.10.2016 at 9:26 AM, Karianski said:

    Jeg har ingen råd å gi, bare en liten artig(?) refleksjon : Oppdretteren til min ene flat har gått fra hovawart til flat coated retriever og hun sier at det går tre flat'er på en hovawart.. Dvs at hun nå fint kan ha 3 flater og gi de det de trenger av mosjon, trening osv mens hun før bare klarte en hovawart. Særlig i innesituasjon er flaten enklere.

    Når det er sagt er det en rase hun elsket :-)

    Finnes linjer av Hovawart som tåler en dag på sofaen også. Hør med raseklubben. 

  2. 1 hour ago, Misty0087 said:

    Eneste problemet her er at de to første er for "små" ifølge mannen, og Newfoundland - nydelige hunder (onkelen til mannen har to stk, verdens snilleste og roligste hundene jeg har møtt) men jeg synes de blir ALTFOR store.. emoji20.png

    Sent from my iPhone using Tapatalk

    En Chow er jo rundt 20kg +, det er ikke liten hund. 

  3. On 10.9.2016 at 6:55 PM, MaritaS said:

    I Norge var de samme rase fram til 2000, så er jo begrensa hvor mye temperamentsforskjeller man får på de åra ;) Jeg synes akita er hakket mer energisk enn amerikansk akita, men det kan jo rett og slett ha noe med størrelsesforskjellen å gjøre. 

    Hvor stor er str forskjellen da?

  4. On 6.8.2016 at 0:07 AM, Misty0087 said:

    Hvis du skulle laget en liste med dine topp 3 familiehunder som passer til en moderat aktiv familie, hvordan ville listen sett ut? emoji4.png (ja, jeg vet det er mange faktorer som spiller inn - men utifra de gitte kriteriene)

    Fyr løs folkens! emoji2.png

    Sent from my iPhone using Tapatalk

    1. Chow Chow (Den krever intet).

    2. Fransk bulldog (den krever intet).

    3. Newfoundlandshund.

  5. On 24.7.2016 at 4:58 AM, Lene_S said:

    Også jeg, da, som har levd i den villfarelsen at vi alle tilhører den samme arten og den samme verden :|

    Minn oss på det om bikkja di blir begjært avlivd for å ha sølt til parkdressen til naboungen. Det er uansett ikke vårt problem!

    Sånn sett så er det jo ikke det

  6. On 3/22/2016 at 1:29 PM, Annik said:

    Hvor er sammenkoblingen?

    Jeg har ikke forsikring på eldste hunden min, fordi det ville vært dyrere for meg totalt sett. Kommer heller ikke til å ha det på valpen, når han blir litt eldre og jeg føler meg litt mer trygg på sykdomsbilder:)

     

    On 3/22/2016 at 1:47 PM, Wilhelmina said:

    Så lenge hunden får behandling spiller det vel ingen rolle hvor pengene kommer fra? Om man velger forsikring, sparekonto, kredittkort eller hva det nå måtte være får bli en privatsak, synes nå jeg.

     

    On 3/22/2016 at 7:06 PM, Bordercollie said:

    Eneste grunnen til att bikkja ikke har hatt forsikring er latskap fra min side, han skulle ha fått satt på forsikring for lenge siden, men det har falt i glemmeboken rett og slett. 

    men uansett om forsikring ikke er i orden så har ikke det noe å Gjøre med att du ikke er glad i dyret ditt?..

     

    On 3/22/2016 at 7:20 PM, Malamuten said:

    Jeg har hatt hest og to hunder uten forsikring, var da like glad i de som de tre jeg har nå som er forsikret... Hadde behovet meldt seg så hadde jeg gladelig tømt sparekonto eller om nødvendig tatt opp store kredittlån for å sørge for at de fikk den behandlingen de trengte, samme hva det måtte koste. Og det er jo det som er viktig, at hundene får det de trenger av stell og behandling, ikke hvordan man betaler for det? Smart å ikke ha forsikring, nei, kanskje ikke (kommer jo litt an på), men det betyr ikke at man ikke bryr seg eller er i stand til å ta vare på hunden eller dyrlegeregningen.

    Dere tar ikke poenget.

    Veterinærutgifter koster, uansett om det er en rasehund eller ei. Så da er det bare å ha forsikringene i orden. Det at folk ikke forsikrer blandingene er helt i hop med min observasjon om at de som eier dem ikke er helt seriøse dyreeiere. 

     

  7. On 2/28/2009 at 1:14 PM, SusanneL said:

    Imponerende og flotte hunder. Og ingen vits å "plystre" Eva1 - jeg har hørt mang en godt rutinert utstiller/hundeeier si "hæææ???" når man sier at St.bernhardshund kommer i to varianter (kort og langhåret)...

     

    De er jo veldig like hvis man ikke vet hva man ser etter, men med ett man ser det så er det sånn "AHA!" reaksjon og etter det tar man aldri feil (nesten..).

     

     

    Susanne

    korthårsvarianten er så nydelig.

  8. On 12/28/2015 at 10:46 PM, Krutsi said:

    Nå er ikke jeg opådretter, men jeg er forsåvidt enig med de som sier at man ikke gir avslag for feil på utseende fordi man selger familiehunder. Men det er jo likevel en rasetypisk hund man selger.. 

    om jeg skulle hatt et kull, feks rottis, og jeg fikk en hvit valp (ikke sannsynlig i det hele tatt) eller en langhåret, så hadde jeg ikke tatt full pris. Det er etter stamtavla en rottis, men er ingen rasekorrekt rottis. 

    Og er det ikke det som skal være fordelen med å kjøpe seg en rasehund? Man skal kunne vite litt om hva man får.. og jeg mener da at en kjøper bør få en kompensasjon for at potensiell valp har noen grove feil.. 

    Totalt utenfor tema, men jeg hilste på en gulbrun Rottweiler like etter jul her. Nydelig hund, såg ut som en Boerbol.

×
×
  • Opprett ny...