Jump to content
Hundesonen.no

Pixie

Medlemmer
 • Content Count

  899
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

Posts posted by Pixie

 1. I disse dager med munnbind og håndsprit, er det egentlig innafor å gå på shopping i arbeidsklær når du er helsepersonell? Var på et stort kjøpesenter i dag og ble overrasket da jeg så ei ung dame i hvite arbeidsklær, med søsterur og alt, som rusla rundt med handleposer fra tre forskjellige klesbutikker og hadde god tid... Jeg er ihvertfall ganske sikker på at jeg selv ville brukt privatklær uansett om jeg nettopp var ferdig på jobb eller skulle på jobb etterpå.

 2. Lokalavisa her (Oppland Arbeiderblad) har selvsagt dekket dette, men fokuset har vært på at dette er et tragisk uhell. Prosten i lokalmiljøet har gått ut og minnet om å ikke fordele skyld, det er intervju med hundetrener som sier mye klokt om hvorfor sånt kan skje og i stor grad tilbakeviser mytene om rottweiler som aggressiv rase, men at hunder må vurderes på individnivå ikke dømmes etter rase. Og siste artikkelen nå etter opprettelse av siktelse har også fokusert på at hundeeier siktes delvis fordi vedkommende får en del rettigheter som siktet, bl.a. rett til en forsvarer og andre prosessuelle rettigheter. 

 3. På 5/22/2021 at 5:28 PM, Poter skrev:

  3 måneder uten hund og nå er det like før jeg blir hun slitsomme som hviner når det kommer en møtende hund og tvangskoser den 🤣

  Jeg har allerede blitt en av dem🙈

  • Haha 1
 4. På 3/11/2021 at 9:58 PM, Debbie skrev:

  Ble forandret her ja..

  Jeg har vært inaktiv selv i to dager, nå har jeg dårlig samvittighet.  Håper koronatesten er negativ.

  Men jeg har nå fått dilla på Criminal Minds, er på fjerde sesong allerede.

  Finnes det andre serier jeg burde se?? Hvis dette blir langvarig karantene??

  Jeg ble sjarmert av krimserien Jahonen på Netflix!

  • Like 1
 5. Sånn apropos sol og sommer? Noen som har tips om ålreit men rimelig ullundertøy? Superundertøyet mitt holder ikke i 20 minus, ullundertøyet jeg hadde hadde fått mugg i seg fra boden i gamle leiligheten... Lei av å fryse?

 6. Akkurat nå, simira skrev:

  Jeg vet ikke, jeg liker å kunne velge hvilke sko jeg skal bruke mtp. føre og temperatur. Det kan være glatt i en ganske stor temperaturvariasjon.

   

  Enig med deg, pluss at jeg liker å kunne ta av broddene om jeg må innom en butikk. Så her går det i vintersko og enkle Europris-brodder å tre utenpå skoa. Det duger de fleste dagene.

 7. 1 time siden, Salka skrev:

  Biler med automat er vel ofte litt dyrere enn uten, men ellers er det jo ikke noe problem å kjøre opp til bare automat hvis du har en automatbil ??‍♀️Får vel stort sett alltid leid med automat også. 

  Spørs om prisforskjellen vil utjevne seg nå når det selges mindre og mindre nybiler med manuell giring?

 8. 6 timer siden, yoloomg skrev:

  En liten kikk på finn idag:

  - Morkiepoovalper (Malteser/Yorkie + dvergbuddel) til 30 000,-

  - Pomchivalp til 30 000,-

  - Pomapoovalper til 35 000,-

  - Labradoodlevalper til 30 000,-

  Det har gått litt over styr, har det ikke?

  Pluss den som ønsker å kjøpe boxerpoo. Kjente jeg ble kald da jeg så det, regner med det finnes folk som ser en slik "ønskes kjøpt"-annonse som enda et marked de kan utnytte. Trenger jo bare en random boxertispe, det er flust av kyniske folk med pudler som har lagt ut parringsannonser med tekster som "skal vi lage en doodle?".

  • Sad 1
 9. Akkurat nå, Lillekrapyl skrev:

  Nei og nei så kjedelig :o Håper snekkerfirmaet kan ordne opp, snarest mulig!

  De kommer på fredag og setter inn ekstra ventiler, og fikser ei dør som har slått seg og ikke kan lukkes? Håper det blir bedre?

  • Like 3
 10. Ble plutselig vinter gitt. Gikk fra to til åtte minus over natta, så bare fortsatte det å synke. Nå er det 20 minus og sol. Og sammen med kulda kom problemet med dugg og is på vinduene? Huseier skal ta det opp med snekkerfirmaet som satte opp tilbygget, det er helt tydelig for dårlig ventilasjon her. Det ligger 4-5 cm brede striper med kondens i alle vinduer, jeg tørker bort vann hver dag. Det er verst på soverommet, der er ca 70% av vindusflaten dekket av dugg om morran og det ligger store dammer i karmen? Nå når kulda kom fryser jo deler av dette, så nå starter jeg dagen med å fjerne is. Det er litt kjipt kjenne på at jeg ikke trives, jeg flytta jo inn her i slutten av november...

  • Sad 5
 11. Akkurat nå, yurij skrev:

  Pluss kullene på borzoitispa til å starte med.. To stk det også. . De første "valpene" må være 8? Og den yngste har samme far som den de skal parre med nå? 

  Finner ikke igjen annonsen nå. Sto ikke navn på hannen, men jeg tror det var samme som de parret med sist. Altså faren til Milla, valpen de beholdt. Men jeg tror ikke Milla var mer enn to år gammel?

  Mulig det står mer på insta-kontoen deres, jeg så bare Finn-annonsen!

 12. 2 timer siden, yurij skrev:

  Men alvorlig, hvilken av tispene skal de parre? 

  Det står ikke hvilken tispe de skal bruke, men de har så langt hatt ett kull på hver av tispene og beholdt en tispevalp fra kullet til Tesla. Det blir nok flere.

  Og ja, bedagelig? De er for det meste fornøyd med å sitte på trappen og speide ut over nabojordet ifølge annonsen!

 13. Akkurat nå, Tins skrev:

  Hei! Noen her som vet om det er greit å gi hunden utvanna pinnekjøtt/ben for å ha noe å tygge på? Mvh noob 

  Det ville ikke jeg gjort. Ben som er varmebehandlet har lettere for å splintres opp og kan gi skader, i tillegg til at selv utvanna pinnekjøtt er alt for salt for en hund. 

  • Like 4
 14. Negativ test! Litt kjipt å ikke være med familien likevel, men jeg er jo fortsatt ganske forkjøla så det er grunn greit. Blir fort sliten. Har vært på shopping i dag og sikra meg mat, et minijuletre og haugevis med garn så jeg kan strikke gjestetøfler til det her iskalde gulvet?

 15. 2 timer siden, Pajko skrev:

  Siste klage post i denne omgang... Tuija er ikke velkommen der jeg skal fejre jul. Syns det er så dumt. Har lyst til vanlig jul med min familie og min hund. Hadde ikke tenkt det skulle bli så dumt for to uker sida. Der var det helt greit med jul på norsk vis, men nu ønsker jeg meg ingenting mer enn varnlig dansk jul. Med and, rødkål, risalamande... Øv.

  :hug:

 16. 1 time siden, Lillekrapyl skrev:

  Men godt når den kom! Får handle inn i morgen :) 

  Godt du fikk tid til test i dag. Er det i morgen du får svar? *krysser fingrene for deg*

  2-4 dager står det på lappen jeg fikk. Håper på negativ test såklart, men har en ekkel følelse av at ikke alle i familien tror på at jeg har symptomer eller forstår hvorfor jeg tar det alvorlig. Så sånn sett hadde det nesten vært greit med positiv test så de ikke tror jeg bare prøver å unngå å komme hjem til jul. 

 17. 1 time siden, Lillekrapyl skrev:

  Fått gjort masse hjemme i dag, så det er godt. 

  Venter veldig på utbetaling av dagpenger. Trenger penger for å handle inn mat og drikke til jul. Skal også fikse de siste små julegavene, som er til hunder og katter i nærmeste familie.

  Veldig mildt vær her i sør, ikke mye julestemning. Men i dag har sola tittet frem, og det er deilig. Kom nettopp inn fra tur langs stranda med hunden.

  Alltid like moro at utbetalingen kommer så sent på dag...

  Pinne i nesa var akkurat så ekkelt som jeg forventa.

 18. 2 timer siden, simira skrev:

  Nei, sånn er det vel. Men det er jo enda en grunn til å teste asap... å vente til mandag er vel lenge, særlig om man har vært i nærkontakt med folk som da risikerer å spre det videre.

  Teststasjonen er ikke åpen i helga, kan ikke engang ringe og bestille testing før mandag?

 19. Ja, skal det på mandag. Blir ikke hjemtur til jul. Var syk forrige jul også, så jeg håper familien skjønner at det er reellt... Føler meg mye bedre nå, bare litt sår hals. 

  Regnes det som nærkontakt om jeg fikk skyss og dermed delte bil med en person i ca 20 min? 

 20. 3 timer siden, Lillekrapyl skrev:

  God bedring :heart:

  Takk❤️ Er ikke veldig syk, bare sår hals, litt hes og litt feber. Blir bare litt ekstra var i disse tider. Enn så lenge er smakssansen som den skal, så jeg regner med det er bare en forkjølelse! Holder meg unna andre uansett, men må ta en kraftig risikovurdering gjennom helga på om det er lurt å dra hjem til jul.

×
×
 • Create New...