Gå til innhold
Hundesonen.no

henohoi

Medlemmer
  • Innholdsteller

    33
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av henohoi

  1. Har også erfart at Orijen kan gi litt løs avføring, og grådig mye på mine. Acana er helt supert. Fullforer egentlig på V&H om dagen, men gått litt mer over tol 30/70.
  2. Hm, kanskje det går an å kjøpe noe bra som er pent brukt? Forslag til kamera?
  3. Tusen takk! Driver å skal lese meg opp på hvordan jeg skal klare å laste opp her.
  4. Tusen takk nok en gang, kjempe deilig å få hjelp!
  5. Hei! Noen som har anbefaling på rimelige kameraer til utstilling innendørs og utendørs, vil gjerne ta fine lyse nærfoto av bevegelser etc.
  6. Som overskriften sier, så er jeg ute etter en liten gave til oppdretters hannhund. Han er kriminell på å slite ut lekene sine, tror nesten de har prøvd alt. Kunne nå få innspill, så hadde jeg vært happy. Sist prøvde jeg kong leke
  7. Lov å reagere.. blir på en måte ikke overrasket lenger. Men den saken her synes jeg er ganske stygg. La nå de nå få pensjonere seg. Særlig tispen!
  8. Har forsøkt å sende mail til support, men endte opp med å få delivery fail. Sendte deretter til post @... kan noen moderatorer se på dette. Har plutselig fått to kontoer her.
  9. Yes! Skal man forsøke å presantere seg selv da. Oppvokst med hund siden jeg var liten, Kongepuddel og vi var bestevenner. Hatt en katt når han døde. I senere ungdomstid har jeg igjen blitt gjenforenet med hund i mitt liv. Og stortrives med det. Har startet med utstillings av miniatyrhund, er i min andre sesong. Dette er noe som har fått meg til å blomstre. Har alt rukket å krafse til meg et kurs med Gerard O'Shea, da definitivt mersmak. I dag har jeg sosial omgang med rasene West Highland White Terrier, Chihuahua begge hårlag, Griffon Petit Brabançon, Puddel, Rodesian Ridgeback, Irsk Setter. Selv er jeg eier av en tøff Chihuahua Korthår, som blir preget av disse rasene. Er stort sett en person som ikke stikker meg ut i diskusjoner. Liker det aller best slik også. Kun de som er nærmest har æren av å få min tillit. Vel, her har du en liten presatasjon av meg.
×
×
  • Opprett ny...