Gå til innhold
Hundesonen.no

Lions

Medlemmer
  • Innholdsteller

    12
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Lions

  1. Fikk ormekuren igår mens jeg hadde en "generell" helsesjekk hos vet. Hun fant ingenting feil med han, men utifra de symptomene jeg beskrev syntes hun det kunne være greit med en ormekur.
  2. Heisann. Fikk ormekur hos veterinær til valpen min idag, siden jeg mistenker at han har orm. Han har hatt redusert matlyst, bløt avføring og brekninger i noen dager nå. Fikk to tabletter med milbemax vet. En som han skulle få nå, og en som han skulle få når han blir 6 måneder. Blandet tabletten i en bit fiskebolle, og han slukte den rett ned. Men etter noen minutter brakk han seg, og spydde litt. Kan jeg gi han en ny tablett? Eller bør jeg ringe vet. imorgen og spørre? På forhånd takk.
  3. Det skal jeg teste :-) Bruker å fryse tauleken hans, og da er den intressant ei lita stund. Skal testes ut med buljong også :-) Takk :-)
  4. Har en liten kong og en medium kong som jeg har fylt med leverpostei, og gitt han både fryst og ufryst. Men han mister veldig fort interessen da jeg tror han plages med å få det ut :-( Men takk for tips :-)
  5. Heisann. Jeg har en Border Collie på 9 uker, som er veldig glad i å tygge på ting. Han har mye tauleker, kong og andre ting og bite i, men han er mer intressert i møbler og slike ting : p Hva gir dere valpen av tyggesnacks? Jeg kjøpte en pose med "Okseskiver" fra dogman. Disse likte han veldig godt, men jeg syntes han var rask til å svelge dem. Altså, han svelgte store biter som han hadde tygd på en liten stund. Har derfor lyst til å finne et annet alternativ. Gjerne noe som varer en stund. På forhånd takk
  6. Takk, klotang og børste hadde jeg helt glemt bort :-) Leker og slik skal jeg handle etterhvert, men vil ha litt til å begynne med også :-)
  7. Heisann. Nå må jeg snart bestemme meg for navn til min Border Collie valp. Navnet må være på B, og jeg vil helst at navnet skal være enkelt å "rope". Har søkt mye på nettet etter navn, og sitter igjen med noen få alternativer. Men fant ut at jeg skulle spørre her, ifall det er noen navn jeg har oversett. Navn jeg heller mest mot: - Balto, helt klart det jeg heller mest mot for øyeblikket - Bonus - Beam - Best Takker på forhånd for forslag :-)
  8. Heisann. Skal hente min Border Collie valp om 3 uker. Har gått greit å vente hittils, men var å hilste på de små i helgen og da ble det straks mye verre å vente Fant derfor ut at jeg skulle begynne å handle det jeg trenger. Her er listen min hittils: - Mat- og vannskål - Seng - Halsbånd - Bånd/kobbel - Kong Hvilken størrelse bør kongen være? Tenkte å kjøpe en mindre først og bytte ut når valpen blir større :-) - Leker - Mat (skal kjøpe samme merke som oppdretter) Bøker har jeg allerede kjøpt og lest de fleste, men tar gjerne imot noen tips her også. Har lest: 100% Positiv hverdagslydighet, Valpesosialisering, valpen flytter hjemmefra Har også klikkertrening for din hund som jeg driver å leser nå. Tar imot tips til produkter innen hver kategori, og håper folk kommer med tips til ting jeg har glemt :-)
  9. Heisann. Skal gå til anskaffelse av hund til sommeren. Har vært på biblioteket og lånt forskjellige bøker om hund, og ønsker derfor å kjøpe de jeg likte best. Bøker jeg er på utkikk etter: 100% Positiv hverdagslydighet Valpesosialisering Klikkertrening for hund Er også på utkikk etter bøker som gir en god innføring i forskjellige hundesporter, litt mer detaljert enn man finner på nettet. Mest intressant er Agility og Rally-lydighet. Skriv gjerne om dere har andre bøker å anbefale. Har lest alle jeg nevner ovenfor, og mange flere. Men disse var jeg mest fornøyd med :-) På forhånd takk
  10. Er akkurat slik jeg vil ha det Hvor hentet du din Border Collie? :-)
  11. Takker for bump. Har også satt pris på litt tips. Kommer opp mye resultater på google, så hadde satt stor pris på om folk har erfaringer å komme med :-) Bor ca midt i norge, men har ikke noe å si hvor i landet oppdretterne befinner seg. Har som sagt en del fridager jeg tenkte å bruke på å besøke oppdrettere. Takker på forhånd :-)
  12. Tusen takk for alle svarene jeg har fått :-) Finner det veldig betryggende at mange tror jeg kan gi en Border Collie et bra liv med min innstilling og livsstil. Må samtidig påpeke at jeg er en slik person som kommer til å gjøre alt for at hunden min skal ha det bra. Får jeg det travelt i perioder med mye skolearbeid, er det heller skolearbeidet som blir bortprioritert framfor hunden. Men så lenge jeg bor i hjembyen, har jeg heldigvis mye venner og familie som stiller opp dersom det blir behov for det. Hundesport er også noe jeg syns ser veldig artig ut, så kommer garantert til å ta turen til den lokale hundeklubben for å teste ut :-) Har en venninne som er veldig aktiv i miljøet, så kommer garantert til å bli tvingt med av henne etterhvert : p Har lest veldig mye på nettet om Border Collie, og skal bestille meg noen bøker så fort som mulig. Hvis flere har tips til bøker som er et must, bare kom med dem :-) Har dere noen tips til oppdrettere av Border Collie i Norge som er verdt et besøk? Skal ikke forhaste meg, men har en del fridager fra i fjor som jeg kan bruke til å dra på besøk hos oppdrettere :-) Takker på forhånd :-)
  13. Heisann. Har hatt lyst på hund i flere år, og i sommer skal jeg oppfylle drømmen. Drømmehunden er en Border collie. Onkelen min har en Border Collie, og jeg har praktisk talt vokst opp med den hunden. Kan begynne med å skrive litt om meg selv. Jeg er en aktiv gutt på 22 år. På sommeren går jeg mye turer i fjell og mark, driver med mye forskjellig sport(fotball, volleyball, svømming etc.). På sommeren sitter jeg aldri inne. På vinteren har jeg tidligere gått mye på ski, noe jeg har begynt litt nå i det siste også. Tror også det blir mye hyppigere skiturer og slikt når jeg får meg en "turkamerat". Har jobbet fulltid siden jeg var 17 år, men skal begynne å studere etter sommeren. Derfor tror jeg det blir rette tidspunkt for meg å kjøpe en hund. Som sagt er Border Collie drømmerasen. Har hatt Border Collien til onkelen min med på mye turer i fjell og mark, og det er den snilleste og lydigste hunden jeg kjenner. Men vet samtidig at Border Collier er veldig aktive hunder. Onkelen min bor på gård, og hunden er i konstant bevegelse. Er litt redd for at jeg ikke greier å gi en Border Collie aktiviteten den trenger til en hver tid. Derfor heller jeg kanskje litt mer mot en annen rase. Vil ha en rase som er mest mulig lik Border Collie i størrelse, utseendet og oppførsel, men som kanskje ikke krever like mye aktivitet til en hver tid. Håper folk kan komme med forslag :-) Har enda noen måneder å bestemme meg på, men liker å ha litt tid på meg til å tenke :-)
×
×
  • Opprett ny...