Gå til innhold
Hundesonen.no

Katarinaz

Medlemmer
  • Innholdsteller

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Days Won

    1

Katarinaz last won the day on 1. August 2021

Katarinaz had the most liked content!

Profile Information

  • Kjønn
    Kvinne
  • Hunderase
    Golden retriever

Nylige profilbesøk

753 profilvisninger

Katarinaz's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

5

Nettsamfunnsomdømme

  1. Må jo oppdatere situasjonen som lovet! Vi brukte mange uker på å bare være i nærheten av bilen, og gradvis nærmet vi oss å gå inn i bilen igjen. Da dette gikk bra, øvde vi flere uker på å bare lukke bagasjeluken og åpne igjen med én gang. Så videre til korte turer, og til slutt så løsnet det! Nå hopper han så å si helt frivillig inn i bilen, og aksepterer kjøreturer. Vi er oppe i totalt 4 timer nå, så nå får vi endelig besøkt familie og venner langt unna. Han har vokst ut av buret sitt, så nå har han fått hele bagasjerommet i stedet med riktig sikring. Målet er å få han inn i et bur i fremtiden når vi får større bil, men enn så lenge får dette duge. Han sover ikke når vi kjører, peser hele veien. Men aksepterer det, og det er det viktigste. Så tusen hjertelig takk for rådene dine, QUEST! Det var mange ganger vi ville gi opp, men tålmodighet og tid var nøkkelen her.
  2. Da gjør vi det, tusen takk for motivasjon og råd! Dette hjalp veldig på Jeg oppdaterer!
  3. Tusen takk for svar og gode råd! Etter at han ble så apatisk forrige gang i buret for ca to uker siden har vi ikke kjørt bil. Og skal gjøre det vi kan for å ikke gjøre det igjen til vi er langt nok i prosessen. Tenker du at vi burde fortsette trening av bil og bur hver for seg? Og så slå de sammen når han er trygg på begge områder? Eller trene opp trygghet i buret først, og deretter flytte det ned i bilen og fortsette trening der?
  4. Vi kjørte et par mnd uten bur med sele i baksetet før vi fikk større bil. Han var like redd da. Prøvde også å gi han hele bagasjerommet i den gamle bilen, men utgjorde ingen forskjell. Prøvde å hoppe ut da også. Han er nok ikke spesielt fan av bur heller. Har aldri brukt bur på han, kun grind.
  5. Hei! Jeg har en snart 7 mnd gammel Golden retriever, som hele livet sitt ikke har vært den største fanen av bilkjøring. Vi tenkte det skulle gå seg til med nok trening, men det har bare blitt verre. Vi må løfte han inn i bilen, fordi så fort han skjønner at vi skal kjøre så gjemmer han seg i buskene eller det han finner. Han prøver alt han kan å komme seg ut av buret før det lukkes, men etter det blir han bare helt stille og rister. Han vil ikke ha godbiter eller leverpostei, og reagerer ikke på noen ting. Vi har eksponert han fra bilkjøring helt fra han var liten valp. Han har aldri likt det. Vi har prøvd gradvis tilvenning, gjort bilen til et hyggelig sted å være, har vært der inne uten å kjøre, men ingenting hjelper. Vi prøvde også en periode å ikke gjøre noen big deal ut av det, løftet han inn uten noe mer styr, men det forsterket frykten enda mer. Vi er avslappet hver gang vi skal til bilen så ikke han skal merke noe på oss. Nå skal det sies at han er en litt skvetten hund når det kommer til underlag. Han er skeptisk til underlag som beveger seg, som f. eks. en nedgravd trampoline i nabolaget. Vi er der nå at vi har tatt inn buret for å gjøre det til hans safe space, og har ikke planer om å kjøre med han før vi har en tydelig plan videre. Men han tar kun forlabbene inn i buret - spiser maten eller godbitene som vi har lagt der, og fyker ut igjen så fort det er tomt. Vi skryter masse av han underveis, men nå er vi litt usikre på veien videre. Håper det er noen der ute som kan dele erfaringer! Vi elsker å kjøre rundt på turer i Norge og besøke familie langt unna, og det vil vi så gjerne få tatt med han med på. Tusen takk for alle svar!
  6. Hei! Jeg har fått en nå ni uker gammel valp i hus, og han har blitt god, trygg og varm i trøya her hjemme i godt over en uke nå. Jeg har lært veldig mye på denne lille uken, og har et par dager fått en overstimulert og overtrøtt valp fordi den har fått hilse på litt for mange mennesker og andre hunder ute. (Kanskje snakk om totalt 4 hunder og 6 mennesker over to dager) I tillegg hadde jeg overnattingsbesøk i helgen slik at han fikk vært med andre folk som gjerne vil kose litt for masse. Nå skal jeg bruke mandagen og tirsdagen på å kun være oss to her hjemme, og ha noen rolige dager uten andre mennesker og hunder. Men så kommer jo lille julaften og julaften etter det. Tanken var at jeg skulle til min mor på lille julaften (hun har han møtt) og sove der, og videre til min far på julaften. (Han har han ikke møtt) Det jeg er litt bekymret for nå er at jeg utsetter han for unødvendig stress ved å introdusere to nye steder så tett opp til hverandre, når han er så liten. Lille julaften blir rolig med tre stk han allerede har møtt, men julaften er vi totalt 8 stk og det blir jo alltid litt høye lyder og kaos på julaften. Jeg bruker seng til han hvor han ofte koser seg med tyggebein osv, og har brukt grind i tilfellene hvor jeg skal vaske og gjøre ting i leiligheten. Men nå i det siste har han begynt å hoppe på grinda så den velter. Spørsmålet mitt er vel egentlig, bør jeg avlyse én av sammenkomstene - slik at jeg kun introduserer ett nytt sted? Det blir jo da lille julaften i såfall. Eller burde jeg faktisk vurdere å droppe begge? Setter stor pris på alt av svar!
  7. Hei! Vi er en studentbedrift ved Høgskolen i Telemark som er i gang med å utvikle et produkt for hundeeiere generelt, i tillegg til de som driver aktivt med jakt. I den forbindelse er vi på utkikk etter respondenter som kan hjelpe oss med å svare på undersøkelse. Spørreundersøkelsen tar kun et minutt å svare på! https://docs.google.com/forms/d/1t84y5fp3uBs_e7xLGVjSbRvmJ4d8Y8TPjFBKrFUF4hU/viewform?usp=send_form Takker så mye på forhånd! :-) Mvh Sanne
×
×
  • Opprett ny...