Gå til innhold
Hundesonen.no

fridaeh

Medlemmer
  • Innholdsteller

    19
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av fridaeh

  1. Ja.. Dette hadde jeg aldri trodd, jeg kan ikke forestille meg et liv uten Tara <3
  2. Jeg vil også skryte litt over min personlighetsfulle Tara. Tara er ei langhåret schäfertispe fra Sjetnehagen kennel, hun ble født 18.10.13 og har 2 flotte søstre og 3 kjekke brødre. Hun elsker dentastix, pinner og å være med vennene sine. Jeg plagdes en periode med depresjon, mangel på matlyst og søvn. Helt til min far tok meg med til Trondheim, for det var noe han ville vise meg. Den dagen kjøpte vi en ny, nusselig valp jeg aldri kunne trodd skulle bli min aller beste venn. Hun har hjelpet meg med mye, bare tilstedeværelsen hennes gir meg lyst og kraft til å komme meg opp og gjøre noe fornuftig! Hun ser meg når jeg er lei meg, da kommer hun og legger seg tett inntil meg og gråter med meg. Er jeg glad, hopper hun som en galing og vil leke drakamp. Hun er min fars hund, men jeg kaller henne min, for hun er en så god venn, og er noe jeg alltid gleder meg til å komme hjem til. Jeg flyttet hjemmefra for noen måneder siden, og hver gang jeg besøker møter jeg henne i døra. Da legger hun begge labbene sine på skuldrene mine og gir meg en skikkelig vask i ansiktet. (så mye for å ordne seg når man skal på besøk, hihi.) Hun løper mellom fotene, uler og hyler i tegn om at hun er glad for at jeg besøker. Det varmer så mye å ha en sååå god venn som henne Med tanke på hvor mye hun har hjulpet meg uten å si et eneste ord, så har hun vært min aller beste venn. Siden vi kjøpte henne, har jeg fått det mye bedre med meg selv og med andre personer. Må si at jeg har en samboer, som hun var veldig skeptisk på i begynnelsen. Knurring og bjeffing, og ville aller helst unngå han(hihi). Men nå er det nesten som om hun er mer glad i han enn meg Her kommer bildespam Her er fra da vi nylig hadde fått henne i hus ca 9-17 uker, usikker. Hun pleier å passe tantebarna mine med meg og er nesten som ei tante selv! hihi Her er jeg og Tara på påsketur Drømmer søtt, den lille fisen <3 Pinnen er en viktig del av leken hennes! Favorittbelønningen er lek med pinner
  3. Nydelig hund! Jeg er enig med deg, vi har også en langhåret schäfer, og hun er helt AD og HD fri. Jeg leste ikke hva som sto under bildene i denne saken, men nå blir jo schäfere mer brukt til utstilling, og da er det mange avlere (desverre) som ønsker den "knekken" nederst i ryggen. Dette visste ikke vi var vondt for hunden, så vi kjøpte ei tispe for noen år siden, hun ble aggressiv og viste tydelige tegn på smerte.. hun ble bare 1 år, stakkar.. :/ Skal man ha schäfer, må man være nøye på avleren, stamtavle og evt. snakke med andre som har kjøpt av avleren. Det sier jo seg selv..
  4. Hunden vår pleier å få ekstra oppmerksomhet på bursdager, men konfurmasjon? Og jeg mener ikke å være dum eller noe nå.. men er det vanlig å pusse tennene på en stor hund? Har hørt at noen gjør det på små selskapshunder, men.. Jeg synes det høres litt rart ut. Selvfølgelig følger vi opp tannhygienen til hunden, men nattafortelling og tannpuss?....
  5. Jeg har hørt at huskyer som regel angriper i flokk om det gjelder levende bytte.. Slik var det jo i det saken om 2åringen som falt inne i hundegården hvor det var huskyer. :/ Det er jo rasen som har mest slektskap til ulv(?)
  6. Ja.. Var det i dette tilfellet ihvertfall. Hvilket for var det hunden din ikke tålte?
  7. Haha! Jeg ramlet nesten ut av stolen her jeg satt og humret og lo, så herlig hund!
  8. Var hos vet. idag, han sa det var hudinfeksjon, og at det lignet på våteksem. Hun begynte på penicilin på flekken, og ligger nå med et griseøre og slapper av Min far har ofte byttet for på henne, for hun er veldig kresen! Veterinæren sa det kunne ha noe med foret Purina å gjøre, at hun reagerte på det. For det var etter hun begynte på det foret hun fikk disse "utslettene". Så nå har hun også begynt på allergifôr. Glemte å si at såret på bildet var gammelt, for pelsen som var over der bare slapp pga rur. Så veterinæren barberte litt videre oppover, og fant et ferskt, like stort sår. Syntes synd på Tara som skalv og hadde kullsvarte øyne (hun hater temp.måling) *Dobbelpost, bruk redigeringsfunksjonen. Mod Bones*
  9. fridaeh

    NKKs rykte

    Kan hende jeg overdreiv litt med "alt", men det var slik det føltes.. Hun ble født i oktober i 2012, og vi var der i fjor da det var utstilling, og dommeren snakket vi med etterpå, både jeg og oppdretter. Dommeren sa at det ikke var noe å bry seg om, og at det var bare slik at de likte korthårede best, så det var ingen langhårede schäfere på utstillingen som fikk noen pris. Så vi holder oss mer til schäferutstillingene i Trondheim Vi fikk forresten ingen bedømming, ingen langhårede fikk det (noe vi ble satt ut av). De ba oss bare om å dra, det var ikke noe der å gjøre for oss..
  10. fridaeh

    NKKs rykte

    Ja, det er sant! Jeg snakket med de, og forstod det slik at de ikke likte langhårede schäfere, men det er jo smak og behag! Og uansett om hun ikke vant, så er hun verdens fineste for meg.
  11. fridaeh

    NKKs rykte

    Jeg hadde med min langhårede schäfertispe da hun var 1 år på NKKs utstilling i Trondheim. Hun fikk ikke være med, for alt var tydeligvis galt med henne, det viste seg at de ikke likte langhårede schäfere.. Det er trist å møte opp, betale for dette og få beskjed om at hunden din er desverre ikke fin nok!
  12. Takk Så bra! Jeg tror jeg kommer til å legge ut en god del bilder!
  13. Min søtnos på to år Hun er min solstråle om dagene, det finnes virkelig ikke noe bedre å komme hjem til
  14. Ja, det skal være sikkert! Takk skal du ha:) Så bra! Det tar vel ikke lang tid før man får svar fra vet.? :s
  15. Jeg er ei jente på 19 år fra Nord-Trøndelag. Jeg lager profil her med hunden vår, Tara, som er ei to år gammel schäfertispe. Hun er fra Sjetnehagen Kennel i Trondheim. Jeg er ganske ny med det å skrive i forum, men dette er noe som interesserer meg og jeg ser mange nyttige lenker til hjelp med hunder her. For ikke å snakke om hvor fine alle hundene er! Håper selv jeg bruker nettsiden her aktivt og kanskje får jeg (eller Tara) en ny venn.
  16. Ja, jeg tenker det samme. Merket det da jeg skulle klappe henne, og kjente at pelsen var steinhard. Det viste seg å være blod, så jeg vasket henne forsiktig og min far tok vekk pelsen i området. Blir nok vet. tur imorgen.
  17. Sant, så sant! Hunden er to år gammel, og dette såret har vært "av og på" dette er tredje gang vi ser det. Dette er den fjerde uken sammenhengende hun har såret. Det klør, så vi tror det kan være eksem, det er ikke rødt, men svart og flasserr rundt. Hun viser ikke tegn til smerteom jeg tar på det. Skorpen har falt av, og hun blør i et lite område av såret. Hun er i kontakt med andre hunder, deltar på utstillinger, men ikke ofte. Ingen sykdommer ol.
  18. Min to år gamle scäfertispe har fått et hudproblem i området rett over halen... Dette kan umulig være behagelig. ? Hva er dette? Blir glad for alle svar ?
×
×
  • Opprett ny...