Gå til innhold
Hundesonen.no

lapphundjenta

Medlemmer
  • Innholdsteller

    12
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Hunderase
    Finsk lapphund

Nylige profilbesøk

665 profilvisninger

lapphundjenta's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

1

Nettsamfunnsomdømme

  1. Er det noen som vet hvor mye en 5L flaske fra v&h koster? Og hvor man kan kjøpe den i oslo/akershus området?
  2. På morgningen idag så var valpen på 11 mnd litt løs i magen, og hadde gul avføring. Hun har vært litt hard i magen ett par dager så jeg tenkte først at det kunne være grunnen. På dagen idag så hadde hun litt hardere avføring, men den var ganske klissete, og fortsatt helt gul. Er dette farlig? Igår fikk hun for første gang tygge på et margbein, men ikke så alt for lenge. Har hørt at det kan være veldig fett og at ikke alle hunder tåler det like godt? Kan det være grunnen? Burde jeg dra til dyrlegen, eller se ann om det blir bedre?
  3. Her fant jeg 13 kg Acana til 635,- og Orijen til 848,- er det da dyrere i Sverige?
  4. Jeg vurderer å bytte til Acana eller Orijen, ettersom jeg har lest mye positivt om begge merkene. Er det noen som vet om det er billigere å kjøpe det i Sverige? Helst om det er en dyrebutikk som ligger i nærheten av svinesund.
  5. Tusen takk for mange gode svar Får se om det bedrer seg neste gang vi får besøk av andre firebente, da skal jeg prøve tipsene dere har kommet med. Det med tissinga tror jeg kommer av at hun glemmer helt å si ifra siden hun blir så gira, så tror det også vil bedre seg om vi får klart å roe hun ned!
  6. Vi har ikke øvd noe særlig på "legg deg", så tusen takk! det var et godt tips!
  7. Hei, Jeg har en valp på 8 mnd som stresser veldig når andre hunder kommer på besøk eller om vi er på besøk hos andre. Man ser tydelig at hun blir sliten, men klarer ikke å slappe av! Noen ganger passer vi på andre hunder, og hun kan gå en hel dag og bare følge etter den andre hunden og nekter å slappe av. Tidligere har vi også prøvd å gå lang tur før vi får besøk i håp om at hun da vil være sliten når andre hunder kommer, men det har ikke hjulpet. Hun begynner også å tisse inne når andre hunder er på besøk, til tross for at hun er veldig flink til å si ifra når hun må ut når hun er alene. Eneste vi har sett som hjelper er å adskille hun fra den andre hunden, men vi vil jo helst kunne ha dem sammen. Også når vi drar på besøk til folk som ikke har hund så har hun vanskeligheter med å finne roen. Er det noen som har noen tips?
  8. Tusen takk for svar! Skal undersøke etterpå om hun har plass bak, for det var jo ganske lurt med bagasjenett. Tenker at jeg i tillegg hører med Kela, har allerede sendt mail til trønderburet for å høre om de hadde noe forslag, de skulle se på det å komme tilbake til meg
  9. Hei, Jeg trenger et hundebur og er usikker på hva jeg skal velge! Jeg har en liten bil, så har ikke plass til bur i bagasjerommet. Derfor må jeg ha ett bur som lett kan festes i baksetet. For tiden har jeg et midlertidig sammenleggbart bur i baksetet, men dette buret låner jeg så må kjøpe noe eget. Det må helst være et bur som jeg enkelt kan ta ut og inn. Jeg har hørt at både sammenleggbare bur og plastbur er veldig farlige for hunden i en kollisjon. Beste burene er jo burene som veriocage og herkules osv, men er det mulig å sikre de på en forsvarlig måte i baksete? Eller er jeg nødt til å velge plast/sammenleggbart, eventuelt hvilke av dem? Jeg har ikke lyst på hundesele, da jeg føler at bur er det sikreste. Tusen takk for svar!
×
×
  • Opprett ny...