Gå til innhold
Hundesonen.no

vhp

Medlemmer
  • Innholdsteller

    39
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av vhp

  1. Noen som vet hvordan det er i forhold til grensekryssing med valp som er kjøpt i Danmark?

    Gå på rødt i tollen? Må det betales mva på kjøpsprisen? Noe annet som må tenkes på?

    Sjekka ut toll.no, og der sto det noe om å gi beskjed til mattilsynet, men mulig det var ved kjøp av hest..

  2. Noe som har anbefalinger om gode strikkbånd? Ca 2.5 m lange, ålreite å holde i og helst en løkke nærmest bikkja som kan brukes i møte med andre. Har en trekkvillig stor terrier og en landseer jeg går med, så det er viktig at de holder..

    Har bl.a mr-kobbel, syns det er litt mange ringer på det, og det er også litt vondt å holde i når bikkjene veldig gjerne vil hilse på de vi møter..

  3. On 4.5.2018 at 4:45 PM, Mardina said:

    Synes ikke pelsstellet burde avskrekke, hvis det er en rase du liker ellers :D Vi gikk på trimmekurs en gang og gjorde det selv etter det. Legger man et par timer i det og prøver å vedlikeholde det, så er det ikke så avskrekkende synes jeg :P

    Det er jeg veldig enig i! Nå er jeg så lat at jeg får pelshjelp av oppdretter, og har også finni ei annen som driver med trimming av pels. Men det daglige er absolutt ikke avskrekkende.

    • Like 1
  4. 22 hours ago, SusanneL said:

    Jeg har også hørt at det er klasseforskjell mellom Labb og Appetitt - hvor Appettitt'en er på høyde med alle de andre "vanlige" tørrfôrene som ProPlan, Royal Canin, Eukanuba, etc. Appetitt har jo også nå en kornfri variant,  så de jobber seg i alle fall i riktig retning av hva hundefolket ønsker.

    Så hvis det funker på hunden(e), og er greit å få tak i samt innenfor et prisleie dere kan leve med, så hvorfor ikke prøve det? Etter en uke eller tre finner man jo ut om det funker eller ikke - i værste fall er det jo bare å bytte til noe annet.

    :-)

    Hele serien til Appetitt er kornfri, så som du sier så går det i riktig retning!

  5. Jeg forer med Appetiit på4 forskjellige hunder med forskjellig type fôr på alle. Alle ser bra ut i både pels og avføring, så fornøyd her.

    Appetitt skal være hakket bedre enn Labb, det er liksom premium fôret til FK. Men så er det veldig individuelt hvordan hundene fungerer på det, så det kan være et dårlig fôr for noen, men flott for andre, som alle typer fôr!

×
×
  • Opprett ny...