Gå til innhold
Hundesonen.no

Lappilapp

Medlemmer
  • Innholdsteller

    21
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Lappilapp

  1. Ja, har sett en del lappiser her inne allerede! Morsomt det, da Og takk for hyggelig kommentar!
  2. En Finsk Lapphund er rett og slett en utrolig flott rase. Har en selv, og er utrolig fornøyd
  3. Fin og se på, det kan vel kanskje ikke vi hjelpe dere med... Smaken er som baken, vet du Men selv hadde jeg en dvergpuddel som førstegangshund, den er ganske lettrent, og for meg var den fin og se på også Trengte relativt lite mosjon, og med det mener jeg i forhold til rasen jeg har nå (finsk lapphund), som trenger ganske mye mosjon
  4. Og et lite bilde fra da han var 10 uker...
  5. Åh, er det du som har Thorvald? Han er så nydelig!
  6. Hehe - skal rote litt i mappene på PC-en og se hva jeg finner. Akkurat nå er han ikke så fotogen, ligger og sløver ved kjøleskapet (som lekker litt kald luft...)
  7. Tusen takk for det, Pippin&Symra!
  8. Tusen takk, Baskerville! Samme med din, titta litt på bloggen din
  9. Åja! Nei, "bø" var vel egentlig for å "skremme" eller vekke oppmerksomhet, haha!
  10. Så vakker! Vintervidda har mange fine Min lappis er fra Lapinlumon
  11. Her er bamsen min, Lappi Han blir tre år i november, og kommer fra Kennel Lapinlumon i Sverige. Han er en Finsk Lapphund, trives best i snøen og er litt for glad i mat Han bor sammen med meg og samboeren min på et landlig sted i Follo Slenger ved noen bilder av ham
  12. Hehe, nå er jeg ikke helt sikker på hva du mente?
  13. Tusen takk for det, Tabris! Så nydelig hund du også hadde, Japanske Spisshunder er nydelige de også, vurderte faktisk den rasen! :-)
  14. Heisann! Jeg er helt ny her på forumet, og jeg tenkte at jeg skulle presentere meg her :-) Jeg er ei 19 år gammel jente som er lykkelig eier av en Finsk Lapphund ved navn Lappi. :-) Lappi er en hannhund som fyller tre år i november. Jeg og samboeren min kjørte 90 mil opp til Bingsjö i Sverige og ned igjen for å hente vår store, lille bamse, som var verdt kjøreturen. ;-) Jeg har også flere dyr i dyrehagen min, deriblant fire undulater og én nymfeparakitt. Har også et akvarium :-) Slenger ved et bilde av godklumpen min!
×
×
  • Opprett ny...