Gå til innhold
Hundesonen.no

minnie28

Medlemmer
  • Innholdsteller

    11
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av minnie28

  1. minnie28

    Papillon

    for en flott Papillon du har! lykke til med å bli en Champion
  2. for en flott hund du har! du må ha gjort en god jobb, og bra hun har det mye bedre nå
  3. fikk american cocker spaniel.. kanskje ikke den rasen jeg har mest lyst på
  4. minnie28

    Kattetråden!

    åå så søte de er! virker som de trives sammen
  5. @Aslan dette hørtes bra ut! Skal planlegge å dra til Spongdal 6. juli å se på hundene åå jeg hadde gjerne kunne møtt din nydelige Thorvald, så om du har muligheten hadde dette vært fantastisk! Har mulighet til å kjøre et stykke, alt for å se om dette er den perfekte rasen har lest bloggen din, blir bare mere sikker på at Finsk lapphund er den rette for oss
  6. har tenkt på å finne noen i Trondheim som har en lapphund, men vet ikke av noen.. Har sett en i byen, og denne var vakker!
  7. hei, jeg har tenkt å kjøpe meg en hund i slutten av sommeren her. Jeg hadde først planlagt å få meg en liten hund (papillon), men ombestemte meg da denne blir litt for liten. For litt siden ble jeg oppmerksom på en finsk lapphund, syntes denne var nydelig og bestemte meg for å finne ut mer om den. Jeg bor sammen med min mamma, og en katt. Vi har god plass, stor hage, og gode turmuligheter. Jeg vipper vel fortsatt litt mot en liten hund, og er redd for at denne kanskje blir for stor? men vi har tenkt å bruke den til fjellturer, agility og lydighet på amatørnivå. Den må kunne være inne, ha dager med mindre turer, men også klare å gå lange turer. Den skal lett klare å bli med på feks hytte. Er nybegynner med hund, så er denne "lett" og trene? Har mulighet til å bruke mye tid til, og vil at den skal få det best mulig. noen erfaringer med en finsk lapphund? eller vil du anbefale en annen rase?
×
×
  • Opprett ny...