Gå til innhold
Hundesonen.no

Angel Eyes

Medlemmer
  • Innholdsteller

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Angel Eyes

  1. Hei Jeg har en tre år gammel blandingshund. Han kom til oss november i fjord. En omplasserings hund. Tidligere eier hadde ikke nok tid til han. Han er rn flott hund med mye sjarm. Tillisfull og har ett fantastisk gemytt. Flott familiehund rett og slett. Men Den senere tiden har han begynt å bæsje inne da han er hjemme alene. Jeg trodde først det var pga at jeg ikke luftet han bra nok. Noe jeg har fått bekreftet i dag at ikke stemmer. Jeg har vært ute to turer i dag. Vært borte maks tre timer første turen og ett par timer andre gangen. Maks to timers mellomrom mellom turene. Begge gangene jeg kom hjem hadde han lagt ifra seg en "gave" på gulvet til meg. Han ble luftet begge gangene jeg kom hjem også. Virker som han gjør det på trass, siden han er hjemme alene. Han vet også godt at han har gjort noe galt. For han møter meg ikke i døren som han alltid gjør da jeg kommer hjem. Og han har ett veldig skyldig ansiktsutrykk. Hele han utstråler at han har gjort noe galt. Er det noen som har erfaring med slik oppførsel? Noen som har noen tips eller råd på hvordan jeg får avvent han med den oppførselen? Jeg har også prøvd å sette han på ett egen rom da vi er borte. Der han har alle tingene sine og god plass til å være. Med grind foran døråpningen. Slik at det ikke skal bli en innesperret følelse for han. At han fortsatt har god oversikt, men begrenset adgang til huset. Men da ble det bare værre, da tisset han inne også. Kan noen hjelpe meg? Er veldig frustrerende og irriterende å komme hjem til slike "gaver" på gulvet.
  2. Tusen takk for tipset Tusen takk for tipset
  3. Jeg bor på østlandet ( indre østfold, skiptvet for å være eksakt ) Jeg har ikke tenkt så mye på hvor jeg evt kan hente hund hen. Ikke alt for langt ihvertfall, vil jo se også før jeg evt bestemmer meg. Er veldig i startfasen da det gjelder dette. Har hatt en miniatyrhund før, som gikk bort for ett par år siden. Men vil ha en litt større hund nå. Og jeg har fallt veldig for den finske lapp hunden Ser ut som en rase som ville passe perfekt for vår familie
  4. Har ikke noe med enne tråden å gjøre.. Men er det oen som kan anbefale en god oppdretter på finsk lapphund? Har så lyst på denne rasen, men kjenner ikke til noen oppdrettere. Noen som kan hjelpe meg?
×
×
  • Opprett ny...