Gå til innhold
Hundesonen.no

Linnrenate

Medlemmer
  • Innholdsteller

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Linnrenate

  1. Vi leter etter noen som kan lufte vår 1 år gamle corgi på formiddagen 3 ganger per uke. Han er vennlig og går forholdsvis pent i bånd, og bor på Kjelsås i Oslo. Vi har forsøkt finnenhundepasser uten å få svar, og har heller ikke funnet noen på finn. På Facebook har jeg ikke funnet noen grupper. Vet at det finnes firmaer som driver med dette, men vi vil helst ha en hundevant privatperson. Er det noen som har tips om hvordan vi kan finne en egnet lufter? Evt kunne tenke seg å gjøre dette?
  2. Linnrenate

    Fôring

    Etter litt frem og tilbake har jeg endt opp med å fôre min valp på 5 måneder med 50/50 Eukanuba tørrfôr og V&H. Jeg gir da 1,5% av valpens vekt av V&H pluss halvparten av det som anbefales av Eukanuba per dag. Imidlertid vil anbefalt tørrfôrmengde synke ettersom han blir eldre, mens V&H jo vil gå opp iogmed at kroppsvekten hans øker. Dette føles litt feil, gjør jeg det riktig?
  3. Linnrenate

    Lekekamerat

    Min vakre corgivalp Spock trenger litt sosialisering. Han er 4 måneder, så gjerne en yngre hund men det er selvfølgelig ikke noe krav. Han er ivrig og leken men veldig snill. Vi bor på Kjelsås. Noen som har lyst til dette?
×
×
  • Opprett ny...