Gå til innhold
Hundesonen.no

Vår48

Medlemmer
  • Innholdsteller

    10
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

655 profilvisninger

Vår48's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Takk for svar! Har ikke lest så mye om Samojed enda, men det skal jeg absolutt gjør nå? Mindre pelsstell enn jeg har trodd vertfall
  2. Tusen takk for informerende svar! Ingen dum idé å reise på stevne, det skal vi kunne få til?
  3. Noen som har noen tanker om finsk lapphund, toller, eurasier eller australsk gjeterhund ville passet? Vet det er vesentlige forskjeller mellom disse rasene og ikke alle dekker hvert behov, men en av rasene som passer bedre enn de andre? ?
  4. Flatcoated retriver blir nok for stor! Men skal ta en nærmere titt på de andre rasene, takk ?
  5. Hei! Jeg og samboeren min ønsker oss hund om et par års tid, men ønsker å være tidlig ute med forberedelse etc. og ønsker i den forbindelse å finne ut hvilken hunderase som faktisk passer oss. Vi har allerede brukt god tid på å lese om ulike raser, men ønsker å høre om noen har en spesifikt anbefaling? Hunden vil få være med på både korte og lengre fjellturer både sommer og vinter (på randonee og langrenn) Den må kunne være med på teltturer (om vår, sommer og høst, men ikke de kaldeste dagene) Stort pluss hvis den kan være med på kortere joggeturer 5-10km Vi ønsker en middelsstor hund og kan ta oss av opptil middels pelsstell Vi ønsker en hund som er kosete Vi ønsker en relativt lettlært og lærevillig hund og vi kan bruke en times tid på mental trening ila dagen Den må gå fint overens med barn og katt da dette vil kunne komme i fremtiden Vi tåler litt bjeffing, men ønsker ikke en varsler Den vil gjennomsnittlig få 2-3 timer tur hver dag, og noe lengre i helgene I første omgang vil hunden bu i en leilighet eller et mindre hus og vil ikke kunne ha muligheten til å "løpe fritt" i hagen. Vi har sett mye på finsk lapphund, men er litt redd for at den vil kunne bjeffe for mye og også at den ikke vil kunne være med på så mange turer om sommeren når det er varmt. Jeg er også en frostpinne som ønsker god varme i alle gulv og har hørt dette er noe finsk lapphund ikke liker så mye. Ønsker ikke at hunden må presse seg inntil ytterdøren fordi huset/gulvet er for varmt?
  6. Takk for svar! Ozu virker som ein trivelig liten kar, så utrolig skjønn
  7. Hei. Eg og familien min har tenkt å skaffe oss hund. Vil har sett litt på japansk spisshund. Er det noen av dere som har erfaring med denne rasen ? Det blir vår første hund. Vi har barn på 13 og 18 også oss to foreldre i 40-50 åra. Vi kommer til å få med oss hunden ut på tur flere ganger daglig, men han må greie å vere aleine 6-9 timer på morningen menst ungene er på skule og oss foreldre på jobb. Som sagt, har noen erfaringer med denne hunden? Passer den for oss? og korleis greier den seg i varmen ?
  8. Flere som har erfaringer med ein Coton de tulear? takk for alle svar!!
  9. Takk for svar! Men klipping kommer det til å bli uansett kva som er normalt eller ikkje. Det er jo ikkje slik at vi skal reise på utstilling elns.
  10. Hei. Jeg og familien min er på jakt etter vår første hund. Vi har falt pladask får Coton De Tulèar og lurer på om noen av dere men erfaring kan forklare oss litt om denne hunderasen. Vi har søkt mye og sitter inne med ganske mye informasjon allerede men det er noen ting vi fortsatt vil vite. Vi er ein familie på 4. To barn på alder 13 og 18 og to voksne foreldre. Vi har også en kanin så der er veldig viktig at hunden og kaninen kan vere i lag. Vi skal ha hunden som ein familiehund og han kommer til å vere med på både lange og korte turer. Her er spørsmåla : 1. Hvor ofte må du klippe han? (vi ønsker å ha hunden med "kort" pels) 2. Bjeffer den mye? Er dette noe vi kan bli kvitt? 3. Greier den å vere aleine hjemme i 7-9 timer? 5. Er det vanskelig å trene han til å vere aleine hjemme? 6. Hvilket oppdrett finnes det i Norge av denne rasen? Anna viktig informasjon du kan fortelle så er det supert
×
×
  • Opprett ny...