Gå til innhold
Hundesonen.no

Martina Hansen

Medlemmer
  • Innholdsteller

    23
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Om Martina Hansen

  • Bursdag 12/28/1992

Profile Information

  • Kjønn
    Kvinne
  • Hunderase
    boston terrier

Nylige profilbesøk

2,837 profilvisninger

Martina Hansen's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

3

Nettsamfunnsomdømme

  1. Takk for svar alle! Nei an Elliot har ikkje hatt noe som helst gugge eller noe.. Det e bare rødt, komme og går veldig.. Den dagen me va på sandane då va det heilt borte.. Men nå e det tebake igjen.. Kan godt vær det skyldes stress eller lignande, men eg sku likt å visst heilt sikkert så eg sleppe å uroa meg. Syns dyrelegen va voldsomt merkelig og ja hu hørte på hjerta og slimhinner etter sprøyten var tatt.. Det va då eg spurte om øynene då satt hu seg ned for å skrive på dataen og gidde meg det svaret .. Men me ska bort der idag så får me hørra ka dei seie, takk for svar alle sammen )
  2. Det komme og går.. Men mest komme! Eg spurte vetrinæren når me va og tok vaksine, men egsyns det va et uprofesjonelt svar! Hu sa bare at det va vanlig på sånne raser og at de har utestående øyne derfor e de bare sånn!! Blei litt sint... Oppdrettaren min syns o det va rart og ingen av hennas har det, lure på om noen har erfaring? Skal til vetrinæren og spør igjen i mårå men greit å forhøre seg her o
  3. Me trene mye hjemma. Me trene både triks og andre ting.. I dag va me på ringtrening o me mange andre hunder.. Det gikk ganske greit men han bjeffe fremdeles på de,, eghåoe at detta å gå på ringtrening å få det til en positiv opplevelse får han te å skjønna at det e greit å vær me andre hondar
  4. har nå prøvd å få oppmerksomheten hans på meg når vi passerer hunder, og holdt en godbit forran han, men det driter han bare i .. for meg så virker det som han er direkte sint på de som går forbi .. har ikke hørt han bjeffe sånn før .
  5. takk for svar og tips ! skal ha det i tankene .. jeg skjønner hva du mener.. men han virker relativt sint når vi møter på andre hunder .. kanskje hnan bare tøffer seg da..
  6. det er en hann hund.. han er veldig livlig og glad i folk ellers ... hjelp! vil ikke ha en av de som ikke kan hilse på andre hunder pga han bjeffer for mye
  7. hjelp! min 3 måneder gamle valp er begynt å bjeffe på andre hunder.. noe jeg syns er veldig rart, han er vokst opp sammen me en aen hund, vi har mange hunder i familien så han møter regelmessig..dette er noe som nettopp er begynt .. så håper å få stoppet det så fort som mulig før det utvikler seg! Kan det være at han skal "beskytte meg"? hvordan stanser jeg det! setter stooor pris på svar!
  8. http://www.biltema.no/no/Bil---MC/Laste-og-Trekke/Feste-og-lastspenner/Hurtigstrammere-2-stk-34277/ Kor mange bruke dåkke da? Tenkte å kjøpa dessa.. Høres dt ut som en plan? Å koffår breie?
  9. Åå så fine julekort!! Kordan lage dåkke de å print dere ut på vanlig printer eller ka!?
  10. Eg kjypte fleecepotesokker for ei stond tebake på zoo 1.. Spurte om det gikk an å bruke de ute åfå sa han ja.. Så regna jo me de va vanntett.. Va sånn type skinn stoff greier under poten som såg ut at det va vanntett men fant jo ut at de blei kliss blaute ute i snøen ... Valpen min har og veldig for stort og langt dekken men han har jo knapt nok en hale hehe!
  11. Kordan feste dåkke burene? Me vanlig bagasje stropp fra Biltema eller? Har trixie aluminium bur,. Det e borrelås under buret til å feste i biltepeppe men eg vil helst ha det fast spennt.. Så kordan gjør dåkke dt ?
  12. Hmm! Kanskje prøve det da! syns det har blitt mindre å mindre ne dagene nå... Men hvis det hive seg på igjen vil eg prøve det! Takk for hjelp )
×
×
  • Opprett ny...