Gå til innhold
Hundesonen.no

Taratroll

Medlemmer
  • Innholdsteller

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Taratroll

  1. Det går seg til i 9 av 10 tilfeller. Vi har en stor, sær hannkatt, og begge valpene har hatt litt vanskeligheter med å forstå at han skal være i fred. Når vi fikk første valp nektet katta å komme inn på tre uker. Fortvilt situasjon, men jeg satt grensene for valpen, så etterhvert våget katten seg inn igjen. Valpen var overivrig på pus helt til jeg flyttet kattematen i kjelleren. Pus fikk også satt valpen på plass med noen "dask". Aldri noen skade, men redselshyl. Ille å se og høre, men her har det vært løsningen. Jeg har ikke mulighet til å passe på konstant heller. De aksepterte hverandre såpass at de kunne sove sammen på sofaen, men ikke tett inntil hverandre. Nærkontakten var snute mot snute innimellom. Det har vært omtrent likt med valp nr.2. Vi grensesetter for valpen, men katten har også fått sette henne på plass. Valpen syns det er gøy å jage pus når han løper, men er han rolig holder valpen seg rolig også. Løsningen hos oss var vel egentlig å flytte kattematen ned i kjelleren. Pus hopper over trappegrinda og har valpefri sone nede. Han er ikke mye i stua enda, men har sine plasser som er ute av rekkevidde for valpen her også. Når pus blir tryggere vil valpen bli roligere også, tror jeg. Ps. Vi har chihuahuavalper.
  2. Jeg må jo hilse pent på alle her inne. Chihuahuavalp på 10 uker i armkroken nå. Er det flere med chi valper her inne?
  3. Vanskelig spørsmål da hunder også er forskjellige og krever ulik behandling. Min første valp lot seg avlede fra biting ved å gi ham en biteleke. Han sov en uke på mitt rom, i en "hule" ved siden av senga. Jeg la bare hånden der når han sto opp og han roet seg igjen. Valpen jeg har nå kan også la seg avlede med tyggeleker, men det tar ikke lang tid før hun prøver seg på oss igjen. Hun tar ikke et nei like lett som forrige valp. Hun sover allerede alene oppe i bur, og sier i fra når hun vil opp om morgenen, før det har hun ikke noe behov for trøst eller nærkontakt. Hun ser meg uansett en gang på natta for tur ut, da hun ikke klarer en hel natt uten enda. Som skrevet i et annet innlegg her: Du har en helt normal valp, prøv deg bare frem på ulike metoder når det gjelder "bitinga" og sovinga. Det er en fase bare, dere kommer vel igjennom dette tenker jeg.
×
×
  • Opprett ny...