Gå til innhold
Hundesonen.no

Copi

Medlemmer
  • Innholdsteller

    17
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Days Won

    1

Copi last won the day on 7. September 2013

Copi had the most liked content!

Copi's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

42

Nettsamfunnsomdømme

  1. Vi er på vei hjem med ei nydelig blenheim-tispe baki bilburet. For en herlig følelse! Frisk og fin, alle helsepapirer er fine og oppdaterte. Dette føles veldig bra, altså. Hun var ikke redd eller skeptisk, fulgte med oss og la seg rett i buret. Nå har vi noen timer foran oss før vi er hjemme, og vi gleder oss til å ta fatt på ny tilværelse som en familie på 5!
  2. Mange gode svar, takk for det. Nå er vi oppe og straks klare for noen timer i bil, og vi er veldig spente alle sammen.
  3. Takk for raske og fine svar! Vi reagerte jo som sagt ikke på prisen først, og tenkte det som noen skriver, at hun er jo en "ferdig hund", vant til unger, frisk og brukt mye penger på (helsesjekker osv). Og hun er jo fortsatt ei ung tispe. Og hun kommer fra en seriøs oppdretter som har gitt hunden et godt liv så langt. Det var først da et par andre (ikke hundefolk) reagerte, at jeg ble litt usikker. Men den usikkerheten har lagt seg, vi kjører ned i morgen og håper vi har med oss et firbeint familiemedlem hjem! Vi har kjøpt litt utstyr og gleder oss veldig. Og nei, vi kommer ikke til å prute! Det hadde ikke vært aktuelt uansett.
  4. Vi har fått muligheten til å kjøpe en snart 4 år gammel Cavalier-tispe fra en oppdretter, og vi kjører ned i morgen for å treffe hund og eiere, og planen er at hun blir med oss hjem dersom alt klaffer. Vi har fått oppgitt pris, og synes i og for seg det er en ok pris, men etter å ha fått et par reaksjoner på at der var litt drøyt, så begynner vi jo å lure litt. Hunden kan ikke få valper pga. et keisersnitt, og det følger ikke med noe utstyr, kun litt mat. 6000,- vil de ha for henne. En, iflg oppdretter, frisk og fin hund, snill og rolig, fin med unger. Vi har egentlig ikke sett for oss å ha valper på hunden, men nå vil det uansett ikke være noe alternativ da hun ikke kan få valper. Hva mener dere? Vi er ikke helt skremt av prisen, samtidig begynner vi jo å lure på om vi må ut med litt vel mye. "Pruter" man på en hund? Vi er uansett interessert i ta henne til oss!
  5. Da må vi begynne på nytt, ingen valp i denne omgang.
  6. Tusen takk! Litt forskjellig som er vanlig, ser jeg. Nå skal vi bare kul'en og vente litt, så håper jeg oppdretter sier i fra uansett hvordan det blir. Vi er veldig klar for valp nå, og kjenner litt på denne rastløsheten som følger av å ikke vite noe. Men, vi får være kule, senke skuldrene og håper på det beste!
  7. Jeg prøvde å ringe tidligere i dag og nå, men ikke noe svar. Ikke fått svar på meldinga jeg sendte mandag heller. Et lite pip hadde vært greit, kjenner jeg.
  8. Takk for fine svar. Ganske spennende! Og litt innviklet. For meg, hvertfall.
  9. Jeg har lest en del om helsen til Cavalier King Charles spaniel, men så fikk jeg høre noe jeg ikke kan huske å ha lest, nemlig at tricolor og blenheim har dårligere helse enn ruby og black/tan, at de oftere blir syke. Er det noe i dette?
  10. Takk for mange svar! Vi er jo ikke 100% garantert valp fra dette kullet, selv om det hørtes veldig positivt ut i starten. Jeg venter til over helga tenker jeg, før jeg eventuelt ringer eller sender ei ny mld. Som noen skrev, det hadde jo vært greit å vite det hvis vi IKKE får valp nå, sånn at vi kan lete andre steder.
  11. Vi står på valpeliste, og iflg oppdretter var disse valpene ventet i uke 34, altså forrige uke. Hvor mye informasjon kan vi forvente framover? Jeg har ikke hørt noe enda, sendte på en sms i går, men vil jo ikke mase heller. Dette er første gang vi skal ha hund, så alt er veldig nytt. Hvordan kan vi forvente at prosessen blir framover?
  12. Copi

    Hei!

    Dette var hyggelig, tusen takk for velkomsten. Lover å komme med bilder og alt når vi er helt sikre på at alt går som planlagt. Bilder av foreldrene = valpenes foreldre, ikke oss menneskeforeldrene! Jeg henger for mye på mammaforum. Måtte tenke meg om der!
  13. Takk for svar! Og endring av overskrift, ser den. :-) Ikke dumt å melde seg inn i raseklubb allerede nå, god ide.
  14. ... å ta kontakt med den lokale hundeklubben allerede nå, før valpen vi forhåpentligvis skal kjøpe, er født? Det er en veldig aktiv hundeklubb her, ukentlig har de kurs i sosialisering, valpekurs og treff generelt. De har også egen klubb for barn med hund. Jeg har snoket rundt på hjemmesiden deres, og klør litt etter å komme i kontakt med andre hundeeiere. Kjenner mange med hund altså, men de har bare hundene i hundegården eller inne, det skjer ikke noe. Jeg vil ut og avgårde, ha tips og være med på morsomme ting. Med hunden så klart, ikke alene. ;-) Tenkte i første omgang bare for å ta kontakt og vise interesse. Eller bare roe ned og ta det når valpen er på plass? *førstegangs og veldig ivrig*
  15. Vi håper på en liten Cavalier king Charles spaniel, forhåpentligvis i oktober/november. :-)
×
×
  • Opprett ny...