Gå til innhold
Hundesonen.no

Kaizerinord

Medlemmer
  • Innholdsteller

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Kaizerinord

  1. Som valpekjøper syntes jeg det var flott at oppdretter tok det endelige valget for hvilken valp vi skulle få. Jeg fikk fortalt mye om familien min og min tidligere erfaring som hundeeier, og hvilke ønsker jeg har for den nye hunden. Jeg fikk komme med ønsker og begrunne mine ønsker, men oppdretter må jo ta hensyn til mange ting.. Jeg ønsker f.eks. ikke å dra på utstilling og drive med avl, og tenker at da ville vel oppdretter plukke ut den valpen med best eksteriør til den som har slike ønsker..? For oss var det viktig å få en hund som skal fungere godt i familien med oss voksne og barna, og som turhund Jeg er helt sikker på at den hun har valgt til oss vil passe oss godt, enn at jeg skulle få favoritten min pga farger og avtegninger. Og hele familien gleder seg til vi får et nytt familiemedlem.
  2. Jeg er ny i forumet, og skal 22. mars hente en Toller valp. Navnet har vi allerede bestemt etter avstemming og mange familiediskusjoner,og det ble Kaizer Har tidligere hatt en Flat Coated Retriever som het Pinto Superflott hund, og vi hadde mange flotte år sammen. Og nå gleder vi oss til et nytt familiemedlem
  3. Har lest denne tråden, og veldig mye bra informasjon! Jeg har hatt en Flat Coated Retriver tidligere, og er vant til aktive hunder. Nå skal vi kjøpe en Toller og jeg lurer veldig på hva som vil være viktig for å velge "riktig" valp i ett Toller-kull? Ville du valgt den søte med fine avtegninger, men som er litt nervøs? Eller den største i kullet? Eller den som er sånn midt-i-mellom?
×
×
  • Opprett ny...