Gå til innhold
Hundesonen.no

Annik

Medlemmer
  • Innholdsteller

    907
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Days Won

    17

Innlegg skrevet av Annik

  1. Akkurat nå, Pixie skrev:

    Kjenner litt på det å være hundeløs selv akkurat nå, hadde siste dag på jobb på mandag og holder allerede på å gå på veggene... Siden det var 60 stk hos oss og 30 stk hos en tilsvarende bedrift som ble nedbemannet kan det ta litt tid å finne ny jobb. Jeg kjenner veldig på at det mangler en hund hos meg nå?

    Jeg har jo to barn på 1 og 2 år, så jeg har heldigvis mer enn nok å bruke tid på. Hvis ikke hadde jeg gått på veggen allerede :lol:

    Men det er så uvant å ikke ha noen som tusler rundt meg, ligger i veien og venter ivrig på å få komme inn på kjøkkenet for å spise opp maten ungene har mistet/kastet på gulvet! Spesielt det med at mat-rotet bare forsvinner kommer jeg nok til å savne, veldig!  :P

    • Haha 1
  2. Nå har jeg og Nico akkurat hatt besøk av noen fine folk som gjerne vil ha han på prøvetid. Jeg har absolutt ingen dårlige følelser eller tvil på noen som helst måte, og det hadde viast ikke de heller. Så i høstferien skal Nico på prøvetid hos disse folkene, så de får testet litt mer enn besøk og en liten tur i kjente omgivelser :)

    Jeg tror Nico kommer til å få det skikkelig fint, og da er det veldig mye lettere for meg også :D

    • Like 4
  3. 12 timer siden, Lillekrapyl skrev:

    :console:

    Håper det ordner seg, og at dere finner et godt hjem.

    Og at du har folk rundt deg som hjelper og støtter deg, tøft å bli alene med små barn.:heart:

    Kommer en familie og hilser på neste helg, magefølelsen er iallfall god :)

    Har heldigvis en stor familie og mye folk rundt meg :) Nå er det en stund siden jeg ble alene om småttisene(så lenge at jeg har rukket å treffe en ny, faktisk :P), og det har stort sett gått veldig greit til nå. Over helga begynner yngste i barnehage, og da krysser jeg fingrene for at jeg får litt mer overskudd til å gjøre andre ting enn bare å være mamma igjen. Og ikke minst; jeg kan begynne å jobbe og ha regelmessig voksen-kontakt igjen ?

    • Like 1
  4. Gratulerer med lappen! :D

    Jeg fikk nesten kjeft av samboeren da jeg sa at jeg skulle kjøpe vindusviskere på den nye Thansen-butikken oppi gata her, for at de skulle bytte for meg... Bytte stereo og montere HUD? 0 stress! Men å bytte vindusviskere? :aww:

    Endte opp med å gjøre det selv likevel :P

    • Like 1
  5. Akkurat nå, Salka skrev:

    Hei alle sammen :wave: Jeg er helt fersk førstegangs valpeeier, og tenkte det kunne være både morsomt og lærerikt å melde meg inn her! Lille Salka kom til meg for to dager siden og er en drøm av en valp enda, men det kommer nok til å dukke opp maange spørsmål og bekrymringer i ukene (årene??) framover, så jeg håper dere tåler noen småhysteriske tråder fra min side :innocent:

    Nå skal jeg sette meg ned med en kaffekopp og sovende valp ved siden av meg, og lese gjennom alt det lure dere har skrevet her inne! 

    Velkommen :D

    Jeg tror jeg snakker for de fleste her inne når jeg sier at vi liker valpebildet :aww:

    • Like 5
  6. 2 timer siden, Raksha skrev:

    Takk :) Jeg slappet mye mer av med en gang vi bestemte oss for å utsette noen uker. Det sier jo litt. 

    Høres ut som riktig avgjørelse da, ja :)

    Jeg er litt motsatt. Jeg vet at jeg lærer best ved å holde på for meg selv og prike på de tingene jeg gjør, så jeg vil bare bli ferdig med oppkjøringa slik at jeg slipper å ha med meg noen i bilen :lol:

  7. 1 time siden, Kaisen skrev:

    Det er ikke noe vesentlig forskjell på å kjøre bensin eller diesel? ikke som jeg har merket da, men man legger kanskje ikke merke til sånn når man har hatt lappen en stund. Det er vel som raksha seier, at man må gi litt mer gass så man ikke kveler motoren. Det går sikkert kjempe fint! Lykke til?

     

    1 time siden, Nimbus skrev:

    Som allerede nevnt, ingen enormt stor forskjell - men du vil nok merke at du må gire opp litt tidligere enn med dieselbiler. En (ny) dieselbil trives aller best med turtall på 1500-2000 og du kan jevnt over holde noe høyere fart med lavere gir enn med bensinbil. Lykke til! :)

    De har ombestemt seg, og da bestemt å vente til 1. November med de nye bilene! Så jeg får fortsette med bilen jeg har vært vant til på oppkjøringa :D

    Oppsummering etter kjøretime var at jeg hadde god kontroll på kjøringa, men kunne fint bruke enda litt mer tid på å se til høyre. Det høres lovende ut i mine ører :D

    • Like 4
  8. 11 timer siden, Raksha skrev:

    Eneste forskjell på disel og bensin (etter min erfaring) er at du ofte må gi litt mer gass for å ikke kvele motoren, men det er helst på eldre bilder. 

    Skulle hatt oppkjøring neste uke jeg og, men satt i bilen og gråt i dag, så vi utsetter et par tre uker til jeg føler selv jeg har mer roen.  Jeg er så absurd sliten, og det blir altfor mye, klarer ikke. 

    På vei til kjøreskolen for min siste kjøretime nå(bare for å ha prøvd bilen litt først) :lol:

    Gi det bittelitt mer tid, så fikser du det! :D

    • Like 1
  9. Fikk melding om at oppkjøringa mi var flyttet fra mandag til tirsdag, fremdeles neste uke. Så jeg fikk plutselig en hel dag ekstra på å ha nervesammenbrudd :icon_redface:

    Kjøreskolen har fått nye biler, så jeg skal kjøre med ny bil. Fant ut i dag at det er bensin, jeg har KUN kjørt diesel tidligere. Hjelp :o

×
×
  • Opprett ny...