Gå til innhold
Hundesonen.no

martineib

Medlemmer
  • Innholdsteller

    25
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Hunderase
    chihuahua

martineib's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

12

Nettsamfunnsomdømme

  1. Jeg tenkte på og ta med de på forskjellige hundekurs sammen så de kan lære sammen og hjelpe hverandre til og bli bra hunder. hørtes dette urimelig ut? noen forslag enten du har en chihuahua og en staff eller bare fortelle hvordan dere ville gjort dette for og fått best mulig resultat. med mye trening med begge tenker hvertfall jeg at dette kan gå supert!
  2. Ja har hørt mye bra om de jeg skal legge ut maange bilder
  3. Har skjønt det nå at det ikke er lurt og blande disse hundene så vurderer en renraset staffordshire bullterrier
  4. Uff ja sånt er kjedelig. nei de fleste og hvertfall av den rasen som jeg har snakka med er ikke den mest underdanige når det kommer til slåsskamp, men det er utrolig kjedelig når sånt skjer.
  5. Ja det har jeg tenkt en del på. men med rette trening og hver gang den blir for voldsom eller hardhendt må jeg stoppe det så den til slutt skjønner det. blir mye arbeid de første månedene hvertfall når det gjelder leiken mellom de 2 men trur det skal gå bra når chihuahuaen er så flink til og si ifra og at jeg er like flink også er veldig kjedelig når det blir sånn som det med rottweileren. hvem var det som startet? har hørt at hvis det først skjer en gang kan det være vansklig og få det av hunden, men er veldig bra at han kommer overens med noen hannhunder. Har vel hørt litt at det er oftere hunder og det gjelder vel alle raser at de kommer bedre overens med motsatt skjønn
  6. Ja det er jo mulig at hu er dominerende men det ser jeg på som en positiv ting, er bra og si ifra når det er nok. hu lager nok en del lyd når hu møter andre hunder (bjeffing) men dette skal jeg prøve og få av henne Ja skal se på flere valper og snakka med flere oppdrettere. er ikke noe hastverk for meg, tar den tiden det trenger for og finne den perfekte staffen for meg og min flokk
  7. Hun er usikker men det er mest på førsten etterhvert kan hun leike med de og ha det gøy men blir de for ivrige sier hun ifra at de må være forsiktige med litt kjefting:) jeg trur det også kan være viktig at jeg drar og ser på flere valper og hvordan personlighet de har:) Takk for det:)
  8. Det hørtes bra ut:) hvordan er din staff mot andre hunder? virker som dere har vært flinke til og sosialisere den:)
  9. hmm det var det han anbefalte og gjøre for det ville mest sannsynlig stoppe innbilt svangerskap. men som jeg skrev over så er ikke det den eneste grunnen til at hu vil sette valper på hu:)
  10. Det var jo ikke eneste grunnen til at hu vil sette valper på hu men når dyrlegen sa det var det det som avgjorde det. men har pratet med henne og hun skulle ikke blande med staff, da ble det renrasede rottweiler valper når de kunne se ulovlig ut:)
  11. Grunnet til avelen er at tispe hennes trur hun er gravid hver gang hun har løpetid så dyrlegen anbefalte et valpekull for at dette skal gå bort.
  12. Vi og er veldig glad i og gå turer i skog og mark hvordan sykisk trening mener du?
  13. Hei vurderer staffordshire bullterrier, har noen noen erfaringer de kan dele? Flyttet tråd til et mer passende underforum. Moderator SoppenCamilla
×
×
  • Opprett ny...