Gå til innhold
Hundesonen.no

Blad

Medlemmer
  • Innholdsteller

    41
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Blad

  1. Jeg hadde så utrolig lyst til å lære japansk ,hvis jeg bare hadde vært litt bedre i språk. Det virker som mye jobb, men så kult å kunne det.

    Jeg var egentlig ferdig med å studere for et år siden men skal prøve å få tatt en sertifisering i år. Håper jeg klarer å finne motivasjon til å studere på egenhånd.

  2. Det kunne kanskje fungert å teste ut å gå på tur med en ipod eller noe med musikk. Da vil du ha noe annet å tenke på enn å prøve å fokusere veldig på å være avslappet. Jeg har merket at når jeg virkelig prøver hardt å være avslappet så klarer jeg det aldri 100%, men når jeg tenker på noe annet så er det lettere.

  3. Litt offtopic: så synes sånn generelt sett at det er mange som er alt for uansvarlige med hund og barn. Virker jo som mange kjøper hunden som en leke til barna. Jeg vet at en katt ikke hadde funnet seg i samme behandling heller.

    Men her burde nok de voksne ha tatt mye mer ansvar, og det er utrolig synd at det skjedde på denne måten. Jeg håper virkelig de tar til seg og lærer av hendelsene nå ,men ikke avliver hunden.

  4. Rett ved veien inn til hallene (det var ute og inne utstilling) stod en tysk bobil med Eurasiere bundet rundt om. Vi hører litt kommers idet en som var bundet i bilen kneppa tak i en konemor leide forbi. Jeg ser litt bort dit innimellom, for jeg syntes de hadde så fine hunder, og noen bedårende valper. Skjedde ikke noe mer før en 10-15 minutter seinere når mannen kommer tilbake. Da kaster jeg ett blikk bort dit igjen fordi konemor forteller litt høylydt om ett eller annet, tydeligvis hva hunden bundet i bilen gjorde og plutselig fyker gubben bort til hunden (som nå LÅ bak bilen og sov) og grabber tak i den, sparker, slår, rister og er helt apekatt ... Jeg har aldri blitt så sjokkert i hele mitt liv, det samme ble alle andre rundt ringen - hunden skrek så ****** at dere aner ikke. Jeg tok bånntenning og raste bort og BRØLTE til gale mannen på engelsk, DET forstod han ikke så da gikk jeg over til tysk, og jeg fortalte han akkurat hva jeg mente - han forsøkte å forsvare seg, men det avfeide jeg umiddelbart. Deretter noterte jeg ned katalognummeret mannen hadde på seg og ga beskjed om at hendelsen ville bli rapportert til utstillingsledelsen og jeg håpet de ble fratatt premieringen.

    Kona var helt blek når jeg gikk, og idet jeg kommer bort til buhund ringen blir jeg møtt med stående applaus *ler*. Jeg fant utstillingsledelsen og rapporterte hendelsen og de gikk umiddelbart bort til utstiller

    Folk må jo være helt idioter hvis de tror de kan misshandle hunder på en utstilling uten at noen bryr seg. Der vil det jo være fullt av hunde elskere.

  5. Når man ser dyremishandling på åpen gate. Jeg gikk et stykke bak en sånn typisk tøff fyr med "kamphunden" sin, som antageligvis var en dogo canario eller noe. Det virker som turen deres består av at hunden prøver å dra en vei og fyren en annen, og plutselig klikker det for han og han tar kvelertak rundt halsen på det stakkars dyret og hiver den rundt før de går videre.

    Jeg holdt på å løpe bort for å skrike til han så sjokkert ble jeg, men fyren så sint og skummel ut og jeg feiget ut. Har bare hatt så utrolig dårlig samvittighet for den stakkars hunden i hele dag. Jeg aner jo ikke hvor han bor eller noe så kan jo ikke rapportere det til noen.

  6. Gopro er litt stress å sette opp spesielle innstillinger på siden det ikke har skjerm, men tar veldig bra kvalitet til å være så lite. Det finnes også veldig mye ekstra utstyr til denne. Ellers er countour en av de kjente, den er litt mer hjelmkamera men tror den kommer med diverse fester også

  7. Jeg var på besøk hos noen venners, venners bekjente (eller noe sånn) , som hadde noen utrolig kule katter. Jeg spurte jo om hva slags rase det var men glemte det sånn ca rett etterpå. De var ganske store til å være katter, som en medium hund ca, og de så litt ut som gauper. Er det noen som vet hva slags rase det kan ha vært?

×
×
  • Opprett ny...