Gå til innhold
Hundesonen.no

TMR

Medlemmer
  • Innholdsteller

    12
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Kjønn
    Kvinne
  • Hunderase
    Blanding: 1/4 Papilon & 3/4 Chihuahua

Nylige profilbesøk

692 profilvisninger

TMR's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Tusen hjertelig takk for alle fine råd:-) da skal vi sette igjen her;-) God jul til alle<3
  2. Tusen takk for svar :-) Men jeg kan ikke utelate det att jeg føler jeg svikter henne litt.. hun skjelver og skjelver. Jeg har stått ute i evigheter. Men hun bare ser på meg og skjelver så mye att hun ikke kan gå rett. Hun har en egen liten hage. Der har det vært vellykket en stund. Men nå har det falt tilbake igjen;-s
  3. Jeg har en liten valp som ikke liker å være ute.. jeg kler på henne, men det er ikke alltid like gøy. Så jeg har store problemer med å få henne stueren. Vi kan gå på en tur, eller generelt vært ute. Kommer inn og leker litt med kattene så gjøre fra seg inne. Slår ikke feil. Det er jo veldig kalt for henne, så jeg skjønner jo det. Men jeg vil jo gjæren at hun skal gjør fra seg ute;-p Er det noen som har noen tips eller evt erfaring som de vil dele?? Kjempe snilt om dere deler:-)
  4. Haha.. ja. Jeg ble litt forvirra. Så att siste som var skrevet var for en halvt år siden å sånn. Så da ente jeg heller opp med å lage ny:-p beklager.
  5. TMR

    blandings hund-avl?

    <blockquote class='ipsBlockquote'data-author="Grim" data-cid="1396360" data-time="1355625013"><p> Og sånn litt på siden, det er ikke det at "vi" ikke liker blandingshunder. "Vi" liker ikke planlagt useriøs avl for pengenes skyld. </p></blockquote> Jeg ser den:-P Er mye blanda følelser om dette emnet. Men jeg forstår oppdrettere da:-)
  6. TMR

    blandings hund-avl?

    <blockquote class='ipsBlockquote'data-author="Gidske" data-cid="1396286" data-time="1355607421"><p> Om jeg husker rett fra oppdretterkurset fra NKK så blir hundene registrert som renraset på fjerde generasjon. Men da skal alle valpene/foreldrene være dokumentert/registrert også da. </p></blockquote> Ååja. Så det går. Men hvordan blir de da registrert?
  7. TMR

    blandings hund-avl?

    Hmm. Okei. Tusen takk for svar:-) var bare litt nysgjerrig:-p
  8. Vet ikke om jeg tørr å spørre en gang. Har sett det på flere steder her at det ikke er så mange som er glad i blandings hunder:-s eller avl. Men jeg har ett spørsmål, må bare si (så ikke jeg blir slakta her) at jeg har ikke planer om å gjøre det. Men jeg lurer. Hva en tispe er blanding av 1/4 papillon og 3/4 chihuahua og passe seg med den 100% chihuahua også går det den veien. Kan en anse de som "renraset" til slutt? Papillonen bli jo vasket ut til slutt?? Og vi en Googler chihuahua så kommer det opp at de har krysset chihuahua og papillon for og få langhåret chihuahua. Så teknisk sett så er det jo papillon i de fra før av. Men som nevn. Bare ett ærlig spørsmål:-)
  9. Vet ikke om jeg tørr å spørre en gang. Virker som om mange ikke glad i blandings hunder:-s når jeg har lest andre sider her inne:-p Men jeg har ett spørsmål, må bare si (så ikke jeg blir slakta her) at jeg har ikke planer om å gjøre det. Men jeg lurer. Hva en tispe er blanding av 1/4 papillon og 3/4 chihuahua og passe seg med den 100% chihuahua også går det den veien. Kan en anse de som "renraset" til slutt? Papillonen bli jo vasket ut til slutt?? Og vi en Googler chihuahua så kommer det opp at de har krysset chihuahua og papillon for og få langhåret chihuahua. Så teknisk sett så er det jo papillon i de fra før av. Men som nevn. Bare ett ærlig spørsmål;-)
  10. Vet ikke om jeg tørr å spørre en gang. Virker som om mange ikke glad i blandings hunder:-s Men jeg har ett spørsmål, må håre si (så ikke jeg blir slakta her) at jeg har ikke planer om å gjøre det. Men jeg lurer. Hva en tispe er blanding av 1/4 papillon og 3/4 chihuahua og passe seg med den 100% chihuahua også går det den veien. Kan en anse de som "renraset" til slutt? Papillonen bli jo vasket ut til slutt?? Og vi en Googler chihuahua så kommer det opp at de har krysset chihuahua og papillon for og få langhåret chihuahua. Så teknisk sett så er det jo papillon i de fra før av. Men som nevn. Bare ett ærlig spørsmål??
  11. Tusen takk;-) jeg skal titte litt videre ;-) ellers så kan vi bygge, det er helt riktig;-p hehe.. Fant noen på IKEA også.. Barne møbler;-)
  12. Hellu. Vi har fått ett nytt familie medlem. Hun er en liten blandings hund mellom Papillon1/4 og Chihuahua 3/4(er jo da litt kort til bens:) ) Så jeg lurer på hvor jeg kan finne div utstyr, f.eks en trapp? Vil ikke at hun skal hoppe ned fra for høye høyder, samt så kommer hun seg ikke alltid opp... Håper noen kan hjelpe meg med noen nettsider eller butikker som har slike ting:o) Tusen takk på forhånd:o)
×
×
  • Opprett ny...