Gå til innhold
Hundesonen.no

Pbt

Medlemmer
  • Innholdsteller

    32
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Pbt

  1. http://www.buzzfeed.com/allied5/19-nerdy-knits-you-need-to-knit-right-now-gx9f?s=mobile
  2. Herlig å se at ikke det bare er oss @Mardina! Riskremen ble fortært etter et par klagerunder på hvor kvalmende det var, uten at noen hadde fått mandelen.. Vi pleier også å skrive på lapp hvem vi tror får mandelen, også tipper vi penger =P utrolig morsomt, men desto utradisjonelt! I år fikk ingen pengepremien fordi ingen tippet riktig på hvem som fikk den. Så det er mulig at potten går videre til neste år..(?)
  3. Vi har ribbe på julaften(med alt tilbehør) Også kom jeg på en litt artig greie vi har til dessert. Vi har riskrem(ikke så artig), men siden ingen i familien egentlig liker riskrem så lager mamma bare 5 små porsjoner hvor hun gjemmer en mandel. Også stokker hun om på porsjonene på kjøkkenet, før pappa henter de(så ingen skal vite hvor mandelen er). Og siden ingen i familien liker marsipan(søtsaker generelt) og alle er over 18 år, så har vi bestemt at premien er en flaske vin. Noe utradisjonelt, men dog en premie vinneren setter pris på
  4. Pbt

    Ut på byen i Oslo

    Alle disse utestedene ligger ved youngstorget, ikke så langt fra spektrum, så man kan gå. Tror alle utestedene ligger i møllergata faktisk, men er ikke helt sikker.. Det enkleste er vel å se på kartet på telefonen, hvis du har en sånn smarting
  5. Pbt

    Ut på byen i Oslo

    Jeg syns justisen er et koselig og sjarmerende sted å dra ut på, og absolutt å anbefale. Du kan jo sjekke ut Nivou (som er Oslos største utested) også, Ozzy. Ellers så ligger også The Villa Dancing i nærheten av Justisen og Nivou, der er det høy dansefaktor. Vil man ha et sted å sitte når man skal ut, ville jeg dratt ut rundt elleve. Rundt tolv er det ofte lange køer og mye folk. Håper kvelden blir bra Ozzy, og at dere koser dere
  6. Pbt

    Ut på byen i Oslo

    Mange steder i Oslo hvor man må dra ut "tidlig" for å få et sted å sitte.. Men minn meg på denne tråden i morgen, så kan jeg kanskje hjelpe til da
  7. Jeg har hørt at mange med allergi bruker produkter fra Clinique. Skal ikke si sikkert at det fungerer, da jeg ikke har noe problemer med øynene selv. Men min oppfatning er at det er bra produkter.
  8. Mitt tips er hjemmelaget pizza! Jeg har en venninne son kjøper glutenfrie pizzabunner i Sverige (hvis det er er et alternativ for deg) fordi det er mye billigere. Så da blir tipset mitt å samle rester/lettvinte ting i bokser i kjøleskapet og bare strø det på pizzaen (med ost på selvfølgelig). Og hvis du steker den på varmluft, så trenger du ikke å vente til ovnen er varm.
  9. Hvis han er vandt til det så kan jeg passe han hvis du/eier ikke finner noe annet altså Kan dra hjem i lunsjen på torsdag og sjekke at alt går bra. Du kan jo sende meg PM hvis det er aktuelt
  10. Åhh, for en søting! Han kunne gjerne vært hos meg Men jeg jobber onsdag til fredag, og kan ikke ta han med. Han er vel litt liten for å være hjemme alene i 8 timer..
  11. Jeg har en bok hvor jeg skriver ned de negative tingene også jeg, ikke bare de positive. Jeg skiver ned hva jeg er skuffet over meg selv for, og hvorfor. For min tanke er at hvis det står skrevet i den boken så slipper det å være inne i hodet mitt hele tiden. Av og til når jeg har det helt fantastisk, har jeg åpnet boken og sett hva som står skrevet der, og da tenker jeg ofte på hvor flink jeg har vært som har kommet meg bort fra de tankene. Men poenget var at jeg også har en negativ bok for tanker jeg egentlig ikke orker å ha inne i hodet mitt. Som jeg da skriver i, for å "legge tankene bort".
  12. Pbt

    Bonsai tre

    Moro! Oppdater gjerne her hvordan du går frem og hva du gjør Vil gjerne følge med på prosessen.
  13. Jeg møtte oppdretter og valpen på lørdag. Han virket ikke så "fjern" som jeg trodde han skulle være, men leken og nysgjerrig. Så det var jo positivt! Når det kommer til løpingen har han forbedret seg siden han ble filmet, men sliter litt på det glatte gulvet. Så han får litt ekstra tid hos oppdretter for "komme seg litt". Jeg har foreløpig ikle noe hast med å ta han hjem, så han skal få den tiden han trenger.
  14. Takk for svar alle sammen! Skal møte valp og oppdretter i morgen. Hun sier at han utvikler seg fra dag til dag. Så jeg får se i morgen hvordan jeg syns han er i virkeligheten. Skal også nevne for oppdretter noe av det dere sier her også. Så får vi se hva skjer.
  15. Jeg sitter i bilen på vei til hytta nå. Så få ikke lasta opp noen videoer pga dårlig nett. Men kan legge ved linker så dere kan se. http://m.youtube.com/watch?v=IIrq85GCxBg http://m.youtube.com/watch?v=uZNrS8IYUG8
  16. Har ikke gjort meg opp noen mening om hva jeg skal gjøre enda. Skal se på han i morgen. Så det kan jo hende han er litt annerledes i virkeligheten. Men ja, jeg må nesten vente til i morgen med å se om jeg lar han være hos oppdretter litt lenger eller om jeg må finne en annen valp. Nå bare krysser jeg fingrene på at han henger litt etter og må øve seg på å løpe litt.
  17. Ja, skal spørre om jeg kan legge den ut. Oppdretter vil nok beholde han litt lenger for å se om det blir noen forbedring. Vi har hatt god kontakt og det er viktig for henne at hun ikke selger meg en valp som ikke er frisk. Det som jeg syns er litt rart er at tre veterinærer ikke finner noe galt med han, og at de ikke kan si noe om det kommer til å ordne seg. Men ja, skal spørre om å legge ut filmen, så dere kan få se.
  18. Nå trenger jeg litt hjelp og råd, for jeg vet ikke helt hva jeg tenker. Valpen som jeg skal hente på lørdag er født først og er minst i et kull på 3. Han er en rolig valp og liker å sitte og lukte på blomstene. Søsknene hans har begynt å løpe og sloss, men dette har han ikke vært så mye med på. Oppdretter har hele tiden tenkt at han bare er litt senere ute enn de to andre, men ser at han ikke er så flink til å løpe som de andre. De var hos veterinæren på onsdag for vaksine og chip, og da spurte hun om ikke veten kunne se om det var noe som gjorde at han ikke var like flink til å løpe som de andre. Veterinæren fant ikke noe feil på han eller at han hadde smerter noe sted og oppdretter fikk beskjed om å "vente å se" om det ble bedre. Hun dro til to andre veterinærer med han, og der fikk hun samme beskjed. Oppdretter har også spurt noen hun kjenner som har oppdrett av andre raser, da de har hatt valper som er litt sene tidligere. De sier at valpen ikke ser noe unormal ut, men minner om de valpene som de har hatt, og at han trenger bare litt mer tid på seg. Så det jeg egentlig lurer på er om jeg trenger å bekymre meg så mye som jeg gjør? Har noen andre opplevd valper som er litt senere enn de andre? Kan det være noen annen grunn til at han ikke er like flink til å løpe som de andre? Red: fjernet filmen, da jeg ikke har spurt oppdretter om å legge den ut.
  19. Repriser på episoden: søndag, 14. Juli kl. 14:15 - National Geographic Channel torsdag, 25. Juli kl. 10:10 - National Geographic Channel tirsdag, 30. Juli kl. 19:05 - National Geographic Channel Ifølge national geographic sin nett side ihvertfall. Så da har man jo mulighet til å se selv.
  20. Ja, hun sa til meg også at hun ikke var så velkommen i flokken når vi snakket om valper. Men hun virker ihvertfall som en flott hund etter det jeg har hørt, og ser ut som hun koser seg masse hos dere. Så da er det bra at det har ordnet seg fint både for henne og ikke minst for dere Og så deilig at hun har kommet i hus etter mye venting! Ser/høres ut som dere kommer til å kose dere masse sammen Edit: Blir spennende å følge med videre også forresten. Og så herlig navn hun har fått!
  21. Så moro at Bokka har blitt en sonenhund! Har sett at det lå en annonse ute på finn om omplassering av henne. Jeg har også snakket med oppdretteren der for en stund tilbake ang valper, hyggelig dame Og så koselige bilder med sønnen din! Hun kommer nok til å få det veldig fint hos deg
  22. Pbt

    Dagens anbefaling

    Kan anbefale "oslohistorier" på Instagram. Litt historie om bygninger i Oslo en gang i uka er ikke feil
  23. Ææææææ! Endringer i planene! En liten herremann kommer hjem til meg om ca 3 uker Veldig spennende og litt skummelt.
  24. Det blir nok masse bilder, egen tråd og hele pakka! Han har vært ønsket en god stund, så nå må han bare komme til verden først
×
×
  • Opprett ny...