Gå til innhold
Hundesonen.no

xing

Medlemmer
  • Innholdsteller

    14
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av xing

  1. Alle låser er ikke laget av rustrfritt stål eller messing tvers igjennom...og da kan de knekke.
  2. xing

    Myndetreff Oslo?

    Ja det hadde vært topp! Meget mulig at jeg kommer!
  3. xing

    Myndetreff Oslo?

    Hm..koker litt i kålen dette, men kanskje du på Manglerud har lyst til å møtes ved Østensjøvannet? :-) Det er jo en god del fri mark feks opp til venstre der, pluss et par fotballbaner.
  4. xing

    Myndetreff Oslo?

    Siste helgen i oktober har vist seg å passe best for meg. Noen som har ønsker om sted? Har hørt at Ekeberg/Ekebergskogen skal være bra (har ikke vært der selv). Har bil så kan ev ta med en en hund og fører, om det er ok at hunden sitter i et sete.
  5. xing

    Myndetreff Oslo?

    Ok! :-) Kan sette opp helgen deretter som et alternativ? 20/21? Eller kanskje siste helg i oktober? Får se hva slags respons det blir.
  6. xing

    Myndetreff Oslo?

    Hei! Har en whippet, 4mnd hann, kunne tenkt meg å fått til treff der han kan leke og løpe litt med andre whippeter eller mynder. Bor sentralt i Oslo. Er det noen som kunne tenke seg å møtes ett passende sted feks lør- eller søndag 13/14 oktober?
  7. :-) Ja jeg har tenkt å gjøre det du sier. Ser frem til mange turer med han!
  8. Ja det blir en whippet! Ble overbevist da jeg møtte de! :-) Valpen kommer neste helg. Tror det var nyttig å ta en runde på valg av hund, selv om jeg havnet tilbake på utgangspunktet så har jeg vurdert ulike raser og tror jeg har gjort et bra valg. Takk for alle svar!
  9. Vel, etter noen runder tanker og titting..har feks vært på FOD..så skal jeg se på en whippethvalp i morgen! :-D Bulldogene har jeg sett nærmere på, spesielt de engelske og de av den eldre typen..definitivt et alternativ
  10. Leste en tråd om en basenjivalp, ble imponert over at den var så uforstyrrelig i de fleste nye omgivelser. Det samme gjelder vel muligens Shiba Inuen. Alle de urhundtypene er spennende og kanskje en av de passer for meg,,Leste litt om Faraoene, at de måtte trimme og løpe masse (da går jeg ut fra at det er timesvis hver dag) så de faller kanskje ut av listen. Tror ikke bulldog er noe for meg, pga risken med helseproblemer..Gårshunden, mja.. tenke, tenke...:-)
  11. Litt flere raser å velge i enn jeg hadde trodd! Kom ut med farao hund og østerrisk pinscher på rasevelgeren hos canis, et par raser jeg også må se nærmere på. Angående bjeffing så vil det være all slags lyder i leiligheten om vinduene er åpne, alt fra barn som leker til bråkete fylliker. Pluss at jeg hører om det ringer på hos andre. Skal nok også ta en runde og titte litt på hunder, så takk for invitter! :-)
  12. Takk igjen for mye fin info! Har sett at det er en Wippethann avetert fra en kennel som seriøs ut..:-) Skal se nærmere på shibaen, den har jeg ikke tenkt på! Greyhounden er da kanskje ute av bildet hvis de er spesielt følsomme på å være hjemme om dagen. Har faktisk sett mye på Basenjien, synes de ser ut som flotte og interessante hunder. Men slo det litt far meg da de i en artikkel kun ble anbefalt for "viderekomne hundeeiere"..lurer på, vil den ule (istedet for å bjeffe) på dagtid?
  13. Takk for god informasjon! Visste forøvrig ikke at whippetene kan spore! For meg er det vel mest aktuelt med hannhund, da min bror har en hunn som ikke liker andre hunner (islandsk fårehund). Tenkte jeg skulle teste litt i forhold til katten med å låne en kattevant hund. Det er forøvrig (masse) katter og hunder i bakgården her og det jeg har sett reagerer hun kun på hunder som gjør utfall mot henne.
  14. Hei Jeg har prøvd å lese meg opp på raser, og tenke gjennom hva slags hunderase som kan passe for meg. Er voksen, bor i leilighet med katt i Oslo, jobber fulltid med kort arbeidsvei. Har kommet frem til at de viktigste tingene er: - Ikke for bjeffete (ok om det ringer på døra) - Kan (dresseres til?) å omgåes katter, andre hunder, mennesker inkl. barn - lite pelsstell - ok med litt regn/kulde - liker å gå tur i marka og byen - ok i bil - aktiviteter for hunden:Har ikke erfaring med dette, men se på lydighet, sporing og kanskje lure coursing som aktuelle aktiviteter. - gjerne en rase som ikke skal ha type hard og avansert dressur for å lære hverdagslydighet - størrelse kanskje ikke så viktig Har erfaring med (fra familie/venner): Foxterrier, islandsk fårehund, rottweiler/doberman mix, schaefer, boxer/grønlandhundsmix, dachs. Hvis jeg skulle velge av disse ville det bli terrier eller rottweilermixen. Har vel landet litt på whippet ev. greyhound nå, men er åpen for forslag...?
×
×
  • Opprett ny...