Gå til innhold
Hundesonen.no

sarahtherese

Medlemmer
  • Innholdsteller

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av sarahtherese

  1. Min første hund var en border collie-labrador blanding. Jeg var veldig ung og ville ha en hund som var lett å trene, og selvfølgelig var det kjærlighet ved første blikk da jeg møtte han. Liten bamse med masse pels! Han døde dessverre av hjernehinnebetennelse og hadde epelepsi. Jeg har også hatt schæfer (min samboer ønsket seg det), men dessverre møtte vi på en ikke veldig seriøs oppdretter, og det ble mye problemer både psykisk og helsemessig. Rottweiler I april 2009 fikk jeg min første Rottweiler! Vi fikk en hannhund dumpet i fanget og jeg tok opp interessen med konkurranselydighet. Han fikk dessverre E på hofter, men er fortsatt en super glad gutt uten smerter. Så hentet jeg rottweiler nr 2 i sverige i 2010 (som hadde blitt mishandlet), en tispe på 2,5 år. Hun ble min bestevenn på kort tid, men døde plutselig etter 6 mnd av kreft. Etter jeg ble kjent med henne, visste jeg at dette var rasen for meg. Så da kom det en ny tispe i hus, hun har vært fri på røtging og viser seg å være veldig lovende i lydighet Myk dame, med masse personlighet som elsker å trene! Nå er hun straks 2 år og neste rottweiler er nok rett rundt hjørnet!
  2. Jeg har ei lita, atletisk rottweiler tispe på "bare" 32 kg, hu rekker meg bare til knærne.. De kommer også i både store og små - muskuløse og de mer atletiske! Forrige tispa jeg hadde var av den tyngre typen, høyere og over 40 kg så det er stor forskjell! Lykke til med valg av rase!
  3. Jeg er på utkikk etter tips og erfaringer hvis noen der ute har fått tattoovert portrett (av hund) i Stavanger-området? Veldig lyst til å ha portrett av rottweiler'n min, men synes det er vanskelig å velge studio. Jeg vil jo at det skal bli best mulig! Takknemlig for alle innspill
×
×
  • Opprett ny...