Gå til innhold
Hundesonen.no

Id-ma

Medlemmer
  • Innholdsteller

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Id-ma

  1. Tusen takk skal du ha! Ja satser på det:D ser du også har?? Han er fra sævaland, rogaland. heter Glenn Helge:)) Ja jeg skal legge til ett bilde her hvis jeg får til skal vi see.... Her har du Vesla, dårlig bilde ( siste bildet jeg fikk ) ) men skal få flere nye her i denne uka:)) gleder meg masse! ja det er den beste tiden det! masse tid har jeg framover med Vesla når ho endelig kommer! Tusen takk! Ja jeg vet valpetiden kan være litt slitsom men også masse kos! husker den forrige hunden min enda, med en gang jeg fikk han! Så var han så hærlig, etterhvert var jeg litt sånn... VOKS OPP DAAA! Men han var utrolig krevende da!) Når han ble voksen forsto jeg virkelig ikke hvordan jeg kunne si det! hehe:) Ja jeg har foto som en av lidenskapene mine jeg, her er både stativ og alt av fotoutstyr 2 fotoskrivere masse scrappeting og to speilreflekskamera så minnene skal nok bevares! Ja jeg slet litt med navn.. Sto mellom Kiara og Nala... Også satt jeg for meg selv og ropte navnene.. fant ut at Nala var mer ensformig.. ( altså tonene blir det samme hver gang ) så da ble det Nala! Jeg er egentlig ganske lettvind på Navn.. Visste navnet på min forrige hund omtrent før jeg bestemte meg for han, han hette Lemmy ( vokalisten i Motorhead, ett av mine favorittband`. nå kan jeg ikke tenke meg bedre navn på han!) Ja jeg gleder meg så utrolig masse at jeg teller dager og timer, 24 dager til ho er her.. altså 3 uker og 3 dager! Valper er fantastisk.. dyr generelt! takk for mange koselige svar her, føler meg virkelig velkommen! håper ikke svaret mitt ble veldig rotete.. må kanskje begynne å sjekke oftere om jeg har fått svar ( trodde jeg skulle få mail!) Men håper dere fikk med dere svarene! Ny her som dere vet;PP
  2. Heihei alle dere! var på vei å trykke " svar " til alle men det blir vel samme om jeg skriver eller quoter? ja ordner seg sikkert det ) Jeg mente ikke om dere var FRA telemark i den forstand! men om dere bor her eller i nærheten! jeg selv bor i bø i telemark ) og det var jo en del av dere! det var jo koselig!
  3. Setter meg ned og leser 100% hverdagslydighet, mens jeg venter utålmodig på at dagene skal gå!:)

  4. Gleder meg så utrolig mye til vesla kommer i hus!:)

  5. Heihei! dette ser jeg har blitt skrevet før, men det er lenge siden! er det noen hundemennesker fra telemark her??
  6. Vi ble visst medlem på samme dag vi!
  7. Hei på dere! 20 år gammel jente fra telemark her, skikkelig hundeelsker. Kjøpte hus i vinter, sitter nå å tripper på å få valpen i hus! 07.07 skal jeg hente ei lita Dachtispe, som skal hete Nala:-)
×
×
  • Opprett ny...