Gå til innhold
Hundesonen.no

Sela

Medlemmer
  • Innholdsteller

    25
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Om Sela

  • Bursdag 08/01/1992

Profile Information

  • Kjønn
    Kvinne
  • Bosted
    Akershus
  • Hunderase
    Cavalier King Charles Spaniel

Sela's Achievements

Explorer

Explorer (4/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

5

Nettsamfunnsomdømme

  1. Ja, ok, godt å høre det ikke er en stor risiko. Men jeg forventer ikke helt at innbilt svangerskap skal gå over heller, men veterinæren forklarte meg at de som ofte får innbilt er ofte bra "mamma-materiale" og at hun rett og slett har innbilt fordi hun lengter etter å bli drektig. Og at derfor å få et kull vil kunne være godt for henne. Hun sliter ikke mye når hun er innbilt, man skal bare styre unna avl på tisper som virkelig er helt tullete med atferden sin. Litt rar oppførsel er helt normalt etter løpetid. Jeg spurte om folk med erfaring med drektige hunder og navlebrokk, ikke om hva folk syns om alv på tispen min av andre grunner
  2. Cavalieren min på 4 år har innbilt svangerskap etter hver eneste løpetid. Jeg kunne godt fått et kull på henne, da jeg har hørt dette hjelper, men hun har navlebrokk på str med en vanlig drue ca. Ellers er hun veldig frisk og fin. Slik jeg har skjønt det gjør navlebrokket at det er en svakhet i buken, noe som gjør svangerskap vanskelig? Men på en annen side har jeg hørt ca halvparten av cavalierer har navlebrokk og dette er veldig vanlig. Derfor skulle man jo tro at dette ikke "er så farlig"? Er det noen som har fått valper på hunden sin med navlebrokk?
  3. Var en tur hos dyrlegen, hun er inbilt ja! Så det var veldig godt å få svar på :-) Hun har jo godt opp 0,8 kilo! Så regner hun er tilbake på vanlig vekt etter noen uker uten store endringer i for! Masse takk for svar!:-)
  4. Nå så jeg faktisk akkurat at det kommer litt veske ut av pattene hennes, og det er ca 6 uker siden løpetid. Er vektoppgang normalt for innbilt svagerskap?
  5. Cavalier-tispen min på snart tre år begynner å legge på seg mer enn det jeg tror er bra... Vet denne rasen har lett for å gjøre det, men samtidig syns jeg hun er ung, i mye aktivitet og spiser lite. Hun blir litt sånn tung når vi går skogsturer, når hun er lettere er hun mye mer spretten, og ser ut til å ha det bedre. Hun får 100 gram Royal Canin Cavalier hver dag (som ikke er mye?), pluss litt godbiter. Er det noe jeg kan endre med hva jeg gir henne av mat som gjør at det blir magrere, men samtidig næringsrikt? Ta vekk litt for og gi henne mager fisk osv? PS: er det mulig en hund kan legge på seg i en "depresjon"? Foreldrene mine har passet henne i tre mdn. De har gitt henne nok mosjon og ikke for mye mat. Så skjønner ikke hvorfor hun legger på seg...
  6. Uff, merker jeg gruner meg! Men godt å høre noen har hatt resultater ihvertfall Skal legge ut på finn.no når tiden nærmer seg litt mer, og hybel.no. Takk!
  7. Er det noen her som har måttet slite mye med å finne bosted i Bergen med hund? Jeg har planer om å bo i sentrum, og ønsker ikke å bruke mer enn 7000 kr i mdn. Er student. Hunden min er liten... Jeg sleit med å finne bosted i Tønsberg, og jeg gruer meg til å begynne å lete etter sted i Bergen...
  8. Takk for hjelpen, dere:D nå skal jeg bestille begge, i håp om å få det før jeg flytter.
  9. Jeg flytter med hunden min om noen dager, og tenkte kanskje et av disse produktene kunne være til hjelp i starten. Hun er vandt til å være alene, men ikke så flink på nye steder... Funker det? Noen bivirkninger?
  10. Har ikke så mange faste regler, men hun vet jo hva "nei" betyr, så hører jo stort sett når noe ikke er lov. Feks får hun lov å ligge i senger, men i helgen hadde jeg besøk av en allergiker og da måtte hun ligge på gulvet. Og det godtar hun jo. Ellers så er all bjeffing på lyder, ting, tv osv ikke lov.
  11. Så hun skal kjede seg lettere og sovne:) Hun er utrolig flink til å leke med seg selv, men om natta sover man, da trenger hun ingen leker. Trenger forsåvidt ikke noe å tygge på heller, hun er ingen valp.
  12. Satt det litt på spissen;) Men jeg syns ikke det er en grusom trend.
  13. Hun må ikke ligge i bur, det har jeg aldri sagt... Det er førstevalget mitt ja, men jeg lar da ikke henne gå gjennom helvette for å lære henne det. Nå er jeg på soverommet med lukket dør, hun i gangen, med mange sovemuligheter, blandt annet åpent bur. Jeg hører litt sutring der inne, men ingen hysterisk gråting... Så regner med dette skal gå bra! Hun er alt for diltete ja, det er kjempedumt. Og hun fotfølger meg. Nå skal det også sier at rasen, cavalier, er ikke verdens mest selvstendige rase... Så ja, det er virkelig dumt hun måtte lide for at jeg har dullet med henne, men hun er min første hund og jeg trodde hun hadde godt av det. Hun er trygg av seg på alle andre måter, så jeg har abslutt ikke gjort alt feil. Bare litt for mye kjærlighet...
  14. Tusen takk for masse burtips, skal prøve ut litt av hvert:) Til dere som mener jeg er en forferdelig person som vil ha hunden min i buret: Hun går ofte å legger seg i buret selv... Hun sover noen timer i buret (som er alltid åpent) hver natt, men kommer ut når hun har fått hvile litt alene, da vil hun kosesove. Skal ha henne i gangen (der hun alltid er når hun er alene, og hun er vandt til å være alene, har egentlig ikke seprasjonsangst), der kan hun velge om hun vil sove i en sofa, i sengen sin eller buret. Så skal jeg trene litt burtrening, rose henne masse for å velge buret i alle sammenhenger:) Ja, hun er klengete. Og det er fryktelig ego av meg: men sånn liker jeg det.... 90 % av tiden. Men forstår jeg må lære henne at det er greit å kunne være litt selvstendig.
  15. Det å ha buret i senga var egentlig for å sakte flytte det lenger unna meg, og til slutt i et hjørne på soverommet. Men med en gang buret kom ned på gulvet ble hun jo helt hysterisk. Jeg skulle så ønske hun både likte buret og senga mi, så kunne jeg velge for henne etter som hva som passer meg... Men skjønner jo nå at jeg burde vært mer konsekvent fra starten av og gitt henne tydelig beskjed... Men hun brukte bur som valp... Men så reiste jeg bort hver helg til en venn i et halv år, og da tok jeg ikke med bur, og nå har hun forstått at hun kan mase seg til å ligge i senga:p Men det var en god ide, kan legge henne i gangen, har et avgrenset område der, kan fjerne alt av leker osv. Og legge hundesengen hennes der, buret og kanskje en dyne eller lignende med min lukt. Det skal jeg prøve! Hun er jo vandt til å være alene, og tror hun velger buret hvis senga mi ikke er et alternativ. TAKK skal skrive hvordan det gikk om noen dager.
×
×
  • Opprett ny...