Gå til innhold
Hundesonen.no

Tibetanian

Medlemmer
  • Innholdsteller

    47
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Kjønn
    Mann
  • Hunderase
    Tibetansk Spaniel

Tibetanian's Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

11

Nettsamfunnsomdømme

  1. Takk SaraS for din forståelsefulle tilbakemeldinger. Det har gått 24 timer nå, og hunden viser ingen tegn til forgiftelse. Leste på en side at man måtte kontakte vet. om hunden fikk tegn på forgiftning. Han har vært i kjempeform i hele dag, sitt vanlige selv. Det ser ut som det har gått bra. Jeg hadde flaks, og det er jeg glad for. Jeg elsker hunden.
  2. Fordi jeg var bekymret og ville høre hva andre hundeeiere hadde å si. Hunden ligger fredelig i sengen min nå. Han har ingen symptomer på forgiftning. Det ser ut som det går bra.
  3. Takk Husvarm. Klem. Hunden viser ikke noen tegn på å ha blitt forgiftet. Han tygde på brettet med tabletter, men han har ikke fått i seg noe er jeg sikker på. Jeg fant alle pillene ja. De fleste hele og en i deler. Jeg er sikkert på at han ikke spiste noen.
  4. Jeg telte hvor mange tabletter som manglet på brettet, og telte hvor mange jeg fant. Fant fire hele og et par i biter. Jeg tror ikke hunden fikk i seg noe.
  5. Trenger ikke det når man har internett. 5mg pr. kilo kroppsvekt. Da må man ta kontakt med vet.
  6. Men jeg tviler på at han fikk i seg noe siden jeg plukket opp mye.
  7. Takk for tips. Leser at man må kontakte vet. hvis hunden får i seg 5mg pr. kilo kroppsvekt. Er utrolig dyrt å få vethjelp nå på denne tiden av døgnet. Vil koste flere tusen. Jeg får følge med og se om det trengs.
  8. Han tygde på den. Manglet en 4-5 tabletter, men jeg plukket opp sikkert like mange. Håper det går bra, men blir bekymret. En tablett inneholder 400mg.
  9. Hva kan man gjøre? Den eldste er kjemisk kastrert i et forsøk på å få den til å slutte med å tisse inne. Jeg vet ikke hvem av de som tisser inne, men min gamle hund er blitt mye mer roligere og hengiven etter han ble det.
  10. Det er bra! Får ta en tur med hundene mine nå. Håper vi ikke treffer på andre hunder. Da går min nye usosaliserte amok.
  11. Problemet er jeg skal aldri mer kjøpe en voksen hund. Er mange som oppdrar hunder nå som ikke har peiling.
  12. Dette er en hund på 8 år som alltid har tisset inne. Jeg overtok han da han var 6 år. Det har blitt verre etter jeg fikk en hund til på 1.5 år. Han er svært lite sosialisert. Det man kan kalle en problemhund. Han gjør utfall mot gående og syklende. Gav 5000,- for han. Er glad i han, han er en kosehund, men ute er han en problemhund. De hundene jeg har hatt før som jeg har fått som valp har aldri tisset inne etter avveningstiden.
  13. Nå er det slutt på at de kan være der alene. Nå får de være på rommet mitt eller i hagen. Vurderer å kjøpe to hundehus de kan søke skygge i.
  14. Han er 1.5 år gammel, og han viser aldri glede med å vifte med halen. Min gamle hund på 8. år gjør det ofte når jeg viser han oppmerksomhet. Er det normalt at hunder ikke viser glede med å vifte med halen?
×
×
  • Opprett ny...