Gå til innhold
Hundesonen.no

Melis

Medlemmer
  • Innholdsteller

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Hunderase
    Whippet

Melis's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Reacting Well
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Jeg sitter med en hund med en helt avrevet klo her også. Rimeligste babysokk fra H&M/Sparkjøp, festet med plastertape, grønnsåpebad om kvelden, og sprayer på Aptus SentrX spray over nerven etterpå. Viktig at sokken ikke er for tett, så det kommer luft til. (+ god vanntett potesokk over når vi lufter bikkja). Hundeklør vokser heldigvis fort ut igjen Lurt med smertestillende, for nerven kan kanskje være ganske vond.
  2. Jeg er litt lysten på å få LC lisens på Whippeten min etterhvert, så hun kan delta på prøver fra tid til annen. Har lest på LC Norge sine sider, men fant ikke ut av alt... Jeg lurer på endel ting, må/bør hun delta på rettbaneløp eller andre uoffisielle treninger eller samlinger før de tre lisensløpene? Hvor tidlig bør jeg begynne å trene henne opp? Hun er 8 mnd nå. (Jaktinnstinktet er ganske utviklet allerede, så har ikke trigget det mer annet enn at "filla" er gøy..) Hvor får jeg kjøpt munnkurv, og hvilken type brukes? Eller trengs ikke det enda? Startdekken? Selges sånt i Norge? Vi bor langt unna alle LC treninger og -prøver så vi må forberede oss på egenhånd . Tenker jeg må få hunden i topp kondisjon først før evt. treninger og lisens. Svært glad for svar!
  3. Melis

    Whippet

    Vi kjenner noen med både W og B, det går som plommen i egget, veldig lekne raser begge 2.
  4. Melis

    Whippet

    Hei Du fikk noen supre svar fra Hermes og Blida, personligheten og aktivitetsnivået kan variere veldig innen et kull, og det er viktig å finne en oppdretter du kan kommunisere godt med for å få med deg hjem akkurat den whipsevalpen som vil passe best inn hjemme hos deg. Jeg hadde en Turbowhippet tispe, aldeles søt og vennlig, elsket å hilse besøkende venner med å hoppe opp på skuldrene deres når de kom, og fly over sofaryggen. Sirkuswhippet delux. En aktiv whippet, (vi trente inn "rolig" kommando ganske tidlig), og lynrask i fri sprint utendørs. Frysepinne med pysjamas. Tispevalpen vi har nå, er leken, elsker triks, å bære pinner og baller, lettrent, rolig inne med tidvise anfall av whippet-sprinte-spinning-lek utendørs, vennlig, rak motsetning til vår forrige Turbomynde, vi har henne løs på skogstur uten at hun går langt ifra oss (enda ). Og hun Fryser ikke(!!) . Begge to kommer fra samme oppdrett, selv om de er veldig ulike persomligheter. Ulempen er vel at de ikke bjeffer noe særlig om det kommer en tyv... Og at vi må ha gjerde rundt hagen pga nabolagets katter.. I forhold til Salukier har de en kjempefordel med at de fleste whippeter er mye mer sosiale , og lettere å ha med seg, og plass til flere i bilen f. eks, og svært mange gjør det godt på utstilling takket være grundig avlsarbeid...
×
×
  • Opprett ny...