Jump to content
Hundesonen.no

Silje Mangen Hjellnes

Medlemmer
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

1 Follower

About Silje Mangen Hjellnes

 • Rank
  Nykommer
 1. Leilighet på ca 80 kvm leies ut fra og med 1. juli. Den ligger på Lahell/Røyken med flott utsikt og hage. Parkeringsplass i gårdsplass. Leiligheten har en åpen stue- kjøkkenløsning, bad, vindfang, soverom og et innredet rom/soverom. Vi ønsker kr 10.000 i mnd og 3 mnd depositum. Hund er tillatt, men vi ser helst at det er tispe da vi har tisper selv. Ta kontakt på silje.hjellnes@gmail.com for mer info:)
 2. Håper det. Sendte mail til NKK for sikkerhets skyld. Klasse 1 programmet hadde ikke "kontroll over hunden på avstand" da blandt annet..
 3. Et kjapt spørsmål: Dersom man fikk opprykk før lp-reglene ble endret i 2011, gjelder de enda?
 4. Må hunden markere sårleie på en eller annen måte? Eller er poenget at hunden bare skal fortsette som om det ikke var der?
 5. Høres bra ut:) Takk for svar!
 6. Hvordan er det med belønning på blodsporprøve? Har man lov å gi hunden noe, når den kommer til mål?
 7. Litt teit kanskje som skriver på et 7 år gammelt innlegg
 8. åj, denne tråden var visst "litt" gammel
 9. Husk på at i når en atferd ekstingveres er det forsterkeren som opprettholder atferden som fjernes, men når det gjelder negativ straff så kan det være en annen forsterker (som forøvrig ikke trenger å ha noe med atferden å gjøre forøvrig) som fjernes.. Så det å kalle negativ straff eksinksjon er en sannhet med modifikasjoner sånn hvis man beveger seg inn på detaljene her Ikke for å være viktigper:p
×
×
 • Create New...