Gå til innhold
Hundesonen.no

Arnt-W

Medlemmer
  • Innholdsteller

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Days Won

    1

Alt skrevet av Arnt-W

  1. Av kommentarene til dette innlegget fremgår det at størsteparten syns det skulle være unødvendig for en enkeltperson å måtte brette ut familiens privatøkonomi på sosiale medier som facebook. Akkurat det er jeg enig i rent prinsippiellt, men som kommentarer og innlegg i flere debatter har utviklet seg så ser det ut til å være nødvendig likevel. Jeg håper de som har bidratt til dette på denne siden i det minste har skamfølelse nok til ikke å fortsette i den stilen dere har holdt til nå.
  2. Fant en oppdatering på FB i denne saken, eieren skrev: Etter å ha lest en del innlegg på denne siden ønsker jeg og avklare noen ting ang. dette med økonomi, da jeg ser det er en del uvvitende og til dels støtende kommentarer: først vil jeg si at vi er en fornuftig familie, med relativ grei og helt vanlig inntekt, vi har som de fleste andre spart oss opp til en buffer, men i dette tilfelle så røk buffer`n på nettopp det den var ment for å gjøre, nemlig uforusette utgifter, at Shira skulle være å flink å stikke av på det mest værste tidspunktet, er ikke noe jeg kunne gjøre noe med, vi hadde allerede brukt buffer og stort sett lønningene våre på å redde huset fra en meget stor kostnad, og dette skulle i og for seg ikke være noe problem for oss, da det bare var og vente på neste lønning, og begynne fofra å spare opp buffer`n igjen, men så stakk Shira altså av, og vi etterlyste henne ummidelbart, (noe Politet bekrefter) og dagen etterpå var vi i kontakt med Falck, der var henne, og jeg så meg nødt til å avtale med Falck om henting, jeg forsikret meg også da om at Shira hadde det bra der, og at dette ikke var noe slags form for fengsel for henne! og til de som lirer av seg: han burde aldri ha hund! hva med om hunden trengte veterinær?osv.. vel Shira er ett familiemedlem og SELFØLGELIG godt forsikret!( men forsikringen dekket desverre ikke henting av hund på falck) og hadde det dukket opp plutselige vetererinærutgifter hadde forsikringen dekket dette! jeg ser uansett i ettertid at mye kunne ha vært gjort annerledes fra min side, og det har jeg beklaget og beklager igjen, men dette forandrer ikke det faktum at FOD kan handle slik som de gjør! de enkeltpersonene som mener at jeg aldri burde ha hatt hund, burde sette seg litt mer inn i hvilken påstand de kommer med, dettee anser jeg som utalelser fra mennesker uten særlig vett på rett sted!jeg har hatt hunder siden jeg var tretten år! og aldri har jeg måtte hente en hund hos Falck! vi har nettopp kjøpt hus, og det er en del oppussing med det, og til våren når tele`n slipper tak var planen å starte med bygging av flott og funksjonell hundegård med mulighet til å være både ute og inne m/ varme, JEG vil bare det beste for mine hunder! samme tidspunkt som vi kom for å hente Shira var økonomien der den skal være igjen, og det er den fortsatt, SUNN og GOD! Mvh. Lars Erik (Shira eier)
  3. Om advokatfullmektigen jobber frivillig eller ikke skal være usagt, men det er vel fullt på det rene at det eksisterer en nær tilknytning til FOD der i gården. Hvis man har en jurist-spire i sine egne rekker så er det jo naturlig å benytte seg av det fremfor å hyre inn en advokat, ihvertfall om man vet hva en sånn kan får seg til å skrive av regninger. Temperaturen inne på nevnte FB-side bærer preg av mange sinte og oppgitte folk som ikke når frem med sine spørsmål og synspunkter på FB-siden til FOD, nevnte FB-side blir jo renset for alt som ikke er positiv feedback flere ganger daglig, og dermed øser de vel ut sin frustrasjon på "Shira-siden" som jo kjører en policy å ikke sensurere folks meninger. Nå ser det ut som enkelte ser at det lett kan skeie ut og tar ansvar for sine egne utsagn ihvertfall, positivt. Ellers er det vel bare å si at saken fortsatt har 1 springende punkt som man ikke kommer utenom, nemlig at: Shira ble omplassert uten at det var fattet noe gyldig vedtak for omplassering. Som hundeeier opptar det meg at eiendomsretten til min hund ikke er bedre sikret enn som så, og dette er i ferd med å bli en prinsippsak for flere hundeeiere her i landet.
  4. Da ser det ut som både brukere og moderatorer på Canis.no har fått en såpass stor dose med realiteter at de har stengt tråden og "Shira-saken" der inne. Den verste hetsen ebbet ut etter at datteren til eier av Shira kom med en oppklaring der, og selv de mest ihuga "FOD-tilhengerne" innså at det ikke var lønnsomt å kaste mer stein. Her har tråden stoppet opp av seg selv, kanskje fordi det ikke var noen å korsfeste likevel... Altså er vi vel tilbake til det faktum som så langt nærmest har blitt oversett i "skittstormen" på nett: Uavhengig av eiers angivelige handlinger, økonomi og uttalelser har FOD omplassert en hund som det ikke eksisterte noe gyldig omplasseringsvedtak på. Enten vi liker FOD eller ikke så har dette blitt en viktig sak fordi den omhandler vår rettssikkerhet som hundeeiere. Om man kan omplassere en hund uten eiers samtykke og uten gyldig omplasseringsvedtak så er det et åpent spørsmål om våre kjøpekontrakter, stamtavler og registreringspapirer fra NKK er verdt papiret det er skrevet på.
  5. For de som ikke selv ønsker å søke sannheten kan det kanskje være like greit å få den servert på fat. Flott tiltak Aslan!
  6. Hei. Som dere kanskje legger merke til så er jeg helt ny her på forumet, årsaken er at jeg fant denne tråden gjennom et google-søk og oppdaget at det var veldig fokus på diverse sprikende forklaringer/småløgner/feilinformasjon etc. fra Shira's eier her. Det svært mange dessverre ikke er klar over er at eieren av Shira ikke har opprettet noen facebook side om denne saken. Facebook siden "Hjelp oss å finne Shira" ble såvidt jeg vet opprettet av noen idealister som helt på egen hånd ville hjelpe til med å finne Shira, og eieren av Shira ble først involvert i den siden etter en god stund på nett. Mye av den informasjonen som ble lagt ut på facebook siden "Hjelp oss å finne Shira" bærer derfor preg av å være både andre og tredjehåndsinformasjon, samt rene antagelser og feilinformasjon. Som et eksempel her svevde jeg lenge i den villfarelse at eieren av Shira var langtransportsjåfør, og ikke brannmann... Resultatet av disse feilene er at mye motstridende informasjon har blitt flytende rundt på ulike diskusjonsforum på nett. I ettertid har eieren av Shira blitt involvert og har skrevet selv på facebook siden, disse innleggene fra ham er da signert med hans navn og "(Shira's eier) og inneholder den riktige informasjonen. For de som ønsker å se selv hva han skriver er det bare å sjekke siden: http://www.facebook.com/pages/Hjelp-oss-%C3%A5-finne-Shira/272743236124370?sk=wall&filter=12 Ha en fortsatt god helg.
×
×
  • Opprett ny...