Gå til innhold
Hundesonen.no

lindafroya

Medlemmer
  • Innholdsteller

    16
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av lindafroya

  1. 57 minutter siden, maysofie skrev:

    Søster til både Flic, Freidig og Frisco, regner jeg med? Pyro setter sitt preg i ansiktene, spesielt på disse korthårede :)

    Er hun AD-røntget?

    Jepp, alle fra samme kullet! :) Hun er HD-røntget, men ikke AD -røntget. 

     

    8 minutter siden, mokken skrev:

    Reagerte først på navnet, men når jeg studerte henne så synes jeg hun ligner ja. Om hun ligner sin bror i type så får noen seg en veldig trivelig hund :ahappy:

    Jeg har ikke noe kontakt med Frisco, men så veldig forskjellige kan de vel ikke være ^^ Hun er så enkel og god <3

    • Like 1
  2. Er bare det at jeg passet ei stressa Border Collie tispe som fotfølgte meg sånn derfor jeg får litt fnatt av det!Det er jo veldig lite her (40 kvadrat) så veldig oversiktlig ser at er jeg borte til folk med store hus følger frøkena etter meg om jeg går i et annen rom så går nok litt på at ser hvor jeg går her hjemme også.

    Du bør lære henne å ikke gjøre det... Det er ikke godt for henne i det hele tatt. Lær henne at inne så ligger hun i ro, og hvis hun spretter opp når du skal på do, så ber du henne legge seg. Det er rett og slett ikke sunt for henne å få lov å fotfølge deg. Skjønner ikke folk som lar hundene gjøre det, gjeterhund eller ikke. Du får fort en manisk hund som stressfølger deg 24/7 hvis du ikke tar tak i det.

  3. Jeg hadde belaget meg på det aller verste når jeg skaffet meg min. Det går helt fint. Men hun MÅ få sitt, ellers blir hun tufsen. Går vel 1-2 timer frislipp om dagen de periodene hun ikke får mye hodebry, mens hun klarer seg fint meg bare tisserunder de periodene vi trener mye mentalt.

    Som noen andre sier så er det hverdagslydigheten og hvordan man takler hunden utenom som er issuet. Man må liksom alltid være i forkant, alltid ha kontroll. I hvert fall til gode vaner er innlært skikkelig.

  4. Vet du, Kamar er den første hunden jeg har sett som faktisk er fin med halsbånd. Helt sant. Synes ingen andre hunder har kledt det, men han bar det med verdighet :) Var jo veldig flott og arabisk-inspirert halsbånd også da ;)

    • Like 1
  5. Hehe, fuglehundfolk er vel kaaaanskje de mest "tilbakestående" på det området tør jeg påstå.. :P De fleste tilfellene jeg har sett av idiotisk trening av hund er folk som trener fuglehunder. Sier ikke at det er alle, men de er veldig sånn "leder ditt-respekt datt- se så god kommunikasjon jeg og hunden min har når jeg skremmer den og den viser dempende signaler" osv..

  6. Ja, jeg tenkte på det! At det var nok mer enn økonomiske grunner til at det ikke ble laget flere filmer av den ;) Selv er jeg jo kristen, men jeg måtte mest bare le av det hele og synes at det var litt interessant å lese en sånn beskrivelse av Gud :P Men kristenamerika er jo noe for seg selv!

    Hehe, jeg husker det var oppstandelse helt ned i Italia-roma, og at paven hadde uttalt seg om filmen. Så jeg regner med han fikk betalt noen til å ikke lage oppfølgeren xD er det mulig. Filmen hadde jo feil slutt og alt!

  7. Jeg liker alle tre HG-bøkene, men den første er klart best ja!

    Hehe, så enig og uenig kan man bli :P Førsteboka er jo nesten en helt annen type bok enn sisteboka. Mer.. mainstream vil jeg si. Sisteboka er i en klasse for seg selv. Spektakulær, dystopisk, spennende.. the list goes on.

    • Like 1
  8. Mine favoritt-elsker-så-det-gjør-vondt-i-hjertet-bøker:

    - His dark materials - Pullman (ååh, de er så bra, så bra! Og tematikken er fantastisk!)

    - Harry Potter of course

    - The host - Stephanie Meyer - samme forfatter som av twilight, men The host er mye bedre synes jeg.

    - The hunger games - fantastiske, fantastiske - og premiere på første film i mars. Skynde dere å lese den første boken før det!

    Har ikke lest the Host, men utover det er vi ekstremt enige. Etter sisteboka i the Hunger games, så satt jeg i flere timer og bare var overveldet. Den beste boka jeg har lest siden Harry Potter. Vanvittig fantastisk.

    Utover det er serien om Eragon, og da spesielt andre og tredjeboka noe så utavdenne verden magisk. Ubeskrivelig spesielt beskrevet det forholdet som oppstår med naturen og ja- uten å spoile for mye helt klart noe av det mest fargerike og .. nesten dyrebare jeg har lest.

    Song of Ice and Fire derimot syntes jeg var tunglest og til tider ekstremt kjedelig serie, kom bare halvveis ut i andreboka før jeg ga opp.

    • Like 1
×
×
  • Opprett ny...