Gå til innhold
Hundesonen.no

Klikkertante

Medlemmer
  • Innholdsteller

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Klikkertante

  1. Synd at sunne, gamle raser står i fare for å dø ut mens det samtidig avles for fullt på usunne raser som kanskje hadde hatt godt av å få lov til å dø ut...
  2. Det kan du si, men jeg ser hvordan Snusken omtaler vedkommende hundetrener og ønsker ikke selv å komme i hans søkelys.
  3. Ganske så små barn kan lære å ikke forstyrre hunder som hviler, spiser osv. Både ungen og bikkja må ha regler for at det skal fungere. Min erfaring er at ungene da de var helt små ikke var noe problem for bikkjene. Da de kom i 4-5 års alderen fikk de interesse av å trene og vise frem for venner, det ble straks litt mer plagsomt for de voksne hundene og vi voksne måtte bli en god del strengere med ungene. Men gikk seg til det også. Nå har vi ikke så små barn lenger - bare små hunder :-)
  4. Er ganske sikker på at de ikke har klikkerkurs lenger.
  5. sorry, jeg er ikke Nina. Men jeg har gått noen kurs - inkludert ett av de siste klikkerkursene som jeg tror kanskje Snusken var med på. Forbeholder meg retten til å forbli anonym.
  6. Snusken - om du er den jeg tror så tror kanskje jeg var på samme kurs som deg - og, vel, du var vel kanskje ikke den enkleste å håndtere for en instruktør? Vi andre hadde bra utbytte av kurset (klikkerkurs for noen år tilbake kanskje?), men mener å huske at du ikke helt klarte å få til verken metodene eller egen hund. Det er ikke alle man kan hjelpe. Bra du har funnet metoder som fungerer for deg, men synes ikke du kan legge skylden på instruktøren for at du ikke mestret oppgavene på det kurset!
  7. ta en titt her så får dere mer info om settingenhttps://www.facebook.com/hundifokus Direktesendt tv er ikke alltid bra, dessverre - men jobben gjort med hunden tror jeg er god! Vil derfor ikke dømme verken trener eller eiere etter innslaget. Det hun sa syntes jeg var fornuftig.
×
×
  • Opprett ny...