Gå til innhold
Hundesonen.no

Bolt

Medlemmer
  • Innholdsteller

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Hunderase
    Rottweiler

Bolt's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

15

Nettsamfunnsomdømme

  1. Jeg syntes kanskje dere kunne tatt hele konkurransen på nytt. Sette opp noen enkle retningslinjer for hva logoen skal brukes til og inneholde. Så kanskje vi får inn noen flere som egner seg bedre til bruken. Skal logoen brukes på profileringsartikler g andre trykksaker i tillegg, bør den ikke ha for mye farger eller være for detaljert. Evt. ha en logo som fungerer i både farger og sort/hvitt. Jeg snakker av erfaring da jeg jobber med dette, at en logo i sort/hvitt er billigere å bruke i trykksammenheng enn en i farger. Tenek litt på hva logoen skal brukes til, og lage nye kriterier. Så kan folk evt. redigere og sende inn nye forslag.
  2. Føler at jeg må svare på denne tråden, da logoforslag nummer to var min. Dette er ikke noe plagiat slik jeg ser det da dette er en vektorisert bildefil som jeg har i en bildedatabase som er til fri bruk. Så man kan bruke denne til en logo om man ønsker. Denne er ikke tatt uten lov, da den er kjøpt og betalt for. Men jeg beklager virkelig om den går under plagiat. Hadde jeg visst at dere mente det kunne jeg ha redigert denne så den hadde blitt en annen type illustrasjon. Siden jeg selv er grafiker og lager logoer til daglig, ønsker jeg å sende inn et forslag som kunne være morsom og nøytral. Noen premie var ikke i mine tanker, men kun for å bidra. Håper vi hvertfall klarer å finne en logo som er siden verdig og lett gjenkjennelig.
  3. Takk for alle svar. De må selv dekke det som følger med parringen. jeg har ikke spurt om grunnen til evt avlivnig. Og hunden har en haleknekk som de sier kommer fra en skade, men den kan jo være medfødt for alt jeg vet. Men en avtale er en avtale. Han får jo hvertfall to kosestunder
  4. Vi fikk han gratis da han skulle enten avlives eller omplasseres. Så jeg skjønner at vi fikk han gratis så dette kan ansees som en betaling. Han er kun en familie hund, og mange som har hørt om avtalen syntes de kanskje krever litt mye. Så jeg trenger noen flere synspunkter vi har sagt ja til to parringer så det skal de jo få, da dette er avtalt. er ikke ute etter å tjene penger på han, da han som sagt er en familiehund. Takker for alle innspill
  5. Hei. Vi har nettopp overtatt en flott bikkje. Han er omplasseringshund og veldig snill. Men til mitt spørsmål... Vi skrev en avtale der tidligere eier ønsker å låne han til to parringer, og vi tenkte det var greit. Han er registrert og et flott lynne. Lurer nå på i ettertid om vi var litt kjappe med den avtalen, da de skal låne han til to parringer, og får da valper de tjener fort 12.000,- pr valp. Og han fikk 10 i forrige kull han "hadde". Kan vi kreve noe for parringen, eller pr. Valp? For dette ble det ikke skrevet noe papirer på. Kun ta de ønsker å låne han til parring. Litt rådvill ang dette. Håper noen kan hjelpe med noen råd.
×
×
  • Opprett ny...