Gå til innhold
Hundesonen.no

trulte85

Medlemmer
  • Innholdsteller

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Hunderase
    amerikansk bulldog

trulte85's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • Reacting Well
  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

1

Nettsamfunnsomdømme

  1. Jeg vet ikke hvordan det skjedde, men hun fikk brudd ved håndleddet. Det er drøyt, og derfor føler jeg et visst ansvar. Sterk hund med kraftig kjeve. Nei, vi har storkost oss med hunden, eneste grunnen til at vi ikke kan ha han mer er et samlivsbrudd. Og vi var avhengig av hverandre for å ha han, så pga boforhold og jobb måtte vi dessverre omplassere.
  2. Nei, tusen takk for alle svar her. Setter stor pris på at dere tar dere tid:) hun begynte liksom å si at det også var avlivningsgrunnlag( bittet +det utfallet han gjorde mot venninna rett etter møtet med den andre hunden over gjerdet) og at hun jo kunne anmeldt det...og det ville blitt veldig dyrt for meg.. Da ble jeg liksom litt paff. Han var jo ikke nær venninna hennes, og han var jo ekstremt stresset da..og alle vet at det kan være veldig farlig å gå imellom to hunder som sloss... Han er en krevende hund, men har aldri skadet noen før i sitt tre år gamle liv... Ellers disse tre dagene hadde de storkost seg med ham.
  3. Det ble brudd og bitt og infeksjon i bittet...
  4. Hun gikk med gips for det var to brudd i benet nærmest hånda... men takk for svar alle sammen. Får så vondt av hele situasjonen så vil jo gjerne hjelpe..:/
  5. Jeg måtte i påsken ha hundepass og en venninne av meg var litt interessert. Jeg har en amerikansk bulldoghanne, hun en liten tispe av annen rase. De er fine sammen, vi har vært der endel. Jeg sa hun kunne få 2000kr for å passe i tre dager, for ellers måtte det blitt kennel og der trives ikke hunden min. Hun sa hun ville det. Hun bor sammen hunden og kjæresten sin. Dag 2 skulle hun ha påskelunsj med tyve gjester. Dette hadde hun styret masse med og stod for all mat. Da skulle det komme en annen hannhund som ikke var så trygg, så hun var redd det skulle bli vanskelig. Jeg sa at min hund da kunne stå i bur den tiden det varte. Når gjestene kommer står min hund inne på soverommet, og eier til andre hunden ville la hundene hilse ute, gjennom et gjerde(!!) dette skjer mens jeg er på ferie og ingen spør meg om noe før skaden er skjedd. Det går ikke bra, hundene grefsen og biter etter og på hverandre, så min hund blir da puttet inn på rommet igjen, og døra passes på at skal være lukket. Min hund ble veldig gira etter denne hendelsen, aldri opplevd lignende før, så når min venninne prøver roe han ned på tur etterpå møter de venninna hennes, og da prøver hunden min å hoppe på henne og bjeffer. Det gikk heldigvis bra, og han blir puttet inn på rommet igjen, ikke i bur, og mange er innom og skal hilse og trøste han for de synes synd på ham. På et tidspunkt er min søster, min venninne og to gutter inne på rommet, og da går døra opp og den andre hunden kommer inn(han kan visst åpne dører selv) og de flyr på hverandre. Min venninne går da mellom, og får ett bitt i armen. Dette sa min søster var umulig å se hvem av hundene som gjorde. Min venninne blir kraftig bitt og velger å dra på privat legevakt for å få med seg mest mulig av festen hun har stelt i stand. Dette blir dyrt. Så blir det enda dyrere etterhvert( da på offentlig legevakt) da det blir infeksjon og sånt i såret. To av guttene mener det var min hund som bet. Jeg har sagt jeg vil hjelpe til med en tusenlapp, i tillegg til de 2000. Det kom på totalt, alt av medisiner etc6000. (Da 3000 for første legetimen privat) den andre hundeeieren sier det ikke er deres ansvar og vil ikke bidra med noe. Jeg blir oppi dette ganske fortvilet, føler jeg ikke kunne gjøre noe, og vet at hvis jeg var der hadde de ikke fått hilst gjennom et gjerde( de møttes i basketak over) og hunden min hadde absolutt måtte stå i buret sitt. Venninnen min virker ikke helt fornøyd med mitt bidrag, og mener ansvaret ligger mest hos meg. Jeg klarer ikke se dette helt, og føler jeg har gjort mitt... Jeg vil i tillegg prate med de andre og høre om de også vil hjelpe på regningen hennes. Får veldig vondt av venninnen min oppi dette. Hun har gått med gips siden og hatt mye smerter. Er det noen som kan si noe om denne saken? Noen som vet hvor ansvaret ligger? Setter stor pris på svar. Får nesten lyst til å betale hele regningen bare for å bli ferdig med saken...
  6. Hei! Jeg og samboer har kommet i en situasjon hvor vi er nødt til å omplassere vår elskede hund. Det er med tungt hjerte dette må gjøres, og vi søker engasjerte eiere med erfaring med store hunder og godt med tid. Han er en ordentlig kosegutt, går veldig godt med tisper i alle størrelser og elsker mennesker. Glad i å være ute, men koser seg også veldig inne. Er det noen som vet om noen som kunne tenke seg? Vi er veldig interesserte i videre kontakt også.
  7. Brodder skjønner jeg er lurt å gå til anskaffelse av ja hehe, takk for svar.
  8. Hei! Jeg og samboer har fått oss en amerikansk bulldog for 8 mnd siden. Han er nå litt over ti mnd. Jeg var skeptisk fordi det er en stor og krevende rase, og jeg er selv ganske uerfaren med hund. Selv har samboer hatt denne rasen før, men måtte gi fra seg pga samlivsbrudd. Vår helt fantastiske hund er rolig og fin inne, og flink til å høre på hva vi sier. Men ute blir ting litt vanskeligere. Han blir superivrig hver gang han ser andre hunder, og stopper ikke å stresse mot dem før de er langt ute av synsfeltet( nå tenker jeg hvis de går på andre siden av gaten etc.), bjeffer på ting han ikke ser daglig( rullestoler, søppelkasser som tømmes o.l )og løper mot mennesker for å hilse. Mange er redde han, han er jo over 35 kg allerede. Jeg er alene med han 1/3 av tiden, og nå som det er snø og glatt sliter jeg ekstra. Istad var han på vei over trafikkert gate, etter venninna mi som vi tok avskjed med, og det var så vidt jeg ikke ble dratt etter. Det fungerer veldig fint med godbiter, men ikke hvis han har fått øye på andre hunder. Ellers er han kjempeforsiktig med andre hunder, og leker veldig pent når vi slipper han løs. Jeg merker jeg bare blir litt overveldet nå, og er så redd vi ikke klarer takle han i lengden, og tenker stadig på hvor mye bedre han kunne hatt det hos noen som ikke bor midt i sentrum. Og er det noen som har gode råd ang kontakt ute og mindre nyssgjerrighet på andre hunder? Samboer vil ikke bruke klikker, men jeg mener det ville vært til veldig hjelp sånn som jeg har lest om det. Og en ting til; etter han har vært ordentlig på do løper han flere runder så raskt han bare kan og vi må tviholde i båndet? Noen andre med denne erfaringen? Jegv blir veldig takknemlig for svar!
×
×
  • Opprett ny...