Gå til innhold
Hundesonen.no

Arnaq

Medlemmer
  • Innholdsteller

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Arnaq's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post
  • Reacting Well
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

1

Nettsamfunnsomdømme

  1. Selv om annonsen her er 'fishy' så er hunden faktisk fra Wolfsirius i Finland. Oppdretter har prøvd å kontakte selger uten hell. De har kontrakt på at hunden skal returneres til henne dersom han ikke kan håndtere, eller av annen grunn beholde den selv. Utrolig leit at folk prøver å tjene penger på å omplassere en hund - uansett rase. ka94ever; Her er en link til den Svenske Saarloos/Tjekkoslovakiske ulvehundklubben 'å eie en saarloos' http://www.ssck.se/att-aga-en-saarloos/ Her er link til NKK sin rasestandard: http://web2.nkk.no/fci-rasestandard-gruppe-1/saarlos-wolfhond/
  2. Gode valg Nina Bruker også V&H, men Orijen når vi gir tørrfor. Kjøper fra www.orijen.no - da kommer det med posten. Fungerer fint!
  3. Ok, takk! Jeg tolket innlegget ditt som om det var ny informasjon ifbm dette som var kommet ut, men dette er jo gammelt nytt. Men også grunnen til at man bør være varsom mtp håndtering av rasen. Som Vivere skriver i en annen tråd, ” Saarloos er en rase som "lever på nåde" i Norge, og eventuelle uheldige hendelser med Saarloos og/eller Saarloos-blandinger kan få myndighetene til å revurdere rasens fremtid her til lands. Det er noe som seriøse Saarloos-eiere er kjent med og som de forholder seg til”. Svenska Kennelklubben har for øvrig endret sine regler siden dette ble skrevet, og både SWH og CsV er nå likestilte med andre raser i Sverige.
  4. Valpebildet, som du selv har lagt på nett tidligere, kommer fra wolfzone.info/index.php?page=puppies-available.html og http://inuits.co.uk/5.html. Det vel ingen som har noe å utsette på verken blandingshunder eller det faktum at du har fått deg hund. Men heller det uheldige faktum at du velger å fremstille en valp fra en kennel som driver oppdrett av hybrider, som en Saarloos.
  5. Hvor har du dette fra - fint med en henvisning til kilde her?
  6. Tigerstedt Skrevet i går, 21:28 "... De kjente ulvehybridene i Europa et den Tsjekkiske og Saarloo (ingen nyhet på dette forumet ). Disse har et typisk ulvegrått utseende. ..." Hei! En liten kommentar bare; SWH kan iflg rasestandarden komme i 3 ulike farger,ulvegrå, skogsbrun og hvit, selv om det kun er de to første som er vanlige.
×
×
  • Opprett ny...