Jump to content
Hundesonen.no

PennyLane

Medlemmer
 • Content Count

  42
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

32 Excellent

About PennyLane

 • Rank
  Nykommer

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Hunderase
  Whippet
 1. Hvordan går det? Tispa mi parret seg, fikk aportsprøyte men den funka ikke opptimalt. så fant ut at hun var drektig en uke før hun skulle føde. Det er mye som går ant og lese seg opp på internett. Men du burde uansett snakke med vetrinær, der får du mange gode råd med tanke på at du må bytte for på tispe osv. I mitt tilfelle ble d til slutt akkutt keisersnitt, valper som måtte avlives og en regning på 24.000 kr. og da regner jeg ikke med utgiftene på ultralyd, røntgen, valpekasse osv.. Håper d årner seg for deg og hunden.
 2. Takk for svar. Hun virker å være i fin form, virker ikke som det klør heller men så har jeg ikke vær så oppmerksom på det heller da. Men skal holde et godt øye med henne nå. Hun var ute på fjell tur med hundepassern i går. kan vær hun fikk en reaksjon derfra. Jeg får bare krysse fingrene for at d ser bedre ut i morgen da, vetrinæren er den siste plassen jeg vil ta henne med til.
 3. Oppdaget nettopp utslett på en av hundene, under magen. hun har aldri hadd noe sånt før. det er rødt og prikkete, litt varmt. Er dette noe jeg skal ta med til dyrlegen i morgen eller kan jeg avvente og se litt? prøvde og ta noen bilder men var ikke helt enkelt, legger de ved uansett.
 4. Penny 3 år Flott ung frøken, søt, leken, masete, pipete, kosete, sta, liker skogen, matvrak, liker og være med på skiturer, sparkesykkel og jogge, lydig (om du har godbit i handa), artig, barnslig, lat, hater regnet. Flink til å; stå, sitte, ligge, gi labb og bli. Nova Coin 1 år 7 mnd. Flott Frøken med futt, Glad, leken, flink, artig, bjeffete, elsker og være med på å jogge, sykle, og sparkesykkel. kosete, energibombe, ikke matvrak, elsker skogen, seprasjonsangst. Flink til å; stå, sitte, ligge og bli.
 5. okei, jeg tenkte meg det, men måtte bare spørre. Takk for svar, får ta opp vinduet på varme dager
 6. Jeg har nettopp kjøpt meg min først bil, og bestilt hundebur.. Jeg bekymrer meg litt over at d kan bli dårlig luft i bagasjerommet. Men er denne kroken noe dere bruker under kjøre turen eller er det sånn at man kan ha hunden i bilen når den står stille?
 7. Kan prøve det neste gang, må planlegge litt lengere frem i tid da jeg bare hadde fryte kyllingfileter:) Takk for tipset
 8. Hehe, Ja var d jeg mente! Tusen takk for svar
 9. Det hørtes jo veldig godt ut. Tåler hunder hvitløks pulver rått? .. om du skjønner hva jeg mener
 10. Kokte noen kyllingfiller som jeg tenkte og bruke som godbiter til hundene under trening. De likte det men var ikke helt gira, finnes det noe krydder eller noe annet (som de tåler) det går ant og tilsette kyllingen så de smaker litt bedre?
 11. Jeg er allergisk mot mye, blandt annet hund.. Jeg har to whippeter. Jeg bader de skikkelig 2-3 ganger i året, og det holder faktisk. Men har møtt noen hunderaser jeg har blitt hyperallergisk mot. En enkel måte for meg å finne ut om jeg reagerer på en hund er å lukte på den og gni pelsen mot huden min . Høres kanskje litt rart ut med det funker veldig bra.
 12. Jeg jobber i alle døgnets tider, dag, kveld og natt. Noe som er problematisk fordi jeg har en hund med seperasjonsangst. og ingenting er forutisgbart for henne. Nå har jeg i tillegg blitt alene med ansvare for hundene etter samlivsbrudd. så jeg har de på soverommet med meg uansett når jeg sover, fordi jeg har ikke samvittighet til og la de være alene flere timer enn de allerede har vært. hun minste som er ca 1,5 år er veldig kreativ med og underholde seg selv når jeg sover på dagen. men så lenge jeg ikke har noen altfor store fristelser liggene i rommet er hun for det meste i ro og lar
 13. Når ble jeg litt usikker, jeg husker ikke helt fordi det var ikke jeg som hadde kontakt med oppdretter. Hun ble ´´min´´ etter et samlivsbrudd men jeg skal sjekke det opp.
 14. Prøvde mye rart i starten fordi noen trodde d kanskje av over/under stimulering. prøve og ta hun ut i hagen så hun fikk spring eller noe men hun bare sto der og ristet. Har prøv å få det til å slutte med go bit men gjorde jeg bare en gang for hun tok gobiten i munnen og begynte å riste like my i mens hun hadde den i munnen og det var litt skummelt. men nå vet jeg jo hva det mest sansynelig er, og head bobbing er noe jeg ALDRI har hørt om så det var veldig kjekt å få vite.
 15. Det er helt klart head bobbing, helt likt som på den filmen.
×
×
 • Create New...