Gå til innhold
Hundesonen.no

skaujenta

Medlemmer
  • Innholdsteller

    82
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av skaujenta

  1. Monty, Mitral (Mitralklaff i hjertet), Melvin, Murdock, Mr (= mister), Melsom, Mentor, Marvick, Moby, Miamor (mi amor, min kjærlighet) Max, Maximus, Memphis, Myton, Macho, Mexico, Matrix.. Hmmm, skulle nesten hatt konkurranse om hvem som ble raskest husren ja , hehe;-D Hvor i landet befinner du deg egentlig? :-)
  2. Altså, det var ikke viktig, men hun synes det er greit at det bare er eit navn på hunden, sånn at det er enklere å holde oversikt=P Men det gjor jo ingenting om det var noe annet F.eks den ene hannen heter Milton på stamtavlen, og Da Vinci til vanlig Tusen takk! Han er ganske herlig
  3. Nydelig, gratulerer! Blir spennende å følge deg og belgeren din! Har selv hentet meg en belger for 3uker siden på mandag
  4. Tusen takk! Det er faktisk mange som aldri har hørt om den sorte elghunden før og tror de er sort buhund =P Alle kjenner til den grå som "elghunden", og vet ikke at det finnes både sort og grå (og hvit da, men den er svensk=P ) Tusen takk! Du er ikke alene om å synes det, hehe ;D Thank yooou!
  5. Tuusen takk Han er ganske så herlig denne rampegutten min Thank you! Tusen takk! Da gjør eg, og skal resten av "mamma-permen", hehe Takk! Apropo navnet,; Det er jo M-kull, og vi fikk selv velge navn, MEN oppdretteren ville ha navn fra mytologien (samme hva mytologi, men gjerne gresk), men hun sa det ikke var så viktig om vi hadde andre M-navn som vi ville ha, viktigste var at helst var samme navn på stamtavlen og til hverdags. Endte opp med at eg var eneste som tok gresk mytologi navn =P Takk! Takk!
  6. Dei står litt til alle kanter for tiden, selv om nesten alle søskene har fått de opp Syns bare det er sjarmerendes eg Tusen takk! Takk! :-D
  7. Tuusen takk! :-D Er ganske forelsket i den lille gutten min sånn egentlig
  8. Nå er broren min og familien på ferie i Afrika, noe som betyr at Teddy bor hos oss i 4uker :-) Her er bilder fra en dag eg var på en fotballbane og slapp de løs :-) Skal se om eg får til å legge inn filmer fra da eg trente lp med han, noe som var svært komisk for under fvf kom det innimellom en nysgjerrig sjel og dulta i siden (snakk om bra konsentrasjon under stor forstyrring haha )
  9. Tuusen takk! Bilder skal det bli, han er ganske gøy å knipse av så skal prøve på å ikke spamme hele sonen hehe Tusen takk!
  10. Og no, til bilder fra eg hentet han i Stockholm 16juli, fram til i dag: (svæært fasinert og glad i krøllehalen til elghundene, noe som kan være svært komisk å se på når de logrer og han blir hypnotisert av halen haha )
  11. Kleopatra med sine 9 små, (5hanner, 4tisper), her 3uker og ute for første gang Midas (lenge kalt "blå nacke" med min skolisse, besøk ved 6ukers alder Midas 7uker
  12. Kanskje på tide å lage tråd til valpen eg har ventet lenge på! Navn: Spinoys Midas Født: 21.05.2012 (samme dag som eg fikk lappen) Oppdretter: Kennel Spinoys i Sverige Mor: SPINOYS KLEOPATRA (GK MT 491 p, Exteriören är inte gjord ännuLf Kjempe kjekk og sosial tispe som virkerlig "tok meg" med ein gang. Far: IPO III DKLPCH DKSPCH DKAGCH UNIX DU TRIEU DE LEERS
  13. Opprettet en blogg om livet med tervoristvalpen min som nå er 10uker, og har nå blogget om hans debut som terapihund: http://snuteliv.wordpress.com/2012/08/01/debut-som-terapihund-midas-som-nattevakt/ Hmm, bør vell kanskje opprette tråd også? ;-P
  14. Gratulerer med MH og FA! Du har ikke film kanskje kanskje? :-) PS, nyyydelig den gjengen din..
  15. Takk for tips! Skal til Sverige i sommer, så kan jo eventuelt kjøpe da om eg ikke finner noen andre plasser. :-) Gitter virker jo kjempe lurt! Bor i Bergen forresten Gi gjerne en lyd om du kommer på nettbutikkene! Ja, kjøleelementer er greit. Har også frøse ned hele håndklær :-)
  16. Tusen takk! :-) Så bra folk vil lese om rasen og hundene, synes det virkelig er synd at rasen ikke er mer kjent. Selv om folk skal ha til båndhund går de ofte etter den grå da den er mer kjent, men da det virkelig faktisk er den sorte som er spesialisten. De er også gjennomført gode familiehunder som er med på alt fra lp, ag, snørekjøring, joggeturer osv. :-)
  17. Nettopp kjøpt meg bil og har valp på vei, så er godt i gang med planlegging og fiksing av utstyr :-)Om sommeren så blir jo det FORT svæært varmt i bilene, og da lurte eg på om noen visste hvor man kan få tak i: - en god, kraftig vifte til å ha i bilen. Gjerne oppladbar? - film til å sote vinduene med? Har sett det finnes flere forskjellige typer? - "lås" slik at man kan låse dørene på gløtt Takk på forhånd
  18. Hehe, da er vi to! :-D Skal se om eg ikke finner flere bilder, har jo bilder av Labben helt til slutten. Var en staselig gammel kar som holdt seg svært godt :-)
  19. Tusen takk Labben var godgutten min han, savnet er stort kan man si! Men vi trøster oss med at han hadde et langt og godt liv, og at vi var så heldige å få ha han så lenge som vi gjorde :-)
  20. Ja, det er eg helt enig i selv om eg kanskje ikke er helt innhabil? Hehe Tuusen takk! :-D Thank you! :-D NES er en utrolig flott rase ja, kjenner du noen sorte kanskje? :-)
  21. Zita Zita Zita _/] Zita på skitur
×
×
  • Opprett ny...